İstek Ah ne zaman aktif olur

huseyin35

Üye
Ah ne zaman aktif olacak tahmini süre var mı?

Son düzenleme:

huseyin35

Üye
Aktif de Ah değil yani bu adına ah koyunca ah olmuyor hatta ah nin yaninda gecmiyor

BlackAlistar

Üye
bende aktif oldugu yonunde bir acıklama gormedim (AH turkce karsılıgı açık arttırma) ama normalde çalışmıyor olması lazım belki deneme amaçlı eklenen esyalar vardır hiç bakmadım açıkçası ama oyundayım bakıcam şimdi :)

Son düzenleme:

fasver

Üye
devalopper ekibine merakla soruyorum siz pazardaki itemleri liste halinde görme olayına AH mi diyorsunuz. Biz AH derken bambaşka bir şey kastediyorduk da. Siz yine knighttaki olayı getirmişiniz ona AH denmez arkadaşlar bir arayın ben hemen öğreteyim size olaya bak :D
AH sisteminin ne olduğunu biliyorlar zaten merak etme, Betada açıktı ve çalişiyordu. Şuanda AH sistemi zaten kapalı. Açık zannediyorsan eğer bir item koymaya çaliştiğinda sağ altı oku.

Gorakrısky-Mehmet

Üye
devalopper ekibine merakla soruyorum siz pazardaki itemleri liste halinde görme olayına AH mi diyorsunuz. Biz AH derken bambaşka bir şey kastediyorduk da. Siz yine knighttaki olayı getirmişiniz ona AH denmez arkadaşlar bir arayın ben hemen öğreteyim size olaya bak :D
AH nedir üstad

huseyin35

Üye
Ah sayfasına itemi sürükler fiyatini yazarsın. E-ticaret sitesine ilan koyar gibi düşün. İster oyundan çık ister bilgisayarı kapat isterse oyuna res gelsin ordaki satıştaki itemin listelenmeye devam eder. Merchant sacmaligi kalkar oyunda afk pazar sacmaligi ortadan kalkar. Dorion lag ve kasma sorunu cozulur
Bunun adı ah değil. Hatta yanından bile geçmez.

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Ah sayfasına itemi sürükler fiyatini yazarsın. E-ticaret sitesine ilan koyar gibi düşün. İster oyundan çık ister bilgisayarı kapat isterse oyuna res gelsin ordaki satıştaki itemin listelenmeye devam eder. Merchant sacmaligi kalkar oyunda afk pazar sacmaligi ortadan kalkar. Dorion lag ve kasma sorunu cozulur
Bunun adı ah değil. Hatta yanından bile geçmez.
Ah sistemine nedense sıcak bakmadılar yada zamanla yapacaklar bir ara dile getirildi ama yeterli zaman ayıramadılar bence

huseyin35

Üye
Lütfen biri aydınlatsın AH sistemi gelene kadar açtığınız bir şey mu bu yoksa AH sistemi olarak siz bunu mu kastediyordunuz.

ZazaCapitan

Üye
Arkadaşlar AH daha gelmedi emirlerim sekmesinden satış yapmaya çalışırsanız görebilirsiniz şuan sadece pazarda ki itemleri gösteriyor sakin olun bi satış yapma veya alım yapma yok daha gelmedi

ZazaCapitan

Üye
şuan açılan knight taki pazar sc si gibi birşey pazara konulan eşyaları gösteriyor yanına gitmene yarıyor

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

AH aktif değil şu an, sadece aktif pazarları görebiliyorsunuz. Arka planda AH testleri gerçekleştiriliyor, kademeli olarak aktif edilecek.

odunncu

Üye
Arkadaşa plaketini verelim lütfen muazzam bir açığı tespit etti :D Öncelikle oyunun erken erişim olduğunu hatırlatayım belli ki unutmuşsun bir diğer konu herhangi bir güncelleme notunda Action House ''AH'' aktif edildi diye bir ibare göremedim. Adamlar belli ki getirmeden önce bir şeylerini test ediyor yahut Dorion da açılmayan pazar sorunu için alternatif arıyor bunu anlamak çok zor değil ve eminim ki oyun geliştiricileri ''AH'' nedir geyet iyi biliyor. Daha önce oyunda vardı denendi, kullanıldı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt