Asas arkadaşlara sesleniyorum

Pitou

Üye
Okçunun koşu skilini eski haline dönmesi gerekiyor.Yada assassinin koşu skili okçuya eşitlenmeli.
Okçu zaten yakalanmıyor . Yavaşlatma ,sersemletme , geriye zıplama aşırı mobil bir karakter. Zaten aşırı uzaktan vuran bir karakterin Hızlı koşması çok saçma bunun asla asas kadar hızlı koşamaması gerekiyor. Sonuna kadar karşıyız bu duruma. Okçu onlinemi yapmak istiyorsunuz oyunu yeter artık. Zaten 10 metreden 3lü 5li vurabiliyorsunuz bozuk char. Şuan okçunun koşmasında bir problem yoktur zaten Asas hariç diğer joblardan hala hızlı koşuyor.

SessizCogunlugunSesi

Üye
O zaman assasinin koşunu düşürsünler yakalnmıyo hiç bir şekilde,olmuyor böyle.Ben zaten muhakkak artırsınlar demiyorum.Ama kim yakalayacak bu karakteri bir çözüm bulsunlar.

Balerion

Üye
Okçu zaten yakalanmıyor . Yavaşlatma ,sersemletme , geriye zıplama aşırı mobil bir karakter. Zaten aşırı uzaktan vuran bir karakterin Hızlı koşması çok saçma bunun asla asas kadar hızlı koşamaması gerekiyor. Sonuna kadar karşıyız bu duruma. Okçu onlinemi yapmak istiyorsunuz oyunu yeter artık. Zaten 10 metreden 3lü 5li vurabiliyorsunuz bozuk char. Şuan okçunun koşmasında bir problem yoktur zaten Asas hariç diğer joblardan hala hızlı koşuyor.
10 metreden 3lü 5li mi ansjdk son güncellemeden sonra rakibe w yaparken bile 5li girmiyor. Şu an pvp,de adamı yakalayıp 3lü5li atma işi yamamen bitik hiçbir şekilde girmiyor 5li.
Öte yandan dediğine kısmen katılayım, okçunun mobilitesi artsa biraz can sılıcı olurdu rakip için ama okçu bu konuda asasla bir saniye bile yarışamaz. Şu an kağıt gibi okçular bile 500 anca vuruyor. Yani dostum hasar cıkartamayan bir karakter istediği kadar uçsun kaçsın isterse gate de atsın oyunu bozmaz, hasar vurmuyor çunkü. Asas ise görünmez gelip 50 tane kritik yapıştırıp intçi pri kesiyor. Lütfen oraya odaklanalım asıl sorunumuz asaslar

Pitou

Üye
10 metreden 3lü 5li mi ansjdk son güncellemeden sonra rakibe w yaparken bile 5li girmiyor. Şu an pvp,de adamı yakalayıp 3lü5li atma işi yamamen bitik hiçbir şekilde girmiyor 5li.
Öte yandan dediğine kısmen katılayım, okçunun mobilitesi artsa biraz can sılıcı olurdu rakip için ama okçu bu konuda asasla bir saniye bile yarışamaz. Şu an kağıt gibi okçular bile 500 anca vuruyor. Yani dostum hasar cıkartamayan bir karakter istediği kadar uçsun kaçsın isterse gate de atsın oyunu bozmaz, hasar vurmuyor çunkü. Asas ise görünmez gelip 50 tane kritik yapıştırıp intçi pri kesiyor. Lütfen oraya odaklanalım asıl sorunumuz asaslar
Siz vuramiyorsunuz Rionlinin yayini aç izle yok ediyor adam.

Burtto

Üye
ben tek atan asas çok az gördüm oda atıyosada ezik leather setli itemsiz bp lere magelere atıyor oda buff u olmayınca :) cep doldurcaksınız diye algı yapıp oyuncuları küstürmeyin.

Zafer1991

Üye
ben tek atan asas çok az gördüm oda atıyosada ezik leather setli itemsiz bp lere magelere atıyor oda buff u olmayınca :) cep doldurcaksınız diye algı yapıp oyuncuları küstürmeyin.
oyunda kimse yokki cep doldursun olayı baska yöne cekmeye cabalama calısmaları vol 123213121 konu farm değil farmerda kalmadı ayrıca KONU: asas kadar warriorda magede priestte işlevsel olsun sorunları minimize edilsin konusu dou u undeastand ? AnlamadıN gene demi :)

takosta

Üye
gelir şimdi asasseviciler. yok nerf gelmesin yok bilmemne. int priye 2 asas 3 er skill atıp gecıyor. heal bıle kaldıramadan gümlüyor.
iyice asas online oldu zerre keyfi yok.
saten bir kitle var özellikle craftcı farmcı kesmeyi alışkanlık haline getirmiş. slotlarda yatıyorlar bildigin.
iyice kafayı yemıs bunlar ya. mental olarak iyi gormuyorum kafalarını. hepte aynı ekıp aynı clanlar. tüm bp yi town arkalarında kasmaya alısmıslar. bowlda dayak yıyorlar. kaybettıgı bp yı gelıp garıban farmcı craftcıdan cıkarıyorlar. tam bır ruhen yıkıklar bunlar. bosuna harcamısın kardesım o asası dızmeye 25 bın tl. valla bak. farmer kesmek ıcın ego kasmak ıcın hıc gerek yoktu 25k harcamana. yazık :D

here1am1

Üye
gelir şimdi asasseviciler. yok nerf gelmesin yok bilmemne. int priye 2 asas 3 er skill atıp gecıyor. heal bıle kaldıramadan gümlüyor.
iyice asas online oldu zerre keyfi yok.
saten bir kitle var özellikle craftcı farmcı kesmeyi alışkanlık haline getirmiş. slotlarda yatıyorlar bildigin.
iyice kafayı yemıs bunlar ya. mental olarak iyi gormuyorum kafalarını. hepte aynı ekıp aynı clanlar. tüm bp yi town arkalarında kasmaya alısmıslar. bowlda dayak yıyorlar. kaybettıgı bp yı gelıp garıban farmcı craftcıdan cıkarıyorlar. tam bır ruhen yıkıklar bunlar. bosuna harcamısın kardesım o asası dızmeye 25 bın tl. valla bak. farmer kesmek ıcın ego kasmak ıcın hıc gerek yoktu 25k harcamana. yazık :D
Bir dahakine nickinizi belirtin DV'de kimse kesmesin sizi rahat rahat craft yapın.Savaş alanında öldüğünüz için community olarak çok özür dileriz.

calippooo

Üye
Asasın OP olduğunu düşünen kitle nedense çoğunlukla paper char oynayıp slot altında ölenler. Ya da alan atarken db yiyip ölenler.
Oyun sizin rüyalar aleminizde dönmüyor maalesef. Yarı canla mob altında 3 asasa ölüp konu açma dönemi bitsin lütfen artık.
Asasların hali hazırdaki hasarı yarıya düşse bile sen orada öleceksin zaten. Bunu asas nerfleterek engelleyemezsiniz biraz mantık.

Söylemekten dilde tüy bitti okuduğunu anlayan insanlar için yazıyorum.

Asas 65 capten beri 1 kere kayda değer buff yemedi sadece nerf yedi.
Insight'sız (80 saniye cd, oranı yüksek değil) hasarı 65 ve 75 cap ile neredeyse aynı. Fakat hpler yaklaşık 2 katına çıktı.

O sırada asas online:

Lütfen alenen yalan söylemeyi bırakın artık.

O sırada "artık sesi çıkmayacak" arkadaşın açtığı konular ektedir:
Katılıyorum, Asaslara laf edenlerin alayı +7 Cursed +7 paper setli tipler. Veya istiyor ki arch sworduyla tek atsın ama tek yemesin. Akla mantığa sığmayacak boş yorumlar atmışlar.
Priestler: Aynen kanka tor atayım 1.5k vurayım ama asas benden kaçamasın. Warriorun 2 katı hasar vurayım ama tek yemiyeyim. (Hem ayranım dökülmesin.. Hem charın eli düşmesin..)

murbal

Üye
Katılıyorum, Asaslara laf edenlerin alayı +7 Cursed +7 paper setli tipler. Veya istiyor ki arch sworduyla tek atsın ama tek yemesin. Akla mantığa sığmayacak boş yorumlar atmışlar.
Priestler: Aynen kanka tor atayım 1.5k vurayım ama asas benden kaçamasın. Warriorun 2 katı hasar vurayım ama tek yemiyeyim. (Hem ayranım dökülmesin.. Hem charın eli düşmesin..)
Sana tek soru. Priest cure basarken eli düşüyor peki rogue cure basarken eli neden düşmüyor? Bak eşitsizlik ve dengesizlik denen şey işte bu. Ama siz ısrarla anlamıyor yada anlamak istemiyorsunuz. Diğer konuları aynı bu şekilde düşünüp sonuca vurabilirsin

Balerion

Üye
Kişiler üzerinden gidersen çarpıtan sen olursun. Benım ana çarım okçu 50 bin liralık item var, dvde yardıran ve sağlam bilinen asasların %80imden fazla item, oyunculuk ve emek var. Ben de şikayetçiyim. 250 liralık priest değilim ve ben de rahatsızım. Hayatımda hiçbir oyunda burdaki asaslar kadar tek karakterin bu kadar dengesiz bu kadar o.p olduğunu görmedim.

Awareness

Üye
Asasın Görünmezlikten çıktıktan sonra vurduğu ilk hasar critic bunun kalkması gerekiyor. Asasın zaten pasifi belli bir cana geldiğinde critic vuruyor , Savege belli bir cana geldiğinde critic vuruyor. 85 critic skilide var . Görünmezlikten çıktıktan sonra vurulan ilk hasarın critic vurmasına gerek yok çok fazla critic pasifi var zaten. Bu durum diğer karakterlerin oynanılamaz hale getiriyor. Görünmezlik animasyonununda biraz yavaşlatılması lazım aşırı hızlı.
Rogue Master 25 "CONFUSE" yeteneği oyundaki bütün str priestleri oyundan sildi resmen. İnt priestlerde oyun oynayamıyor. Rogue oyuncular sırayla atıp 10 saniye hiçbir skill attırmadan oyun oynatmıyorlar. Bu yetenek Mantıken bir asas skili . Bunu Okçuyada vermeleri aşırı saçmaydı. Sürekli durmadan bütün Rogue oyuncuları tarafından bu skill atılıyor gerçekten oyun oynayamıyoruz. Bu skilin oluru şudur.
1- Master yetenek ağacından "ASSASİNATİON" yetenek ağacına taşınmalı sadece Asaslar kullanmalı.
2- Bu skill uzaktan değil de rakibin dibinden atılmalı. Asas Saldırı skilleriyle aynı mesafeden vurmalı.
3- Confuse yeteneği Warrior sersemletme , yavaşlatma skilleri nasıl şansa dayalı tutması gerekiyor. %100 tuttuğunda bir asas pt tek tek atıp oyun oynatmıyor. Belli bir yüzdeye göre çalışmalı. 1 PT Asas üzerimizde tek tek kullandığında gerçekten oyun oynama ihtimalimiz 000000

Mantıklı maddeler.

Önceki sayfalara baktım herkes birbirine saydırmaktan geri kalmamış.

Burada fanatik takım taraftarı gibi değil, herkesin daha büyük resimden bakıp yorum yapması gerekir.

Daha büyük resim söyle developer ile empati kurup ona göre yazmalısınız BP olarak ASAS olarak değil.

Gerektiği yer BP oynuyorsan bile ASAS'ın şu skillinin güçlendirilmesi diyebilmesin yada tam tersi ASAS oynuyorsun BP nin şu şu durumları daha iyi olmalı demelisin.
Ama herkes birbiri ile savaşır gibi giydiriyor burada.

ASAS online BP online laflarının bırakılıp balance için yapıcı yorumlar lazım Pitou 'nun yazdıkları gerekçeleri ile örneklendirilerek yapılırsa değerlendirilebilir. Mantıklı bulabilir burayı gören yöneticiler.

Resme en tepeden bakıp tüm classların balance icinde olması benim en büyük isteğim ne warrior hayvan gibi olsun ne ASAS online bP online olsun ne de MAGE.
Olay oyunun her class icin zevkli olması benim birkaç karakterim var en çok oynadığım Warrior için şunu söyleyebilirm;

Warrior party dışında kullanılabilen bazı skillere sahip olmalı , fanatiklik yapip öldürsün demiyorum gitsin solo teketekte BP alsın Rogue alsın da demiyorum ama bi cevabı olmalı. Rogue kaca kaca vura vura rahat kesebiliyor , BP için atack kırmayı attıgınız anda olay bitiyor sonrasında rahat bir şekilde armor ve HP kırma atabiliyorsunuz ve sonrasında sanki level 85 vs level 65 gibi oluyor teketekte. Warrior'un 120sn cooldownu olan "cure" skilli hiçbir işe yaramiyor zaten BP üstüste armor kırma hp kırma atabiliyor.

Nacizane tavsiyem;
Whirlwind skillinin party dışı skill Whirlwind 2 olarak gelip solo iken dönme süresinin fazlalaşması ve dolayısı ile mesafenin artmasına olanak sağlanmalı, hiç olmazsa bi okçunun geri atlama mesafesi kadar olabilmeli.

Şu anda siz dönerek asastan kaçsanız bile o anlık sadece koşarak gelip size vurabiliyor town atamıyorsunuz bunu sıçrama skilline bile basmadan yapabiliyor koşması yetiyor, bari sıçrasında öyle vursun sıçraması yoksa Warrior bunu hesap edip town atabilmeli smart play olarak, bu çok görülmemeli diye düşünüyorum.

Bir de şunu ekliyeyim Warrior bu skilline bastıgında animasyon efektten dolayı önce çok ufak bi süre olduğu yerde dönüyor belki .25sn falandır ama bu ufak gibi görünen süre hem mesafeden hem de zamandan yiyor, dikkatli bakıldığında fark edilecek bir durum.

N3v3N

Üye
Warrior oynuyorum. Her sınıfa tek tek eklenmesi gereken özelliklerin hepsini assasa sınıfina koydular. Sonuç olarakta aşırı güçlü bir sınıf ortaya çıktı. elini kolunu sallaya sallaya kesiyorlar milleti. Party içine giriyor adamı kesiyor full canla kaçıyor. İster uçarak ister topuklayarak, isterse de alan kör etme atıp hoplaya zıplaya...
Kör etmeleri yetmezmiş gibi skil bar kilitleme geldi, ztn mobil olan karaktere istediği gibi uçma skili geldi. Tek skille hem hasar, hem can çalma hem görünmez olma özelliği geldi. Tek skille ya tek skill. Warriora 80,82 skili gelmiyorken assasa 3u1 arada skil geldi :D

Warrior 15 master skili cure skili. 2 dk CD si var, partyde olmaman lazım kullanabilmek için ve üstüne skili para verip açman gerekiyor. Ee assasta mele sınıf değil mi? Onda niye priestren bile seri cure var?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt