Artık 50m değil 120m falan oldu silahAralarin çok fark yok 50m daha iyi
Siz konuşuyorsunuzda ne konuştugunuzu bilmiyorsunuz bir öğrenmişsiniz BP de BP algı probleminiz var buna eminim BP damage vurur defans desen yok hp desen yok damage de vurmucaksa ne anlamı kalıyor priesti komple kapatsınlar sizin keyfinize kremalı gergedanuskremada ister misin
lan ben bpyim zaten beni niye etiketleyip giydiriyon :ASD kremada ister misin cukulatam ?Siz konuşuyorsunuzda ne konuştugunuzu bilmiyorsunuz bir öğrenmişsiniz BP de BP algı probleminiz var buna eminim BP damage vurur defans desen yok hp desen yok damage de vurmucaksa ne anlamı kalıyor priesti komple kapatsınlar sizin keyfinize kremalı gergedanus![]()
yeter yeter degişmicek eartsheker her zaman kral olarak kalacak
+1 bayılıyorum hayranıyım bu tokmagın cig köfte tokmagıEarthshaker'ı da kim tasarladıysa emeğine sağlık.
Değişecek diyorlar umarım değişmez![]()
Bu sorun uzun zamandır gündemde , hiç cevap verdilermi ?22 ap farkı olan iki silahın arasındaki performans farkını paylaştım. Lütfen görüş bildirin ve gereği yapılsın. Biri 10gb diğeri 50mlik silah.
*Edit: Moblar üzerindeki hasar farkını yansıtan video.
Görmek istemeyen görmez dostumBu sorun uzun zamandır gündemde , hiç cevap verdilermi ?
verdiler mi cevapGörmek istemeyen görmez dostum)