Arch Sword +7 (10GB) vs Cursed Blade +7 (50m)

Indark

Üye
22 ap farkı olan iki silahın arasındaki performans farkını paylaştım. Lütfen görüş bildirin ve gereği yapılsın. Biri 10gb diğeri 50mlik silah.

*Edit: Moblar üzerindeki hasar farkını yansıtan video.

Son düzenleme:

Human

Üye
Ice, Fire ve Lightning hasarlı silahların tamamında ve tüm joblar özelinde bu sorun mevcut. Acilen çözülmesi gereken bir sorun.

kakank11

Üye
Slotlara da vuruşunu inceleyip atar mısın? Güzel video olmuş eline sağlık

MaRaKeSH

Üye
yanlış hatırlamıyosam son güncellemede fire da sorun var zehir vuracak diye yazmışlardı, son güncellemeleri bir kontrol edin isterseniz

MaRaKeSH

Üye
21- Hatred blade silahinda bulunan ateş hasarı işlev sorunu düzeltilene kadar zehir hasarı olarak değiştirilmiştir.

farklı bir silahmış belki bunun gibi bir sorunda olabilir

Indark

Üye
Videoda göründüğü üzere dostum Arch Swordden daha fazla vuruyor r skill combosu

Adv3NN

Üye
arch sword kalkıp zehir yaparlarsa eartshakerleri cöpe atar ınsanlar özellikle ben atarım bi dahada girmem o silaha kalkıp öyle bi buff gelırse ilah olur :D zaten fazla vuruyor rock ailesine o silahin amacı yaratılışı o

MrJacues

Üye
Bence oyunda fire/light/ice damage olmasın, çünkü bunu çözemediler. Sadece poison olsun :geek:

Adv3NN

Üye
ben elimdekini 2 tane +7 arch sword alıcak paraya aldım sırf zehir damage diye kalkıp böyle bi rework atarlarsa cöp olacak ona göre düzenleme yapmaları lasım rock hasarı kaldırmaları lasım moba zaten ilah gibi vuruyor o arch sword dummylerde denemekle olmaz :D

Indark

Üye
arch sword kalkıp zehir yaparlarsa eartshakerleri cöpe atar ınsanlar özellikle ben atarım bi dahada girmem o silaha kalkıp öyle bi buff gelırse ilah olur :D zaten fazla vuruyor rock ailesine o silahin amacı yaratılışı o
cursed blade in R sinin arch sword R sinden fazla vurmasının bir anlamı yok skill R combosu cursed blade den daha az vuruyor videoyu izlediysen. Full comboda cursed daha iyi arch swordden? Silahı kullandın mı bilmiyorum ama bu sebepten rocklarada yeterince vurulmuyor.

Indark

Üye
ben elimdekini 2 tane +7 arch sword alıcak paraya aldım sırf zehir damage diye kalkıp böyle bi rework atarlarsa cöp olacak ona göre düzenleme yapmaları lasım rock hasarı kaldırmaları lasım moba zaten ilah gibi vuruyor o arch sword dummylerde denemekle olmaz :D
Herhangi bir mob la dummy nin bir farkı yok ama ayrıca çekeceğim bunun için bir video.

Jacques

Üye
Elinde earthshaker var diye buglu silahın düzeltilmesini istemeyen koca yürekli player.

Barljix1912

Üye
bu adv3n a güvenmeyin, nerde çıkar nerde oterite orada olan bir arkadaştır bu, hak hukuk adalet aramayın boşverin geçin bu bebeyi

Indark

Üye
düzeldi denemez, zehir hasarına geçildi, bende vixen var fakat fire vurabilsem daha çok vurucam ama vuramıyorum zehir olduğu için ....
Düzenlendi diyorum düzeldi demedim dostum. Aynen öyle bendede light çalışıyor olsa bende daha çok vurabilirim. Tüm silahlara en azından geçici bir düzenleme getirilmesi gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt