300 kill görevini yapıyorduk 3 5 mage kestik diye hamen ağlamışlar şikayet etmişler takmış üstüne paper set sc desen yok bufla oynuyorlar db atıp vurduk diye zorlarını gitti hepsinin ama inanılmaz olan yönetimin bu şekilde 3-5 kişiyle manipule olması işimiz zor bu oyunla kısacası biz yayıncı deiliz diye bişey söylüyoruz 2 ay sonra yapıyorlar adamlar 1 günde hedeflerine ulaşıyorlar helal olsun onlarada başka sözüm yok onlara tek sözüm yönetime yanlış yapıyorsunuzzzzzzzzz. Anlatıyorum anlatırorum anlamıyorlar
132 tane takipçisi olan ben yayıncıyım diyor işin komik yanı zaten birazda bu. Arkaya ışıklı bir tabela yaptırıyor ondan kralı yok. Yayıncı değilim ama 90k kadar takipçim var hiç öyle yayıncıyım tarhanacıyım falan diye yorum yapmadım bu tarz etkilenmelerden ziyade bu işler blizzard ve riot games gibi firmalarda şöyle çalışır:
LinkedIN ilan açılır Game Tester aranıyor:
-Maaş şu aranılan özellik bu vs.
Testerlar gün boyu bug arar Rise Online yardım destek masasının bu kadar iyi çalışmasının nedeni bu.
Adamlar tester olarak oyuncuları kullanıyor (gayet mantıklı) ve veriyi oyunculardan toplayarak ciddi bir gider kalemini safdışı bırakıyor.
Burdaki hata game testerlarının oyuna katkı %si biraz düşük gibi. Büyük oyun testerlarını da (yayıncılar) diye kafalarında bir yere koymuşlar. Oyuncu bazlı bir anlayış var. (Bunu neye dayanarak söylüyorum-yayınlarda ki tüm modların söylemleri bu yönde)
Row konusunda istatistik yapıyorlar canlı yayında işte 100 kişiden 80 kişi uzasın derse uzuyor süreçler gibi bir işleyiş biraz amatörce değilmi ? Arkadaş ordaki 100 kişi hangi kritere göre seçildi belki adam hayatında ilk defa MMORPG oynuyor belki adam geyik yapmayı çok seviyor.
Ticket açıp bildiriler bu kadar bilgi kirliliği içinden doğru olanları seçme daha büyük bir vakit kaybı olabilir! Onun yerine destek masası bütçesi game testerlara kaydırılabilir.
Manipulasyona kurban gitmeden oyuncuların yorumlarını örnek veriyorum belli bir % vererek ve yoğunluğu Game Testerların oluşturacağı şekilde ilerlemesi gerekiyor (çünkü game testerlar oo benim char priestter veya benim char roguedir gözüyle bakıp oyundan zevk almak için kendi charına torpil geçmez. Sürekli olarak ''DENGE'' sözcüğünü kafasında tutarak oyunu oynar oyundan zevk almak değil oyunu nasıl dengeye sokabilirim mantığıyla oyunu oynar çünkü bilirki oyun ne kadar dengeliyse joblar arası iyi oyuncu o kadar ön plana çıkar. (Ücretsiz danışmanlık için rica ederim)

- (Birde oyuncular çok mic yapıyor be

) adam tokinin koşullarını bile oyunda konuşuyor bilgiyi edinme yöntemlerimizi düzeltmek lazım yoksa duvara dayanıp sallayan çok. - LaTahzen