adalet priestlere nörf

murolity

Üye
ROW içerik üretcisiyim; ben bir ASAS karekteri oynuyorum en güclü skilimi 10.2 sanıyede vuruyorum Bp ise yarım saniyede bana 2 spike atıyor ve çok uzaktan vuruyor çok vurmasını da geçtim... acil nörf saygılar @SunRise @BEARFACT
Aynı şeyi warriorlar da yapıyor ama onları konuşan yok? Çünkü pk da asas a des oluyorlar ve hep birlikte np kasıyorsunuz. BP nin pk da sizlerle işi olmadığı içinde nerf yesin istiyorsunuz. Saçmalık tamamen yaptığınız

omertaa

Üye
Kafanızı yormayın yönetim zaten bp online ya çevirdi oyunu hiç bişey yapmazlar :)))

birol2003

Üye
Kafanızı yormayın yönetim zaten bp online ya çevirdi oyunu hiç bişey yapmazlar :)))
:)

Konuya farklı bir pencereden bakalım

Assas, okçu olarak başlar mümkün oldukça makro ile end lvl yapar, sonra çoğunlukla dış kaynaklardan temin edilen itemleri alır ve ışıl ışıl pk sını atar, keyifli karakterdir. Yapımcıya direk olarak faydası yoktur.

Warrior, neredeyse oyunun sonuna kadar yancı karakterdir, bir partide olup olmaması önem arz etmez, kendinden başka kimseye faydası yoktur, dışkaynaktan destek almadıkça iyi bir warriorum var diyemezsin elini mutlaka cebine atman lazım. Yapımcıya direk olarak faydası yoktur.

Mage, kasması ve item yapması en kolay karakterdir, kendinden başka kimseden destek almadan bir kaç arkadaş hem kolay lvl yapıp hem item yapabilirsin, fazla masrafı yoktur. Yapımcıya direk olarak faydası yoktur.

Priest, oyundaki gb dahil neredeyse tüm kaynaklar priestler tarafından temin edilir, partilerin vazgeçilmezidir, düşük bütçeli bile olsan her ortamda yer bulabilirsin, parti içinde birinci sınıf işçisin. Pot masrafı nedeni ile bir ayakları hep mağazada olduğu için yapımcının en sevdiği müşteridir.

Siz olsanız prieste nerf getirip oyuncuların diğer classlara kaymasınımı sağlarsınız yoksa olduğu gibimi bırakırsınız , nerflendiği anda priestleri mumla ararsınız mumla.

Hem priestlere niye nerf istiyorsunuzki oyunda karakter seçerken bile priestin atak gücünün en üst sıralarda olduğu görülüyor siz neden diğer karakterleri açıp başladınız oyuna ?

birol2003

Üye
@birol2003 Bp nin yapımcıya ne gibi bir faydası var güzel kardeşim :D Öyle bir yorum yazmışınki çıkar telefonunu diyen dayılar gibi anlatmak bile zor geliyor şuan sana bişeyleri :D
Priestler kadar pot harcayan varmı ?

Düşünsene bir piknik alanı yapmışsın, giriş ücretsiz, içerde de ufak bir büfen var insanlar gelince oradan alışveriş yapsın diye ve tek gelirin o büfe.

Gelen müşterin Warrior/Asas ama yiyeceğini dışardan getirmiş.
Gelen müşterin Mage ama beyimiz diyette bir şey yemese de olur.
Gelen müşterin priest ve pot temin etmek için ya büfene gelecek yada büfeden alan birinden alacak.

Telefonu çıkarma gerek yok ama sen bunun mantıklı gelip gelmediği söyle bana, bu benim kişisel yorumum. Katılırsın katılmazsın ayrı konu.

omertaa

Üye
Priestler kadar pot harcayan varmı ?

Düşünsene bir piknik alanı yapmışsın, giriş ücretsiz, içerde de ufak bir büfen var insanlar gelince oradan alışveriş yapsın diye ve tek gelirin o büfe.

Gelen müşterin Warrior/Asas ama yiyeceğini dışardan getirmiş.
Gelen müşterin Mage ama beyimiz diyette bir şey yemese de olur.
Gelen müşterin priest ve pot temin etmek için ya büfene gelecek yada büfeden alan birinden alacak.

Telefonu çıkarma gerek yok ama sen bunun mantıklı gelip gelmediği söyle bana, bu benim kişisel yorumum. Katılırsın katılmazsın ayrı konu.
Yav keke warrior suan oyundaki en fazla pot harcayan karakter, asas desen bi comboya girdigi zaman 60-70 pot harcıyor. Sen priest in pot harcagını fln mı düşünüyorsun gerçekten ?
Bi warrior bi okcu nun bi asas ın harcadıgı potu görsen bence bu tezini çürütürsün.

rotute

Üye
Sabah gözümü açıyorum death valley e iniyorum bir bakıyorum bp evet diyorum açtı güneşim hop tek atayim diyorum atamıyorum. evet bu gidişat çok kötü gidişat efendim . nanay

atobaba3131

Üye
Bp şuan gerçekten çok güçsüz tek atamadığımız zamanlar oluyor.Bazen asaslar yanımızdan geçerken ölüyoruz bence bp ye +1000 healt eklemeleri gerektiğini düşünüyorum.Bazen slota okcular ks atmaya geliyor onlarda gelmesin.

BlackRussian

Üye
Yav keke warrior suan oyundaki en fazla pot harcayan karakter, asas desen bi comboya girdigi zaman 60-70 pot harcıyor. Sen priest in pot harcagını fln mı düşünüyorsun gerçekten ?
Bi warrior bi okcu nun bi asas ın harcadıgı potu görsen bence bu tezini çürütürsün.
allah büyüktür adalet yerini bulacaktır

batu3544

Üye
karakterim full item öncelikle 7 8 spikle asas oynayıp tek atmayı bekleyenlere de deyinmek lazım o zaman
görev itemli bp seni kesiyorsa itemli olmana rağmen sıkıntı oyunda değil sende kardeşim. BP dediğin char farmı her jobdan iyi atacak tabiki olayı o pk da gelenden geçenden tek yiyor ama gelip sızlanmayın yalandan 8 spike takıp bp yi kesemeyecek asas ben asas oynuyorum demesin.

kukmina

Üye
ya bu konu sürekli gündeme geliyo kardeşim sen bi asasla bp kesemiyosan git ilk önce asas oynamayı öğren dv bp lere freee np gözüyle bakılıyo ve nefes aldırmıyolar
sen iyi bi asas san 1v1 de pri seni kesebiliyosa bence karekterini rolle çünkü oynıyamısundur oyundaki amacı farm atmak olan str priyi nerflensinde dv de arkadan size heal atçak db atçak pri çok ararsınız sonra gelip burda pri neden oynanmıyo dersiniz
hagard da priyle farm atıyorum dv de archer la bu kadar basit
siz istiyonuzki bu priler bize muhtac olsunlar asıl nerflenirse siz oynadığınız oyundan zevk almassınız çünkü takımınızda db ve heal atçak adam olmaz
NOT: 3 archer çok rahat arcdemon kesebiliyoz gidin ilk önce hard mob keserken classlarınıza nasıl stad ve set yapçanızı düşünün ne kadar dex o kadar yüksek dps anlamına gelmiyo

BlackRussian

Üye
Oyunun % 75 inin bp oldugu oyunda bp oynayanların sessız kalmaları cok normal

Üstünkısa

Üye
bunların alayını toplasan BP kadar pot harcamaz bilip bilmeden yorum yapma
Ya bp nereye pot harcıyor en yüksek seviyeli yaratığı bile 7 8 skilde kesiyorsunuz hp pot derdiniz yok diğer joblar size göre 2 kat daha fazla pot harcıyor üstelik sc masraflarıda var

birol2003

Üye
Ya bp nereye pot harcıyor en yüksek seviyeli yaratığı bile 7 8 skilde kesiyorsunuz hp pot derdiniz yok diğer joblar size göre 2 kat daha fazla pot harcıyor üstelik sc masraflarıda var
Genç sen bir magesin, forumdakilerin tabiri ile en az masraflı karakterlerden birisisin bu konuya sen bulaşma.

diğerler melee karakterler bir nebze haklı ama priestler çok sarfiyatlı karakterlerdir, exp slot partilerinde kimin manayı çok harcadığı gayet açık belli oluyor, ROW da diğer karakterleri girip tecrübe etmediğim için fikrim sadece izlediğim kadarı ile sınırlı. Ama mageler pota para harcamaz bunu bilecek kadar mage tecrübem var. Partinize 1 adet Ranger 1 Adet Priest alırsanız sw+hp+def sc parasıda vermezsiniz. Ama pot parası veren karakter mecbur o parayı verecek az verecek, çok verecek ama verecek.

Zewix

Üye
Ben bir bp player olarak itemsiz bplerin 60 lvlden sonra oyunda varlık gösterememeleri gerektiğini düşünüyorum.Görev itemine hala nerf lazım başka ne yapılabilir bilmiyorum fakat skill süresinin uzatılması falan bu jobu bitirir asla öyle birşey olmamalı.Belki küçük bir miktar damage düşürülebilir ama kesinlikle skill süreleri ile oynanmamalı.

birol2003

Üye
Ben bir bp player olarak itemsiz bplerin 60 lvlden sonra oyunda varlık gösterememeleri gerektiğini düşünüyorum.Görev itemine hala nerf lazım başka ne yapılabilir bilmiyorum fakat skill süresinin uzatılması falan bu jobu bitirir asla öyle birşey olmamalı.Belki küçük bir miktar damage düşürülebilir ama kesinlikle skill süreleri ile oynanmamalı.
Görev iteminden kastın sadece sihah değilmi ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt