İstek Archer Sorunu

Muti92

Üye
Herkese merhaba son güncellemeden önce pk icin üzerimizi full item dizip hazırlandık lakin okçu sınıfını yediği nerf resmen atağı yok etmiş. Hocam böyle olacağını bilseydim üzerime ruh bağı ile bağlanan item takmazdım şimdi bu karakterler çöpmü oldu ? Asas oynamaya mecburmuyuz ? Bununla ilgili bir düze leme gelecekmidir lütfen yanıtlarsanız çok sevinirim.
Klanımda bende buna göre haraket edelim süprizlerden bıktık usandık.

enginbrcn

Üye
Archer artık üvey evlat. Ne kadar istek, öneri, şikayet, sitem, talep ne varsa yapıyoruz. Forumda açılmayan konu kalmadı. Onlarca şikayet var, oyuncular Archer ile ilgili oyun sohbetinde isyan ediyorlar, atılan tek bir adım yok. Oyunun başındaki denge giderek bozuluyor. Assass herkesi kesebilsin diye boost üstine boost buff üstüne buff geliyor... Şahsi düşüncem, yayıncıların ve içerik üreticilerin çoğu Assass oynuyor diye yapıldığı yönünde. Bu kadar da abartmayın bence. Warrior, Assass, Priest farketmiyor, DV de kime atak yapsak ortalama 200-300 hasar veriyor. Şaka gibi. Çoğu oyuncunun buff veya scroll ile artık 5-6K canı var zaten. Archer parti bile olsa 1 kişiyi düşürmek için tüm partinin tek bir oyuncuya en az 3 kez vurması gerekiyor... Tüm parti 7 Archer 1 düşmana 2şer kez vurmasına rağmen düşüremiyorsa, bence oyunun mekaniğinde bir sorun var demektir. Daha da uzatmayacağım, kaç yere yazdık, kimse Archer ile ilgilenmiyor açıkçası. Umarım bir planı vardır yönetimin...

emrdrc

Üye
Aynen arkadaşlar...
Archerlar bitik durumda...
Asaslar zaten oynayamıyor...
Priestler pk atamıyor...
Warriorlar adam yakalayamıyor...

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Arkadaşlar,

Baktınız ki okçu ile ilgili bu tarz zayıflatmalar mütemadiyen devam ediyor, üşenmeyip "Mage" karakteri oluşturuyorsunuz. Tahminen 200'ün üzerinde aktif okçu oynayan oyuncu vardı. Bir çoğu bırakmış olabilir ya da daha önceki yazılarımda belirttiğim üzere, gelebilecek olası zayıflatmalar nedeniyle "Assas"a yönelim olabilir mütalaasını belirtmiştim. Bu tarz değişikliğe de gitmiş olabilirler. Kalanlar arasından oynamaya gönüllü olan bir çok insanı organize edip, bu sefer de toplu bir şekilde belki 5-6 parti belki 10 parti iç içe "Mage" oynamak olacaktır.

Çünkü, benim anladığım ve anlamlandırabilmeyi başardığım husus, buradan olsun, ticket aracılığıyla ya da discord üzerinden şikayetlerinizi betimleyerek iletmenizin herhangi bir ehemmiyeti görülmemektedir. İcraat yapmadığınız sürece, etki bırakamadığınız, bırakmadığınız müddetçe, yönetim "AA" biz galiba bir şeyleri yanlış yapıyoruz, baksanıza bu sefer de Death Valley haritasında 300 tane "Mage" geziyor, "Assaslar" şikayetçi, kısmen partilerde yer bulan priestlar dışındaki" sınıf şikayetçi, Warriorlar bu novalardan nasıl kurtulabiliriz, her biri 300 bile vursa, 6 parti 6'şar mageden 6x6=36 mage 10800 hasar bırakıyor, mümkün değil yakınmalarını duyar gibiyim.

Böylelikle ne olmuş oluyor, kaçınılmaz bir denge yapmak mecburiyetinde bırakmış oluyorsunuz. Örgütlü bir çoğunluğun karşısında hiç kimse duramaz. Fakat, maatteessüf böyle bir organizasyonu yapmak isteyecek, katılım gösterecek ve etkileşim içerisinde olacak insan sayısı, satır aralarında yazdığım kadar kolay gerçekleşmeyecektir.
Hâliyle bu yakınmalar ve konuların da ardı arkası kesilmeyecek ve siz sızlandığınız ve yakındığınızla kalacaksınız.

Üzülerek söylemem gerekirse, belli bir zümreyi memnun etmek maksatlı yapılan her türlü faaliyetin sonucunda, mutlak suretle bir başka kesim hüsrana uğrayacaktır. Maksat üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek ise.

Saygılarımla

enginbrcn

Üye
Mage karakter ile oynuyorum zaten dostum, bıraktım Archer'ı. Ancak Archer oynamaktan daha çok zevk alıyordum, ta ki nerf ler üst üste gelene kadar. Assass'ı neden bu kadar ilahlaştırdılar hala tam olarak anlamış değilim. Mage de güzel, ben de tavsiye ederim, ancak keşke içimden geldiği gibi zevkle Rise Online Archer'ı da oynabilseydim...

N1pple

Üye
biz forumda dc de ve tickette okçuların sıkıntılarından hasar probleminden bahsettikçe nerf üstüne nerf yedik resmen küfür gibi birşey. Oyun yönetiminde bir arkadaş asas seviyor sanırım onun dışında her karaktere nerf üstüne nerf geliyor. Biz problem var dedikçe okçuya nerf gelmesi saçma. Rare yayları çöp edip epicleri almaya yönelttiler desek bunu bu kadar keskin uçlu yaparsanız elimizdekini çöp alacağımızı pahalılaştırmış oluyorsunuz böylelikle yine birilerinin işine gelirken birileri zarar ediyor sizce gerek var mı? Problemleri dile getirdikçe daha da nerf atıyorsunuz çok afedersiniz oynanmasını istemiyorsanız silin okçuları ücretsiz sınıf değiştirme verin bizde sizde kurtulun madem.

Crushbane

Üye
Asas oynamaya mecburmuyuz ?
Assassin's Rise Online'a hoşgeldin. Bu oyundaki pvp mantığının şöyle olması isteniyor sanırım, assassin herkesi kesebilsin ama kimse asassini yakalayamasın. Ona karşı kimsenin anti skilleri olmasın. Mesela prisin farm yapıyorsun canın azalınca adam geliyor tüm skilleri boşaltıyor ölüyorsun diyelim ki itemlerin falan aşırı iyi olduğundan ya da asas ezik olduğundan hayatta kaldın, adama dönüyorsun adam kaçıyor ve sende hiç bir stun, slow gibi bir skill yok adamın arkasından mal mal bakıyorsun. İşin komik tarafı adamı yakalamak için mount çıkarma hakkın olsa bile yakalayamazsın adamlar mount kadar hızlı koşuyor ve cooldown falan yok sürekli at kadar hızlı koşabilen saçma sapan bir sınıf. Pvp de yapacaksan asas oynayacaksın, toplayıcılık da yapacaksan asas oynayacaksın. 73 lvl atak priyim exp kasmayı bıraktım. Karaktere yatırım planlarını da şimdilik askıya aldım. Matta pelerin cart curt alıp def bassan ne olacak ki hiç bir şeyi değiştirmeyecek bunlar.

enginbrcn

Üye
Assassin's Rise Online'a hoşgeldin. Bu oyundaki pvp mantığının şöyle olması isteniyor sanırım, assassin herkesi kesebilsin ama kimse asassini yakalayamasın. Ona karşı kimsenin anti skilleri olmasın. Mesela prisin farm yapıyorsun canın azalınca adam geliyor tüm skilleri boşaltıyor ölüyorsun diyelim ki itemlerin falan aşırı iyi olduğundan ya da asas ezik olduğundan hayatta kaldın, adama dönüyorsun adam kaçıyor ve sende hiç bir stun, slow gibi bir skill yok adamın arkasından mal mal bakıyorsun. İşin komik tarafı adamı yakalamak için mount çıkarma hakkın olsa bile yakalayamazsın adamlar mount kadar hızlı koşuyor ve cooldown falan yok sürekli at kadar hızlı koşabilen saçma sapan bir sınıf. Pvp de yapacaksan asas oynayacaksın, toplayıcılık da yapacaksan asas oynayacaksın. 73 lvl atak priyim exp kasmayı bıraktım. Karaktere yatırım planlarını da şimdilik askıya aldım. Matta pelerin cart curt alıp def bassan ne olacak ki hiç bir şeyi değiştirmeyecek bunlar.
Sonuna kadar aynı fikirdeyiz. Ancak bunu oyunu modere edenlere anlatamıyoruz, sıkıntı orada.

GrejuwalTRl

Üye
Bir cok okcu clanından okcu karakteri ile alakalı konular acıldı. Herhangi bir iyileştirme veyahut düzenleme yapılmadı güncelleme notlarında hiç görmedik ve birden fazla clan oyuncusu ile bir araya gelinip death valley haritasında 10 parti okcu dolaşıp okçunun ne durumlara düştügünü göstermeye calıştık kimi arkadaslarımız farklı anlasa'da 2 saat bunu denedik sonuc değişen birşey olmadı ve sonucunda ise bir cok okcu karakter oynayan arkadaşlarımız ruğ bağı'na bile takıntı yapmadan itemini yaktı satabildigini sattı ve gitti. Aktif olan 200 300 okçu userinden geriye 50 60 kişilik totalde okcu user kaldı biriside benim hala inatla direniyorum.

enginbrcn

Üye
Bir cok okcu clanından okcu karakteri ile alakalı konular acıldı. Herhangi bir iyileştirme veyahut düzenleme yapılmadı güncelleme notlarında hiç görmedik ve birden fazla clan oyuncusu ile bir araya gelinip death valley haritasında 10 parti okcu dolaşıp okçunun ne durumlara düştügünü göstermeye calıştık kimi arkadaslarımız farklı anlasa'da 2 saat bunu denedik sonuc değişen birşey olmadı ve sonucunda ise bir cok okcu karakter oynayan arkadaşlarımız ruğ bağı'na bile takıntı yapmadan itemini yaktı satabildigini sattı ve gitti. Aktif olan 200 300 okçu userinden geriye 50 60 kişilik totalde okcu user kaldı biriside benim hala inatla direniyorum.
Bizim okçu klan da dağıldı. Başka okçu klana girdim onlar da karakterleri bozdu ben de artık Mage oynuyorum. İstediğim karakterle oyunu zevkle oynayamamamın tek sebebi karakteri bu hale getirenler, geri dönüşlerimizi dikkate almayanlar. Diyecek söz yok, çünkü onlarca yoldan dile getirdik, muhatabımız yok. Mage'e alıştım bile :)

Son düzenleme:

Lopp

Üye
Okçu da bir problem olduğu kesin ve hala düzeltme gelmedi. O kadar iteme rağmen hasar çıkartamıyorum ben önüme gelene tek atim geçim mantığında değilim ama en azından o kadar iteme rağmen ( +7 vixen, assasins takı set) hasar vuramıyorum. Bu itemleri assas veya warrior'a yapsaydım eminim çok daha rahat edecektim. Death valley de tek başıma adam kesmeyi geçtim 1 party okçu ile bile kesemiyoruz. Lütfen artık şu okçulara düzenleme getirin en azından yaptığımız itemlerin karşılığını alalım iyice sıkılmaya başladık.

Balerion

Üye
Okçu da bir problem olduğu kesin ve hala düzeltme gelmedi. O kadar iteme rağmen hasar çıkartamıyorum ben önüme gelene tek atim geçim mantığında değilim ama en azından o kadar iteme rağmen ( +7 vixen, assasins takı set) hasar vuramıyorum. Bu itemleri assas veya warrior'a yapsaydım eminim çok daha rahat edecektim. Death valley de tek başıma adam kesmeyi geçtim 1 party okçu ile bile kesemiyoruz. Lütfen artık şu okçulara düzenleme getirin en azından yaptığımız itemlerin karşılığını alalım iyice sıkılmaya başladık.
Hocam ben de okçuyum. Okçuyla karşilaştığımda yanından geçip gidiyorum, asas görürsem town atıyorum.

İtemli bir okçu bana vuruyor... Stun skilleri zaten tutmuyor. Kritiği ile 60 yedim. 70 skili ile 380 damage yiyorum. Priestten Malice de yedım, adam bana istedigi kadar vursun catfish + minor ile canimi indiremiyor. Sonrasında yürüyerek kaçtım, menzilinden çıkınca zaten artik damage atma ihtimali yok. Yakalamak için koşsa vuracacak skili yok...

Mageden 1200 yiyorum.
Warriorun eline düşersem parçalıyor.
Assass zaten daha meraba demeden kesiyor. Menzilime girdiği anda 1 ok atiyorum, ikinciyi atmadan yanımda, iki skille yatıriyor. Peki bu muazzam assass skilinin cd süresi kaç? 10 saniye...

Şu soulboundu açsalar bi arkadaşa bakıp çıkıcam :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt