Öneri ASAS DEEP CUT SKİLL TEST

IGOTCHAI

Üye
Merhaba arkadaşlar . Asas karakterindeki deep cut skill testini gerçekleştirdim . Full assasian set ile full defans takı set aynı damage i vuruyor. Hatred +7 Golden Snake +7 ile Dual spike +8 ilginçtir ki aynı damage i vurmaktadır . Bu yaptığımız testten de anlaşılacağı üzere oyundaki takı setler ve itemler doğru çalışmamaktadır.

VİDEO DA GÖREBİLİRSİNİZ :

PENCHE

Üye
Deep Cut gibi skiller karsida ki karakterin defansina gore damage vurur. Anti defans, elemental resistans gibi etkenler Deep Cut gibi skillere etki etmezler. Bu yuzden her zaman sabit damage vurursun. Skilin aciklamasinda yazdigi gibi "True Damage" yazan skiller bu sekilde calisir. Bu yuzden elinde ki silah, karakterin atagi vs. gibi seylerin vurdugun damage uzerinde etki etmemesi normal.

oraykurt

Üye
+++++
Savage (56), Fatal blow(32), Swift blow(12) skillerinde hasar farki var.

Ayni kombinasyonlari R hasariyla eslestirmekte gerekir. Konu sahibi rica edersem R hasarlariyla bi video daha hazirlayabilir misin?

Tolgun

Üye
Merhaba arkadaşlar . Asas karakterindeki deep cut skill testini gerçekleştirdim . Full assasian set ile full defans takı set aynı damage i vuruyor. Hatred +7 Golden Snake +7 ile Dual spike +8 ilginçtir ki aynı damage i vurmaktadır . Bu yaptığımız testten de anlaşılacağı üzere oyundaki takı setler ve itemler doğru çalışmamaktadır.

VİDEO DA GÖREBİLİRSİNİZ :
Skill calisiyo ya, o skill az attackla oyuniyo ve defansi engeliyo adamin 1000 defans yada 500 defans olsun fark etmiyo, bunu cogu assas biliyo zaten ve full dex oynamiyo.
Kalkanli Prieste db gelince ^^ true damageleri vuriyon sonra malice gelince spike, ben mi anlatim bunlari^^.
Skillin tek üstünde yazi kafayi karistiriyo ve alakasi yok, true damage skiller ve normal % damage skill lere attack baya farkli isliyo.
Skill normal 200% damage gibi calissa ve armor bakmiyosa cok op damage vurur, hem 400% 68 skill büyük problem yaratir.
Sen bu testde gösterdin ki poison hasarlar calismiyo diye, normalinda bu skill lerde poison hasarlar is ediyo istersen spike +7 al eline skilli vuru hasar bak ondan sonra az poison hassarli ama fazla attackli görev daggeri ayne skilli vur görüsün asil poison hasar nasil isliyo ve takilan poison hasar calismadini.

Baska assas bilgi istersen Nokcan'a yaza bilirsin oyundan.
Ama önce tabiki 1gb borcunu öde^^, gecen warriorla abbojabberle vs atiyodum combo yapiyodum sen dedin macrosiz yapamassin 1gb vercem göster, discorda göstermek istedim kac din gittin :D.

oraykurt

Üye
Deep Cut gibi skiller karsida ki karakterin defansina gore damage vurur. Anti defans, elemental resistans gibi etkenler Deep Cut gibi skillere etki etmezler. Bu yuzden her zaman sabit damage vurursun. Skilin aciklamasinda yazdigi gibi "True Damage" yazan skiller bu sekilde calisir. Bu yuzden elinde ki silah, karakterin atagi vs. gibi seylerin vurdugun damage uzerinde etki etmemesi normal.
Asasin set bonusun etki etmemesi normal mi?

oraykurt

Üye
Evet. Cunku bu skiller "True Damage" yani karsida ki karakterin defansina odakli sabit damage atar.

En guzel ornegi benzer oyunda ki Asas 70 skili.
70 skile damage testi yapmistim bundan yillar evvel. 70 skill ap ye gore hasari degisiyor. Bunu test edebilecegimiz bi ortam olsada test etsek tekrar

PENCHE

Üye
PENCHE HEMEN SANA ASSASİAN SET İLE SAVAGE SKİLL TESTİNİ ATAYIM VİDEOSUNU ÇEKİP SORUN DEĞİL .
Vaktin varsa at sen bilirsin.

Fakat Savage skili Deep Cut ve benzeri skillerinden cok farkli. Skilin aciklamasinda "True Damage" yazmaz. Yani defansa odakli sabit damage atmaz. Elma ile portakali karsilastirmis olursun.

Tolgun

Üye
70 skile damage testi yapmistim bundan yillar evvel. 70 skill ap ye gore hasari degisiyor. Bunu test edebilecegimiz bi ortam olsada test etsek tekrar
70 Skill yok ki :D 68 skill var ama merak ettim o nasil calisiyo turnuva ya katilan adamlar test etmisdir.

Tolgun

Üye
PENCHE HEMEN SANA ASSASİAN SET İLE SAVAGE SKİLL TESTİNİ ATAYIM VİDEOSUNU ÇEKİP SORUN DEĞİL .
At video ama o etkilieniyo attackla test etmisdim, ama dedeyim gibi poison hasar lar calismiyo accesoiry lerde.
O 2% attack bonus set den gelen calismiyo mu bilmiyorum onun icin 20-30 yada fazla savage vurup ortalamasina baka bilirsin ondan sonra ayne attackla setsiz, ama attack cok az isliyen skille le test etmek mantikli degil.

IGOTCHAI

Üye
Oyun sahipleri bile çalışmadığını düzeleceğini söylerken siz nasıl çalıştığını iddaa ediyorsunuz ?

Uljoha

Üye
True damage tabirini bence sen yanlış anlamışsın. True damage karşıdakinin defansını hiçe sayarak senin sahip olduğun ap ile orantılır vurur. 1k ap ile x vururken 2k ap ile çok daha fazla vurman gerekir. Karşı taraf ölümüne anti def takmış olsa bile true damage olduğundan aynı damageyi vurman lazım boş çarada.

IGOTCHAI

Üye
Bu arada benim demek istediğim olay 1000 k ap li asas deep cut damage ile benim aramdaki damage farkı olmalı % sel olarak

Tolgun

Üye
True damage tabirini bence sen yanlış anlamışsın. True damage karşıdakinin defansını hiçe sayarak senin sahip olduğun ap ile orantılır vurur. 1k ap ile x vururken 2k ap ile çok daha fazla vurman gerekir. Karşı taraf ölümüne anti def takmış olsa bile true damage olduğundan aynı damageyi vurman lazım boş çarada.
Evet normalinde öle ama bu oyunda öle degil onu anlatmaya calisiyoruz^^, evet dedeyim gibi skillin üstünde ki yazi bozuk ve kafa kairistiriyo. Yada skil sizin anlatiniz gibi ve skill bozuk (assas cok fazla vurcak scalingi obur skill ler gibi olursa).
Skillerin atack scalingi var.
Örnek LoL de bi skill 100% attack Power le güclenir baska skille de Attack Power 5% isliyo.

Diyelim 100 Attack Power(AP) var ve skilin kendisi 10 damage vuriyo sabit.
Skill 1: 100% Attack Power Scaling ve sabit 10 damage
10 (Sabit Damage)+ 1(AP Scaling)*100(AP) = 110 Damage damage vurur (defans ve baska seylere bakmiyosak).

Skill 2: 5% scaling ve sabit 10 damage
10 (Sabit Damage) + 0.05(AP Scaling)* 100(AP)= 15 Damage vurur (defans ve baska seylere bakmiyosak).

Son düzenleme:

Tolgun

Üye
Bu arada benim demek istediğim olay 1000 k ap li asas deep cut damage ile benim aramdaki damage farkı olmalı % sel olarak
Niye? Skill öle calismiyosa amaci degilse niye olsun ki, True Damage Skill Attack Power la uccak diye bisey yok amaci sabit damage vurmaksa.
Ama tabiki sormak lazim bilerek mi hata mi^^.

IGOTCHAI

Üye
Skill calisiyo ya, o skill az attackla oyuniyo ve defansi engeliyo adamin 1000 defans yada 500 defans olsun fark etmiyo, bunu cogu assas biliyo zaten ve full dex oynamiyo.
Kalkanli Prieste db gelince ^^ true damageleri vuriyon sonra malice gelince spike, ben mi anlatim bunlari^^.
Skillin tek üstünde yazi kafayi karistiriyo ve alakasi yok, true damage skiller ve normal % damage skill lere attack baya farkli isliyo.
Skill normal 200% damage gibi calissa ve armor bakmiyosa cok op damage vurur, hem 400% 68 skill büyük problem yaratir.
Sen bu testde gösterdin ki poison hasarlar calismiyo diye, normalinda bu skill lerde poison hasarlar is ediyo istersen spike +7 al eline skilli vuru hasar bak ondan sonra az poison hassarli ama fazla attackli görev daggeri ayne skilli vur görüsün asil poison hasar nasil isliyo ve takilan poison hasar calismadini.

Baska assas bilgi istersen Nokcan'a yaza bilirsin oyundan.
Ama önce tabiki 1gb borcunu öde^^, gecen warriorla abbojabberle vs atiyodum combo yapiyodum sen dedin macrosiz yapamassin 1gb vercem göster, discorda göstermek istedim kac din gittin :D.
Bence Vitality seti zaten sadece priestler takabilmeli all class değil . Onun haricinde warriorda 60-r-44-r skill vurupta skill failed almayan oyuncu bana göre kesinlikle makrodur . Posion Hasarın çalıştığını söylüyorlar fakat çalışmadığını da biliyoruz onu da test ettik. Bana göre True damagelerde 1000 ap asas ile ben 1526 ap asas olarak aynı damage vurmamalıyım. 526 ap fazla isem true damage de belirli bir yüzde oranında fazla vurmalıyım . Tabiki bu demek değil ki 200 fazla vurayım . hiç olmazsa 25-30 damage bile olsa bilemedin 50 damage tatmin edecek şekilde verdiğimiz takı setlerine o fiyatlar anlam kazanır . Onun haricinde oyuncuların %80 i takı bile almıyor piyasada spike 8 ler ile geziyorlar . Böylelikle item fiyatları da ölüyor

Tolgun

Üye
Bence Vitality seti zaten sadece priestler takabilmeli all class değil . Onun haricinde warriorda 60-r-44-r skill vurupta skill failed almayan oyuncu bana göre kesinlikle makrodur . Posion Hasarın çalıştığını söylüyorlar fakat çalışmadığını da biliyoruz onu da test ettik. Bana göre True damagelerde 1000 ap asas ile ben 1526 ap asas olarak aynı damage vurmamalıyım. 526 ap fazla isem true damage de belirli bir yüzde oranında fazla vurmalıyım . Tabiki bu demek değil ki 200 fazla vurayım . hiç olmazsa 25-30 damage bile olsa bilemedin 50 damage tatmin edecek şekilde verdiğimiz takı setlerine o fiyatlar anlam kazanır . Onun haricinde oyuncuların %80 i takı bile almıyor piyasada spike 8 ler ile geziyorlar . Böylelikle item fiyatları da ölüyor
Bende katiliyorum vitality normalinde priest taki olsun ama malesef öle degil,
60-r-44-r vurursan tabiki fail alirsin combo zaten 60-rr-44-rr-skill.
Bunu assas oyuncu nasil diye bilir anlamiyorum assasda nasil skill atiyorsun orda da skill1-rr-skill2-rr-skill3-rr-skill4-... atiyosun yane warrior 2 degisik skill den daha zor^^.
Inanmiyosan da ögretek sana hic problem degil, sen yapamiyosun diye baska lari mi yapamicak mi? Hem ben inaniyorum ki sende kolay kolay yaparsin istesen, zor bisey degil.

oraykurt

Üye
Malum oyunda true damage skilini test ettim. AP farkiyla hasar elle tutulur sekilde degismekte.

burdan anladigimiz true damage skillerinin aslinda duzgun calismadigi. Umarim yakin zamanda duzeltilir

zukcu

Üye
Sen olayı hiç anlamamışsın :) Sabit vurması için üzerinde "500 vurur" demesi gerekir :) True damage demesi karşı tarafın armorunu gözetmeksizin kendi atağınıa düşen oranında belirli bir % sini vurur demek. O zaman oltayı tak vur :D Bazen sırf yorum yapmak için mi yazıyorsunuz valla merak ediyorum :D Şu yazdığına kendin inanır mısın brom :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt