Katılıyorum aga. Daha önceden de konusunu açmıştım. Silahların element efektleri birbirine çok benziyor. Herkesin eli pamuk şeker gibi gereksiz parlıyor. Lightning efekt varsa; +6 da çok küçük bir kıvılcım olur, bu +7 +8 +9 a doğru şiddetlenir.Katılıyorum. Knight'takine benzer yapmak biraz kolaya kaçma olmuş.
Silah ve zırhların parlama efektlerine daha fazla emek verilebilirdi.
Hatred's Blade'den örnek verecek olursam; mesela +7'de arkada iz bırakmayabilir, +8'de iz gelip efekti yoğunlaşabilir, +9'da da hem arkadaki iz hem silah efekti en yoğun halde olabilir.
Armorlarda da yine armoruna göre özel efektler olabilirdi. Direkt yanıp sönme nedir?
Oyunun genel grafik (karakter animasyonları hariç) ve zırh/silah efektlerinin arasındaki kalite farkını şöyle örnekleyebilirim:
Ekli dosyayı görüntüle 13133
Tabi oyun malum "erken erişim" sürecinde, gelişime açık bir oyun olduğu için elbette yenilikler olacaktır ancak şu an için serzeniş(ler)im bu yönde.
parlamalı güzel olur ama dengeli haliyle, böyle olacaksa parlamasın hiç daha iyiParlama yokken daha iyiydi.
Ue4 ayarlarında bunu böyle yapmışlar hafif ekrandan uzaklaşınca karakter bütün detayları kayboluyor.Tasarımlarada çok küçük gereksiz detaylar işlemişler, kamera açısı geride olduğunda zırhlar pek estetik durmuyor. mesela ko da warrior shell aşırı iyidir, yakınlarştırınca görüntü pixel oluyor. burada da tam tersi, yakınlaştırınca güzel duruyor.