cry cvanım cry sabaha kadar cry hemde. Burası Rie Online. Ağlak Halinle Knight Online'a geri dönebilirsin.başlıkta da belirttiğim gibi artık level ve item kasmanıza gerek yok. yapmanız gereken tek şey 50 level olup death walley bölgesine geçmek. 50 level bir karakter ile 110 levellik oyunun en güçlü bossu olan overlord un yanından geçerek birbirinden değerli yüzlerce itemdan birisini kazanma şansı elde edebilirsiniz !! ölürüm korkusunu kafanızdan çıkarın çünkü ortada bir boss varken hiç kimse size dokunmayacaktır. şans faktörünün olduğu için iki ırkta ittifak içindedir BOL ŞANS SAVAŞCI
şimdiye kadar kaçtane oynadın bilmiyorum ama her mmo dediğin oyunlarda kendinden 60 seviye bir moba damage atamiyorsun. bunlara örnek olarak lost ark - new world - wow - bless unleashed bu oyunları söyleyebilirim. birincisi burada da 50level olmadan bu haritaya gelimiyorsun ikincisi belirli bir hasar vurmadan kutu zaten sana düşmüyor. Wow da bütün world bosslarin drobu ortak. Lost ark Ffxiv Gw2 Ln2... Daha bir çok oyun da bu olay var. Sen sanıyorsun ki ben yoldan geçerken iki tane vurayım kutu düşsün. Öyle birşey yok tek başına kutu almaya çalışıp alamadığın da ne demek istediğimi anliyacaksin. İyi forumlar
lost ark ve bless oynadım ikisinde de bossa bir kere vurdun mu drop alıyorsunşimdiye kadar kaçtane oynadın bilmiyorum ama her mmo dediğin oyunlarda kendinden 60 seviye bir moba damage atamiyorsun. bunlara örnek olarak lost ark - new world - wow - bless unleashed bu oyunları söyleyebilirim.
sende şey misin kardo görev itemleriyle cz ye çıkıp millet bos keserken uzaktan ekmek bananlardan mısın? xdYeni yamada boss alamadıkları için ağlamaya başladılar salın arkadaşlar takılsınlar kendi kafalarına göre. Bir önceki konuya biri yazmıştı bowl dönmekten beyniniz sulanmış diye doğru bir tespit.
Rise Online 'yi bu güncellemeyi getirdiği için tebrik ediyorum. Bu arkadaşlar Siegfried ekibinden Döner ekmek gelirleri kesildiği için ona tilt olmuşlar sadece o kadaraasfjkha ortada aglamalık birşey yok size farm slotu önerdim hadi girin 50 level itemsiz çarlarınıza da gelip döner parası kasın xd he bu arada protean ile gelmeyin yoksa miracle yetmeleri gibi lunaskar basmak zorunda kalırsınız xD
sen nereye biz oraya reisaasfjkha ortada aglamalık birşey yok size farm slotu önerdim hadi girin 50 level itemsiz çarlarınıza da gelip döner parası kasın xd he bu arada protean ile gelmeyin yoksa miracle yetmeleri gibi lunaskar basmak zorunda kalırsınız xD
başlıkta da belirttiğim gibi artık level ve item kasmanıza gerek yok. yapmanız gereken tek şey 50 level olup death walley bölgesine geçmek. 50 level bir karakter ile 110 levellik oyunun en güçlü bossu olan overlord un yanından geçerek birbirinden değerli yüzlerce itemdan birisini kazanma şansı elde edebilirsiniz !! ölürüm korkusunu kafanızdan çıkarın çünkü ortada bir boss varken hiç kimse size dokunmayacaktır. şans faktörünün olduğu için iki ırkta ittifak içindedir BOL ŞANS SAVAŞCI