Annihilator EXP bonus VERMİYOR!!!

Defender0fSekiLBiRi

Üye
Annihilator +7'ye sahibim. Exp veren kostümleri(Kanat, Matta, Kostum Armor) giydiğimde annihilator'den +%8 exp bonusu alamıyorum.
Belki çoğunuz farketmemiştir. Exp veren kostumler geldi geleli ticket atıyorum HÂLÂ sonuç alamadım. Bu itemi şuanda kullanamayacaksam neden aldım?

** İş priestlerin master 10 skilini nerflemeye gelince 2-3 yayıncının sözüyle ışık hızında aksiyon alınıyor.

Son düzenleme:

Geoo

Üye
ilerisini düşünmeden hareket ediyorlar yönetimi çözdüm oturup toplantı yapıyorlar anlık karar alıyor dışarıdan fikir alışverişi ve oyuncuların fikirleri açıkçası pek umurlarında deil herşeye yanıt veriyorlar iyi güzel diyorsun ama sonuç alamadıktan sonra birşey ifade etmiyor elbet oyuncular bunu yakında öğrenecekler herkesin her dediğini yapamayız gönlünü hoş tutamayız diyorlar ama yayıncıların sorunları maalesef hemen çözülüyor ki sorun bile değil adamlar oynamasını bilmiyor şikayet ediyorlar mater 10 1 gün sonra nurf yiyor

feelfree

Üye
%300 limit getirildi toplam değer bunu aşıyor olabilir mi kontrol edermisin

Geoo

Üye
%300 limit getirildi toplam değer bunu aşıyor olabilir mi kontrol edermisin
Sorun limit zaten kardeşim exp arttıran itemler çöp oldu 1 ay önce craft yayınını dinledim asas için exp bıçağı ekledik gerçekten güzel bir item çok işe yarar exp kasarken kullanışlı olacak dediler sonuç ortada oyunun ilerisi görmek imkansız kendi kendilerine çeliyorlar biz oynamak istiyoruz adamlar bizi zorluyorlar resmen oynamayın diye önünü göremeyen kimsede yatırım yapmıyor oyuna açıkçası pazardaki durgunluğun 1. Sebebide bu zaten

Alkoer

Üye
Limite takılmışsınız heralde.

Oyunun mantığı bu. O kadar xp bonus veren item varken tüm kozmetiklere xp bonus ekleme hakkı verdi. Üstüne limit.

GizliPriest

Üye
Çok ilginç bir durum sadece kostume eklenseydi bonus silahlar kullanışlı olucakti :D 7.5m e exp bonus alırken neden gidip exp veren item alsın ki oyuncular? Onu da geçtim bonus ozellikler sadece nft itemler de olcak denmişti nft itemler de balon oldu :D

GizliPriest

Üye
Annihilator +7'ye sahibim. Exp veren kostümleri(Kanat, Matta, Kostum Armor) giydiğimde annihilator'den +%8 exp bonusu alamıyorum.
Belki çoğunuz farketmemiştir. Exp veren kostumler geldi geleli ticket atıyorum HÂLÂ sonuç alamadım. Bu itemi şuanda kullanamayacaksam neden aldım?

** İş priestlerin master 10 skilini nerflemeye gelince 2-3 yayıncının sözüyle ışık hızında aksiyon alınıyor.
Priestler koca bir balon oldu attack yok defans yok HP yok skiller bozuk yeni elle tutulur skill yok . rogue ve warrior gibi yüksek apli silahı yok şaşkın oldum iyice çok büyük hayaller vardı balon oldu

Chico

Üye

hangi yayıncı soylemiş link verebilirsen bizde onun yayınları hakkında söz söyleme hakkımız olsun ,=)

Geoo

Üye
hangi yayıncı soylemiş link verebilirsen bizde onun yayınları hakkında söz söyleme hakkımız olsun ,=)
300 kill görevini yapıyorduk 3 5 mage kestik diye hamen ağlamışlar şikayet etmişler takmış üstüne paper set sc desen yok bufla oynuyorlar db atıp vurduk diye zorlarını gitti hepsinin ama inanılmaz olan yönetimin bu şekilde 3-5 kişiyle manipule olması işimiz zor bu oyunla kısacası biz yayıncı deiliz diye bişey söylüyoruz 2 ay sonra yapıyorlar adamlar 1 günde hedeflerine ulaşıyorlar helal olsun onlarada başka sözüm yok onlara tek sözüm yönetime yanlış yapıyorsunuzzzzzzzzz. Anlatıyorum anlatırorum anlamıyorlar

Chico

Üye
300 kill görevini yapıyorduk 3 5 mage kestik diye hamen ağlamışlar şikayet etmişler takmış üstüne paper set sc desen yok bufla oynuyorlar db atıp vurduk diye zorlarını gitti hepsinin ama inanılmaz olan yönetimin bu şekilde 3-5 kişiyle manipule olması işimiz zor bu oyunla kısacası biz yayıncı deiliz diye bişey söylüyoruz 2 ay sonra yapıyorlar adamlar 1 günde hedeflerine ulaşıyorlar helal olsun onlarada başka sözüm yok onlara tek sözüm yönetime yanlış yapıyorsunuzzzzzzzzz. Anlatıyorum anlatırorum anlamıyorlar
132 tane takipçisi olan ben yayıncıyım diyor işin komik yanı zaten birazda bu. Arkaya ışıklı bir tabela yaptırıyor ondan kralı yok. Yayıncı değilim ama 90k kadar takipçim var hiç öyle yayıncıyım tarhanacıyım falan diye yorum yapmadım bu tarz etkilenmelerden ziyade bu işler blizzard ve riot games gibi firmalarda şöyle çalışır:
LinkedIN ilan açılır Game Tester aranıyor:
-Maaş şu aranılan özellik bu vs.
Testerlar gün boyu bug arar Rise Online yardım destek masasının bu kadar iyi çalışmasının nedeni bu.
Adamlar tester olarak oyuncuları kullanıyor (gayet mantıklı) ve veriyi oyunculardan toplayarak ciddi bir gider kalemini safdışı bırakıyor.
Burdaki hata game testerlarının oyuna katkı %si biraz düşük gibi. Büyük oyun testerlarını da (yayıncılar) diye kafalarında bir yere koymuşlar. Oyuncu bazlı bir anlayış var. (Bunu neye dayanarak söylüyorum-yayınlarda ki tüm modların söylemleri bu yönde)
Row konusunda istatistik yapıyorlar canlı yayında işte 100 kişiden 80 kişi uzasın derse uzuyor süreçler gibi bir işleyiş biraz amatörce değilmi ? Arkadaş ordaki 100 kişi hangi kritere göre seçildi belki adam hayatında ilk defa MMORPG oynuyor belki adam geyik yapmayı çok seviyor.
Ticket açıp bildiriler bu kadar bilgi kirliliği içinden doğru olanları seçme daha büyük bir vakit kaybı olabilir! Onun yerine destek masası bütçesi game testerlara kaydırılabilir.
Manipulasyona kurban gitmeden oyuncuların yorumlarını örnek veriyorum belli bir % vererek ve yoğunluğu Game Testerların oluşturacağı şekilde ilerlemesi gerekiyor (çünkü game testerlar oo benim char priestter veya benim char roguedir gözüyle bakıp oyundan zevk almak için kendi charına torpil geçmez. Sürekli olarak ''DENGE'' sözcüğünü kafasında tutarak oyunu oynar oyundan zevk almak değil oyunu nasıl dengeye sokabilirim mantığıyla oyunu oynar çünkü bilirki oyun ne kadar dengeliyse joblar arası iyi oyuncu o kadar ön plana çıkar. (Ücretsiz danışmanlık için rica ederim) :) - (Birde oyuncular çok mic yapıyor be :)) adam tokinin koşullarını bile oyunda konuşuyor bilgiyi edinme yöntemlerimizi düzeltmek lazım yoksa duvara dayanıp sallayan çok. - LaTahzen

Son düzenleme:

WeralxeT

Üye
1-75 Cap 6. Günü olmasına rağmen kostüm pus itemleri üzerinizdeyken Annihilator ve xp veren silahlar çalışmamakta hala ve kayda değer bir açıklama yok.
2-Konuya cevap olarak bir kaç kişi yüzde 300 xp sınırı geçildiğinden yazmış. Şimdi şunu sormak istiyorum o arkadaşlar ve böyle düşünenlere; kıyafetler 42,pre 10, partyde 50 verdiğini düşünürsek 300 ü nasıl yakalayabiliyoruz. Diyelim ki 300 oldu o yüzden itemler çalışmıyor ama yemek ve sc bastığımızda xp artıyor o zaman 300 ün üzerine mi çıkmış oluyoruz?
3-Sorunun üzerimize giyilen item kıyafetlerde 42 yi geçememe sorunu olduğunu düşünüyorum. Güncelleme de böyle bir ibare var mı yok :) ve emek verilen xp silahları için böyle bir ibare konula bilir mi bence hayır ?
SONUÇ OLARAK ; Dediğim şu ki 6 gündür bu soruna bir çözüm bulunamaması ve kayde değer bir açıklamanın yapılmaması (Bu saatten sonra da bir önemi kalmadı Atı alan üsküdarı geçti. AT YARIŞI İÇİN DE TEŞEKKÜRLER... Oyunun buna İhtiyacı vardı :) .... Teşekkürler İyi Çalışmalar ....

PriestesPam

Üye
1 aydan fazla bir süre önce dediler ki 75 cap gelecek hazır olun. Biz de hazırlandık, e normal olarak yatırım amaçlı elimizde ki GB'yi değerlendirelim, exp veren itemlere yatırım yapalım level cap gelince fiyatı artar dedik. Ama 75 level değil, 66 level cap gelmiş gibi. 1 haftada herkes 75 e ulaştı nerdeyse. Arkadaş sizin bu işi dile getirip piyasaya sürmeniz 1 aydan fazla sürdü. Nasıl 1 haftada herkes son levele ulaştı. Neden o kadar yüksek exp li görevler getirdiniz. Neden zindanlar bu kadar fazla exp veriyor. Bunları yaptınız bi de üstüne kostümlere basılabilir Exp sc leri neden getirdiniz. Madem bu kadar kolay olacaktı exp veren ( hani şu an çalışmayan ) itemleri neden oyuna sürdünüz. Ya tamam bunlara da okeyiz bari iki level arası exp farkını 30-40m gibi komik bi rakam yapmasaydınız. Biraz uğraşsaydı bu millet. Zaten Row getirdiniz herkes Afk exp kasabiliyor. Yetkililere yazdık 70e kadar 1 günde kastık neden bu kadar kolay diye siz 72 olun sonra görürsünüz dediler. Gördük ^^... PvP server gibi takılıyoruz vlla. Allah sonumuzu hayır etsin.

Defender0fSekiLBiRi

Üye
1 aydan fazla bir süre önce dediler ki 75 cap gelecek hazır olun. Biz de hazırlandık, e normal olarak yatırım amaçlı elimizde ki GB'yi değerlendirelim, exp veren itemlere yatırım yapalım level cap gelince fiyatı artar dedik. Ama 75 level değil, 66 level cap gelmiş gibi. 1 haftada herkes 75 e ulaştı nerdeyse. Arkadaş sizin bu işi dile getirip piyasaya sürmeniz 1 aydan fazla sürdü. Nasıl 1 haftada herkes son levele ulaştı. Neden o kadar yüksek exp li görevler getirdiniz. Neden zindanlar bu kadar fazla exp veriyor. Bunları yaptınız bi de üstüne kostümlere basılabilir Exp sc leri neden getirdiniz. Madem bu kadar kolay olacaktı exp veren ( hani şu an çalışmayan ) itemleri neden oyuna sürdünüz. Ya tamam bunlara da okeyiz bari iki level arası exp farkını 30-40m gibi komik bi rakam yapmasaydınız. Biraz uğraşsaydı bu millet. Zaten Row getirdiniz herkes Afk exp kasabiliyor. Yetkililere yazdık 70e kadar 1 günde kastık neden bu kadar kolay diye siz 72 olun sonra görürsünüz dediler. Gördük ^^... PvP server gibi takılıyoruz vlla. Allah sonumuzu hayır etsin.
Millet 72 olduktan sonra aa yanlış yapmışız deyip görevlerin explerini düşüreceklerini düşündüm. Sanırım tepkilerden korktular :)

Kurgu 0 - Yazılım Testi 0 yaptıkları tek şey "kervan yolda düzülür." Bu gidişle düzülen sadece oyuncular olacak.

Geliştirme böyle giderse o oyun erken erişimden bir adım ileriye gitmez. Belki 1-2 oyun geliştiricisi okur da. Abi bize sağlam testci lazım der.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt