Arch Sword +7 (10GB) vs Cursed Blade +7 (50m)

Adv3NN

Üye
Hocam herkes gördüğü yanlışı raporlarsa düzeltirler ama çoğu kişi umursamıyor. Bende ticket attım bir iki kere benzer metinleri kopyala yapıştır olarak attılar.
o kadarını bılmıyorum +20kdan fazla oyuncusu olan oyuna 3 5 kişilik ekip görevlendırılırse zor tabi

Alkoer

Üye
Patchlerde öncelik bu şekil konularda olmalı.

Yarın bu şekil itemlerde yapılan değişiklik pazarı etkiler oyuncuları soğutur.

Ben görev itemlerinden memnunum ama upgrade itemlerin buff alması şart.

Adv3NN

Üye
evet upgrade ile yapılan itemler cidden güclenmeli apleri zehir dmgleri cartlartı curtları bi farkı olması lasım böyle kücücük farklar icin cok yüksek oyun paraları ödüyoruz

TheHandOfGod

Üye
oyunda ataklarda şöyle bir sıkıntı var :

1750 atak varken dread cyclop mobuna 1500 vuruyorum atagımı 100 arttırdıgımda 1850 atak yaptıgımda moba 1600 dmg vuruyorum . aynı şekilde oyuncularada 100 dmg artışı oluyor. veya poison rock mobuna 1200 vuruyorsam karakterin atağını 100 arttırdığımda moba ve oyunculara vurulan dmg de 100 artıyor. ilginç bir durum karakterin atağı 100 arttığında verilen dmg 100 den daha fazla artmalı çünkü vurulan skil %300 dmg diyor bp de

fstab

Üye
Merhaba Savaşçı!

Dikkatin için seni tebrik ederiz. Vermiş olduğun geribildirim, ilgili birimler tarafından incelenmek üzere bildirilmiş durumda. En kısa sürede bu duruma müdahale edilecektir. Hiç merak etme. Biliyorsun bu gibi bildirimler ile birlikte gelişim göstereceğiz, tekrar teşekkür ederiz!

Kendine çok iyi bak.

Şeklinde cevap gelmiştir arkadaşlar.
Benim ticketada aynı mesaji atmislar noktası noktasına ayni xD

KhanConqueroR

Üye
Kanka oyuna dans etme gelmiş sen item diyorsun ya dans et bak keyfine. İroni bir yana neredeyse her item sorunlu. Mesela War SC. Menzili halen çalışmıyor. Halen yapacaklar da yapacaklar.

Kawasakii

Üye
arch swordun moblara karşı az vurması çok doğru bir tespit earthshakere karşı çok ezik kalıyor bende +6 earthshaker almıstım farmda cok memnundum fakat pk da leş gibi bir silahtı 900 den fazla vuramıyordum kimseye şimdi +6 arch sword aldım şuan pk da çok çok daha iyi vuruyorum benim anladıgım kadarıyla zehir damage itemler farm için iyi lr fr gr damage itemler pk için daha iyi..

Indark

Üye
noldu bizim arch swordun hasarına acaba, heyecanla bekliyorduk bu güncellemede :/

ARTYOM

Üye
forumdaki konuyu görenler dorionda +7 cursed blade alımlarına başladı :) yakında nerf gelir yoksa arch swordun değeri %50 düşer

Indark

Üye
Konudaki cursed blade en çok black mummy slotundan atıyor hacılar koşun droplayın :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt