Selam
Sevgili Arkadaşlar,
Baktınız ki okçu ile ilgili bu tarz zayıflatmalar mütemadiyen devam ediyor, üşenmeyip "Mage" karakteri oluşturuyorsunuz. Tahminen 200'ün üzerinde aktif okçu oynayan oyuncu vardı. Bir çoğu bırakmış olabilir ya da daha önceki yazılarımda belirttiğim üzere, gelebilecek olası zayıflatmalar nedeniyle "Assas"a yönelim olabilir mütalaasını belirtmiştim. Bu tarz değişikliğe de gitmiş olabilirler. Kalanlar arasından oynamaya gönüllü olan bir çok insanı organize edip, bu sefer de toplu bir şekilde belki 5-6 parti belki 10 parti iç içe "Mage" oynamak olacaktır.
Çünkü, benim anladığım ve anlamlandırabilmeyi başardığım husus, buradan olsun, ticket aracılığıyla ya da discord üzerinden şikayetlerinizi betimleyerek iletmenizin herhangi bir ehemmiyeti görülmemektedir. İcraat yapmadığınız sürece, etki bırakamadığınız, bırakmadığınız müddetçe, yönetim "AA" biz galiba bir şeyleri yanlış yapıyoruz, baksanıza bu sefer de Death Valley haritasında 300 tane "Mage" geziyor, "Assaslar" şikayetçi, kısmen partilerde yer bulan priestlar dışındaki" sınıf şikayetçi, Warriorlar bu novalardan nasıl kurtulabiliriz, her biri 300 bile vursa, 6 parti 6'şar mageden 6x6=36 mage 10800 hasar bırakıyor, mümkün değil yakınmalarını duyar gibiyim.
Böylelikle ne olmuş oluyor, kaçınılmaz bir denge yapmak mecburiyetinde bırakmış oluyorsunuz. Örgütlü bir çoğunluğun karşısında hiç kimse duramaz. Fakat, maatteessüf böyle bir organizasyonu yapmak isteyecek, katılım gösterecek ve etkileşim içerisinde olacak insan sayısı, satır aralarında yazdığım kadar kolay gerçekleşmeyecektir.
Hâliyle bu yakınmalar ve konuların da ardı arkası kesilmeyecek ve siz sızlandığınız ve yakındığınızla kalacaksınız.
Üzülerek söylemem gerekirse, belli bir zümreyi memnun etmek maksatlı yapılan her türlü faaliyetin sonucunda, mutlak suretle bir başka kesim hüsrana uğrayacaktır. Maksat üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek ise.
Saygılarımla