Artik Level Ve İtem Kasmaya Son Oyunun En İyi̇ Farmi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Economi

Üye
Bakalım umarım dönerci tayfa, ittifak vb. oluşumlar biter; umudumuz bu yönde.

TheKRZM

Üye
başlıkta da belirttiğim gibi artık level ve item kasmanıza gerek yok. yapmanız gereken tek şey 50 level olup death walley bölgesine geçmek. 50 level bir karakter ile 110 levellik oyunun en güçlü bossu olan overlord un yanından geçerek birbirinden değerli yüzlerce itemdan birisini kazanma şansı elde edebilirsiniz !! ölürüm korkusunu kafanızdan çıkarın çünkü ortada bir boss varken hiç kimse size dokunmayacaktır. şans faktörünün olduğu için iki ırkta ittifak içindedir BOL ŞANS SAVAŞCI
cry cvanım cry sabaha kadar cry hemde. Burası Rie Online. Ağlak Halinle Knight Online'a geri dönebilirsin.

Atom0619

Üye
şimdiye kadar kaçtane oynadın bilmiyorum ama her mmo dediğin oyunlarda kendinden 60 seviye bir moba damage atamiyorsun. bunlara örnek olarak lost ark - new world - wow - bless unleashed bu oyunları söyleyebilirim. birincisi burada da 50level olmadan bu haritaya gelimiyorsun ikincisi belirli bir hasar vurmadan kutu zaten sana düşmüyor. Wow da bütün world bosslarin drobu ortak. Lost ark Ffxiv Gw2 Ln2... Daha bir çok oyun da bu olay var. Sen sanıyorsun ki ben yoldan geçerken iki tane vurayım kutu düşsün. Öyle birşey yok tek başına kutu almaya çalışıp alamadığın da ne demek istediğimi anliyacaksin. İyi forumlar

Gensuke

Üye
şimdiye kadar kaçtane oynadın bilmiyorum ama her mmo dediğin oyunlarda kendinden 60 seviye bir moba damage atamiyorsun. bunlara örnek olarak lost ark - new world - wow - bless unleashed bu oyunları söyleyebilirim.
lost ark ve bless oynadım ikisinde de bossa bir kere vurdun mu drop alıyorsun

LastRose

Üye
aasfjkha ortada aglamalık birşey yok size farm slotu önerdim hadi girin 50 level itemsiz çarlarınıza da gelip döner parası kasın xd he bu arada protean ile gelmeyin yoksa miracle yetmeleri gibi lunaskar basmak zorunda kalırsınız xD

LastRose

Üye
ahaha beni bu kadar düşünmeyin arkadaşlar tavsiyeme uyun gogo death walley xd free farm pot masrafı bile yok sadece R atıp oturuyosun. teşekkürler yüce rise online ekibi xd

amaravolchkova

Üye
Yeni yamada boss alamadıkları için ağlamaya başladılar salın arkadaşlar takılsınlar kendi kafalarına göre. Bir önceki konuya biri yazmıştı bowl dönmekten beyniniz sulanmış diye doğru bir tespit.

LastRose

Üye
Yeni yamada boss alamadıkları için ağlamaya başladılar salın arkadaşlar takılsınlar kendi kafalarına göre. Bir önceki konuya biri yazmıştı bowl dönmekten beyniniz sulanmış diye doğru bir tespit.
sende şey misin kardo görev itemleriyle cz ye çıkıp millet bos keserken uzaktan ekmek bananlardan mısın? xd

Nodar

Üye
Harika sistem. World Boss ortak drop atar büyük MMORPG'lerde olduğu gibi. Tebrik ederim ekibi.

Pitou

Üye
aasfjkha ortada aglamalık birşey yok size farm slotu önerdim hadi girin 50 level itemsiz çarlarınıza da gelip döner parası kasın xd he bu arada protean ile gelmeyin yoksa miracle yetmeleri gibi lunaskar basmak zorunda kalırsınız xD
Rise Online 'yi bu güncellemeyi getirdiği için tebrik ediyorum. Bu arkadaşlar Siegfried ekibinden Döner ekmek gelirleri kesildiği için ona tilt olmuşlar sadece o kadar :)
Oyunu biraz olsun para kazanmak için değilde Oyunu gerçekten oyun oynamak için oynamayı deneyin. Boss keserek ittifak yaparak insanları sömürdüğünüz yeter artık burası ko değil burada öyle kolay hareket edemezsiniz . ROW her zaman bir yolunu bulur :)

Zayk0

Üye
sen nereye biz oraya reis

DBA2019

Üye
başlıkta da belirttiğim gibi artık level ve item kasmanıza gerek yok. yapmanız gereken tek şey 50 level olup death walley bölgesine geçmek. 50 level bir karakter ile 110 levellik oyunun en güçlü bossu olan overlord un yanından geçerek birbirinden değerli yüzlerce itemdan birisini kazanma şansı elde edebilirsiniz !! ölürüm korkusunu kafanızdan çıkarın çünkü ortada bir boss varken hiç kimse size dokunmayacaktır. şans faktörünün olduğu için iki ırkta ittifak içindedir BOL ŞANS SAVAŞCI

Merhaba,

Yukarıdaki yazdığın teoremlerin hepsi acı içerisinde olan birinin
-50lvl bir karaktere bowla kadar gitme ihtimali verip,
-bowlda da o kadar kalabalık içerisinde hem karşı ırktan hem de boss tan koruyarak,
-damage atma şansı tanıyarak drop kazandırma

düşüncesindeki pozitiflik beni derinden etkiledi.

%1 de olsa sizden başkaları almamalı değil mi? Sizin alma ihtimaliniz neredeyse %100 iken sorun yok ama %1 de olsa başkalarına gitmesi ne kadar zor değil mi?

Dostum hayat çok acı ama bu bir oyun sgk li iş değil. Buradan kazandıgın gbler ile bankadan kredi alamazsın, bordro lazım sana.

Bu bir oyun can kardeşim, iyi vakit geçirmeye gel keyif al!

ProXLaH

Üye
Demek ki güzel ve işe yarar bir güncelleme olduğunun kanıtı Teşekkürler Rise Online Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt