Öneri Alfa değil, direkt Closed Beta açılsın

Muti

Üye
Düşünceme göre en az 2 hafta veya daha fazla bekleyeceğiz. (kişisel görüşüm, hiçbir resmi dayanağı yoktur) Size bu kadar fazla bekletilen oyuncunun kalbini tekrar kazanmanız için bir öneride bulunacağım. Alfa'yı atlayın, direkt closed beta olarak açın, yine seçilen 1500 kişi girsin ve günden güne arttırın. Closed beta olmaması için hiçbir sebep yok, anti cheat ve güvenlik sistemi dahil her şey closed beta'ya uygun. 1 ay yerine 2 ay closed beta, open beta ve official şeklinde devam edin. Bence küsen oyuncuların kalbini kazanmak için güzel bir uygulama olur. Ben şahsen discord sunucunuzdan ayrıldım, oranın benim için bir önemi kalmadı, oyuna olan hevesim ve desteğim de azaldı maalesef. Bu alfayı atlama işini yaparsanız benim gibi motivasyonu düşmüş oyuncuları tekrar kazanabilirsiniz, iyi günler.

TheNullHero

Üye
Daha alfayı açamadılar ne betası, hala yok network yok bilmem ne... Umut dağıtıp, hayal ekiyorlar.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Henüz sunucu gerçek oyuncularla test edilmedi. Alfa testinin amacı da bir nevi sunucuyu test etmek, aşırı yük altında sistemin davranışı ve genel çalışmasını gözlemlemek. Ayrıca geniş kapsamda baktığımız zaman; alfa sürecinin ertelenmesi, beta ve official açılış tarihlerini ileri atmadı. Tüm ekip sorunsuz bir alfa süreci için var gücüyle çalışıyor, alfa ne kadar sorunsuz olursa hem beta, hem official tarihi o kadar erkene alınabilir.

Siyah34

Üye
Dur mübarek pve yok daha + basma yapımda binekler falan girmiyorum yani çok var kapalı betaya bence

Muti

Üye

ernado

Üye
Arkadaşın yaptığını çok mantıklı bulduğum için an itibari ile bende discord kanalımı terkediyorum her gün uyanır uyanmaz yaptığım ilk iş discorda bakmak oluyor sanırım psikolojim bozuldu normal bir birey değilim zaten resmi açıklamar sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor

BySavas

Üye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt