Arch Sword +7 (10GB) vs Cursed Blade +7 (50m)

dinopawcat

Üye
Kesinlikle Arch Sword düzeltilene kadar zehir hasarına dönüştürülmelidir.

Zayk0

Üye
Birde mobda deneseydin ben trainng dummy e daha fazla vurduğum silahla moba daha az vurduğumu biliyorum.

Indark

Üye
Birde mobda deneseydin ben trainng dummy e daha fazla vurduğum silahla moba daha az vurduğumu biliyorum.
Akşama mob üzerinde vurduğum hasar farkını yansıtan bir video çekeceğim. Bu konu üzerinden yayınlayacağım. Değişen bir şey yok, Sevgiler.

Adv3NN

Üye
Tabiki kendımı düşünücem test edip boşa şunu alın bunu alın diye videolar yayınlar yapmıyoruz. Eger rock ailesi kesıyorsan ARch Sword +6 fiyat performans ürünü ama her moba adama fazla vurmak ıstıyorsan Enhanced Eartshaker altı kurtarmıyor düz +6 eartshaker bile +6 archsworddan az vuruyor +7 cursed blade hiç takmadım ben enhanced arch sword +6 filan denerken +7 itemler yoktu piyasada belki +7 bonusu vardır ek olarak %5 fazla vurdurma gibi o konuda bilgim yok ona bakarsanız paladin clup ilahsal boyutta bi item reaperi az gelıyor 125 apsi var rework şart battel priest itemlerine ben 2185 ap ile death valleyde adamlara 600 vurucaksam paladin cluplu adam 550 vurucaksa düzenleme şart

Barljix1912

Üye
uğraşmana değmez çekmene gerek yok, ha ona vurmuşsun ha buna vurmuşsun, oyun new world olsa anlıyacağım, oyunda elinde alevli bir silah varken buzul canavarlara daha fazla falan vuruyorsun, alevli bir canavara daha az vuruyorsun ama bu oyunda geçerli değil bu.... saygılar.

Indark

Üye
Tabiki kendımı düşünücem test edip boşa şunu alın bunu alın diye videolar yayınlar yapmıyoruz. Eger rock ailesi kesıyorsan ARch Sword +6 fiyat performans ürünü ama her moba adama fazla vurmak ıstıyorsan Enhanced Eartshaker altı kurtarmıyor düz +6 eartshaker bile +6 archsworddan az vuruyor +7 cursed blade hiç takmadım ben enhanced arch sword +6 filan denerken +7 itemler yoktu piyasada belki +7 bonusu vardır ek olarak %5 fazla vurdurma gibi o konuda bilgim yok ona bakarsanız paladin clup ilahsal boyutta bi item reaperi az gelıyor 125 apsi var rework şart battel priest itemlerine ben 2185 ap ile death valleyde adamlara 600 vurucaksam paladin cluplu adam 550 vurucaksa düzenleme şart
Merak ediyorum müsaitsen dener misin? +6 Enhanced Earthshaker veya +6 Earthshaker ile Esland Daki venom goleme kaç vuruyorsun malice li ve malicesiz damageni merak ediyorum. Eminim elimdeki arch 7 den fazla vurduğuna :D

Barljix1912

Üye
o kadar ap ile 600 mü vuruyorsun ? gerçekten yalancı bir insansın

Barljix1912

Üye
Merak ediyorum müsaitsen dener misin? +6 Enhanced Earthshaker veya +6 Earthshaker ile Esland Daki venom goleme kaç vuruyorsun malice li ve malicesiz damageni merak ediyorum. Eminim elimdeki arch 7 den fazla vurduğuna :D
yav yalancı bu inanmayın buna, yunan tr işgal etse abim diye elini sıkar bu

cRuuu

Üye
aynı sıkıntı tabarise +7 silahındada mevcut 138 atack 70 flame damage ve cursed bladeden az vuruyor bu 2 silaha kesinlikle düzenleme gelmeli arch sword ve tabarise kullanılamıyacak durumdalar. 6gb 10gblik itemle 40mlik item aynı olmamalı

Indark

Üye
ben aynı sorunu tabarise için ticket açtım cevap olarak teşekkür ettiklerini konuyu geliştirici ekibe ilettiklerini söylediler

Video çek konu aç kardeşim sende görünsün ortalık yerde item'ın değeri düşsün. Daha anlaşılır ve etkili olacaktır.

Zayk0

Üye
flame rock a arch sword bi tık fazla vuruyor

Indark

Üye
flame rock a arch sword bi tık fazla vuruyor
Enhanced den fazla vurması mümkün değil. Normaliylede hemen hemen aynıdır tam detay belirtebilirmisin item +sı kaç ap sin maks min damage. Neredeki flame rock aynısını bende vuracağım videoya almak için.

cRuuu

Üye
bu olaydaki asıl sorun flame ice ve lightning damagenin poison kadar vuramaması bence böyle olan tüm silahlarda bu sorun mevcut. bu olay düzelene kadarda tüm silahlar poison olsun yada poisonun gücü bi tık kısılsın boş yere gidip 4bin 5bin liraya item alıyoruz 250 tl lik itemle aynı vuruyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt