Bende merak ediyorum craft kasıyorum carpentry 16 lwl oldum hollywood craftı yaptım hatalı olduğundan üretim gerçekleşmedi fakat hollywoodlarım gitti1) Gerçek Auction House sistemi
2) Zindanlar
3) Tam craft sistemi(item, armour)
Efendim çalışmaların devam ettiğini biliyoruz fakat 3 ay mı sürer 1 sene mi bunu soruyorum aslında.Merhaba,
Bu ve daha fazla özellikler ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kısa zamanda gerekli güncellemeler gelecek ve sorunlar aşama aşama giderilecektir.
Maalesef şu aşamada net bir tarih veremiyoruz. Biz de uzun sürmesi taraftarı değiliz. Geliştirici Ekip forumdaki her türlü istek ve hataları önemsiyor ve belli bir plan program çerçevesinde bunları oyuna dahil edecektir.Efendim çalışmaların devam ettiğini biliyoruz fakat 3 ay mı sürer 1 sene mi bunu soruyorum aslında.
En azından "yapımcı firmaya ilettik" demiyorsunuz. Bu da bir şeydir. Teşekkürler. Herşeyden önce şu fazla CPU yeme sorununun çözülmesi lazım.Maalesef şu aşamada net bir tarih veremiyoruz. Biz de uzun sürmesi taraftarı değiliz. Geliştirici Ekip forumdaki her türlü istek ve hataları önemsiyor ve belli bir plan program çerçevesinde bunları oyuna dahil edecektir.
Bu oyunun en önemli artısı belki de bu olabilir. Yapımcı ve Yayıncı aynı firma olduğundan hatalara anında müdahale edebilme özelliği var. Tüm iyileştirme, yeni özellikler katma gibi aksiyonlar tek elden çıkıyor.En azından "yapımcı firmaya ilettik" demiyorsunuz. Bu da bir şeydir. Teşekkürler. Herşeyden önce şu fazla CPU yeme sorununun çözülmesi lazım.
Burda hic bir zaman yapımcıya illettik diye birşey duymayacaksın reis burası kaliteEn azından "yapımcı firmaya ilettik" demiyorsunuz. Bu da bir şeydir. Teşekkürler. Herşeyden önce şu fazla CPU yeme sorununun çözülmesi lazım.