adalet priestlere nörf

KennyCrenz

Üye
ROW içerik üretcisiyim; ben bir ASAS karekteri oynuyorum en güclü skilimi 10.2 sanıyede vuruyorum Bp ise yarım saniyede bana 2 spike atıyor ve çok uzaktan vuruyor çok vurmasını da geçtim... acil nörf saygılar @SunRise @BEARFACT
Prieste görünmezlik basıp geliıp seni tekliyor, canı azalınca hızlı koşup can topluyor dimi ?

CasuaLHunteR

Üye
Bir BP 3v1 atabiliyor çok rahat lakin yakalayamıyor asla fight a dahil olamıyor def i çok düşük elinde hep kalkanla gezmek zorunda ama ona bulaşırsan sana db atıp eline silahı takarsan ve beynini yolda düşürmüş gibi onun yakınında durmaya devam edersen sanırım konu açıp '' Nörf '' felan yazman gerekebilir :p

karizmatik137

Üye
Aga bizde sizden bıktık yemin ediyorum artık bitmediniz ya. Kardeşim bp yim czye iniyorum slota inmeden spikeden tek yiyorum bu tamamen itemle alakalı bir durum ne çok ağlıyorsunuz be sende bp oyna kardeşim madem karın ağrın var niye oynamıyorsun ? Oyuncuları bi rahat bırakın bence artık işinize bakın isteyen istediği jobu oynar bp nin özelliği atağının yüksek defansının en düşük job olması buda iteme usere göre değişkenlik gösterir boş konuşuyorsun.

birol2003

Üye
bp atak olarak en avantajlı solo karakter buna kimsenin itirazı yok tüm mmorpg lerde bu mantık vardır, çok fazla dv tecrübem yok ama dv de bp den şikayet eden diğer class ların başka bir sıkıntısı vardır, henüz 3 skili görmedim yediğim, debuflu isem tek skil, debuf yoksa iki skilde yatıyorum hep.

RionLi

Üye
Okçu asas çok vuruyor diyor mage warrior çok vuruyor diyor priest ben neden vuramıyorum der yanı kısacası bu oyun oyuncuların istediği herşeyi yaparsa oyun sizin beğenmediğiniz bıktığınız oyuna şekillenecek ben açıkçası şahsım olarak yönetim herşeyi okusun ama herşeyi uygulamaması taraftarıyım duo 2 asas yarar geçer duo 2 okçu yaramaz duo 2 mage yaramaz duo 2 bp yarar yanı kısacası her clasın kendine göre bir deneyimi var slot basıp ölen herkes gelir yok mage kesemedim yok warrior kitleti v.s vs bırakalım arkadaşlar bunları. Bu genel bir tartışma konu açan arkadaşa hitaben yazmadım

Signoria

Üye
bende bi bp oyuncusu olarak görev iteminin atack biraz daha düştümü herşey düzelicek bp kagıt bi karakter 17 18gb lik bp var +8 dual spike ile adam gelip tekliyor beni bp nin skili uzaktan vurdugu soyleniyor ama asasa 2 damage vurdummu yakalama şansım 0 okcu da oynamış biri olarak ben moba kosana kadar adamın 2 metre uzaktan 5 li 3 lu skilinin net vurması hepsinin işlemeside sacma mesala ben moba gidene kadar adam zaten slotun ortasında macro acıp 3 5 canının %30 unu alıyor simdi oyun sonu itemi bp nin +8 set rogue adam 7 fp set takıp 3 vuruyor diyor giyin kardeşim 8 elite set sizde son iteminizi 3 yemeyin biz aglamıyoruz mesala asas 2 vuruyor diye :D

cebraaa

Üye
beyler bp değilde , itemli bir warıor şuanda cidden çok güclü nokta diyorum. Ben earth shakerli priestim maximum iteme sahibim uniqe takılar haric. +7 war scy lı chitinle wariorun yarı canını açamadım.
Yan char 64 asassss :D:

evocati

Üye
oyunun %80 i bp,herkes biliyor abartılı güçlü olduğunu hala bazı bpler işine gelmediği için savunuyor.yapacak şey belli biz de bp satın alıcaz

birol2003

Üye
oyunun %80 i bp,herkes biliyor abartılı güçlü olduğunu hala bazı bpler işine gelmediği için savunuyor.yapacak şey belli biz de bp satın alıcaz
sorma oyunun belki de en vasat bp siyim, belki de kısmı fazla en vasat bp siyim burda beni yalnız bıraktılar, ama önemi yok bp ler solo karakterdir tekte olsa cevap veririm :)

cebraaa

Üye
yav beyler şunu anlayın , şuan bp ye nerf gelsin herkes mage açar kasar , busefer pk nında tadı kalmaz . Bp farm karakteri.

mewlan

Üye
2 ay oldu bu oyunu oynayalı. Tüm slotlarda bpler var. Sadece bir kaç slotta yoklar. Ayrıca bence skilleri çok dmg atmasını geçtim çok seri ve uzaktan vuruyor. Şimdi ben okçuyum. Asaslarda bana tek atıyor. Ama asasın o skili onu yapması normal. Çünkü o skil 10.5 saniyede dönüyor. Ayrıca asasların yapısı bu. Gelelim bp priest ben full itemli carh ile üstünde görev itemi olan bpden 2 nerdeyse yiyiyorum. Ayrıca rogue olmama rağmen hızımın bir anlamı yok. Naıl o kadar uzaktan vuruyor.

soulgrisman

Üye
en iyi farm bp ile yapıldığı için slotlar bp kaynıyor olabilir mi ?.. çünkü buff var defans veriyor. full str verip paper set ile farm da yüksek hasar çıkarabiliyor.
anlamadığım yaratıklara 1500 vuruyor diye oyuncuya da mı 1500 vuruyor sanıyorsunuz ?.. bp ile death valley de gezen adam zaten itemi dizmiştir ki geziyordur... görev itemi hasarı düşürüldü zaten 125 den 119 a düştü. hala da ağlıyorsunuz... nörf müş.

Adv3NN

Üye
Eyy bpye laf atan cahiller bp 2k buff 300 ac ile oynuyor oyunu sc ile oynayan bp cöp oluyor o spike 8 takip tekledıgınız bplerde 2k buff 300 def oldugu halde kesıyonuz bilginiz olsun sizin gibi 1500 sc 250 def basarsa tek yer tek yemegi gec 1tane vurursunuz :D bahsettiginiz olayda eşit düşünmüyorsunuz

MetinPOLAT

Üye
Bp lerden nefret ediyorum oyun başınadn beri destek olacakları yerde hep engel olmuşlardır bana ne pt ye alırlar ne de sabah erkenden giriyoruz slot boştur diye hemen bir bp çıkagelir selamsız sabahsız ks atıp kutuyu almaya baslar ben itemliyim ama bp görev itemli her türlü kutuyu alıyor iyice sıktı yani nefret ettim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt