İstek Aşağıdaki içerikler ne zaman gelecek?

huseyin35

Üye
1) Gerçek Auction House sistemi
2) Zindanlar
3) Tam craft sistemi(item, armour)
4) Günlük Görevler
5) Savaşlar
6) Kale Savaşı

Son düzenleme:

Kenshin

Üye
Merhaba,

Bu ve daha fazla özellikler ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kısa zamanda gerekli güncellemeler gelecek ve sorunlar aşama aşama giderilecektir.

huseyin35

Üye
Merhaba,

Bu ve daha fazla özellikler ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kısa zamanda gerekli güncellemeler gelecek ve sorunlar aşama aşama giderilecektir.
Efendim çalışmaların devam ettiğini biliyoruz fakat 3 ay mı sürer 1 sene mi bunu soruyorum aslında.

Kenshin

Üye
Efendim çalışmaların devam ettiğini biliyoruz fakat 3 ay mı sürer 1 sene mi bunu soruyorum aslında.
Maalesef şu aşamada net bir tarih veremiyoruz. Biz de uzun sürmesi taraftarı değiliz. Geliştirici Ekip forumdaki her türlü istek ve hataları önemsiyor ve belli bir plan program çerçevesinde bunları oyuna dahil edecektir.

Mileenaaa

Üye
Maalesef şu aşamada net bir tarih veremiyoruz. Biz de uzun sürmesi taraftarı değiliz. Geliştirici Ekip forumdaki her türlü istek ve hataları önemsiyor ve belli bir plan program çerçevesinde bunları oyuna dahil edecektir.
En azından "yapımcı firmaya ilettik" demiyorsunuz. Bu da bir şeydir. Teşekkürler. Herşeyden önce şu fazla CPU yeme sorununun çözülmesi lazım.

Kenshin

Üye
En azından "yapımcı firmaya ilettik" demiyorsunuz. Bu da bir şeydir. Teşekkürler. Herşeyden önce şu fazla CPU yeme sorununun çözülmesi lazım.
Bu oyunun en önemli artısı belki de bu olabilir. Yapımcı ve Yayıncı aynı firma olduğundan hatalara anında müdahale edebilme özelliği var. Tüm iyileştirme, yeni özellikler katma gibi aksiyonlar tek elden çıkıyor.

LunasCar

Üye
65 oldun mu ? Farm yapıp item dizdin mi ? Pvp yaptın mı ? Nerede hangi drop var ezberledin mi ? İtem çeşitliliğini öğrendin mi ? Toplama seviyesini fulledin mi ?

Peki ne bu acele ? Herşey biranda olsun mu istiyorsun ? İyi oyunlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt