AH sisteminin ne olduğunu biliyorlar zaten merak etme, Betada açıktı ve çalişiyordu. Şuanda AH sistemi zaten kapalı. Açık zannediyorsan eğer bir item koymaya çaliştiğinda sağ altı oku.devalopper ekibine merakla soruyorum siz pazardaki itemleri liste halinde görme olayına AH mi diyorsunuz. Biz AH derken bambaşka bir şey kastediyorduk da. Siz yine knighttaki olayı getirmişiniz ona AH denmez arkadaşlar bir arayın ben hemen öğreteyim size olaya bak![]()
AH nedir üstaddevalopper ekibine merakla soruyorum siz pazardaki itemleri liste halinde görme olayına AH mi diyorsunuz. Biz AH derken bambaşka bir şey kastediyorduk da. Siz yine knighttaki olayı getirmişiniz ona AH denmez arkadaşlar bir arayın ben hemen öğreteyim size olaya bak![]()
ohoooo...AH nedir üstad
Ah sayfasına itemi sürükler fiyatini yazarsın. E-ticaret sitesine ilan koyar gibi düşün. İster oyundan çık ister bilgisayarı kapat isterse oyuna res gelsin ordaki satıştaki itemin listelenmeye devam eder. Merchant sacmaligi kalkar oyunda afk pazar sacmaligi ortadan kalkar. Dorion lag ve kasma sorunu cozulurAH nedir üstad
ohoooo...
Ah sistemine nedense sıcak bakmadılar yada zamanla yapacaklar bir ara dile getirildi ama yeterli zaman ayıramadılar benceAh sayfasına itemi sürükler fiyatini yazarsın. E-ticaret sitesine ilan koyar gibi düşün. İster oyundan çık ister bilgisayarı kapat isterse oyuna res gelsin ordaki satıştaki itemin listelenmeye devam eder. Merchant sacmaligi kalkar oyunda afk pazar sacmaligi ortadan kalkar. Dorion lag ve kasma sorunu cozulur
Bunun adı ah değil. Hatta yanından bile geçmez.
Kanka sıcak bakmadıkları olay bdo'daki merkez pazar sistemiydi onu isteselerde yazamazlar başaramazlar tabi de bildiğimiz Ah'yi ben yapabilirler sanıyordumAh sistemine nedense sıcak bakmadılar yada zamanla yapacaklar bir ara dile getirildi ama yeterli zaman ayıramadılar bence
Tahmini süre var mı 1 ay 5 ay?Merhaba,
AH aktif değil şu an, sadece aktif pazarları görebiliyorsunuz. Arka planda AH testleri gerçekleştiriliyor, kademeli olarak aktif edilecek.