Skill calisiyo ya, o skill az attackla oyuniyo ve defansi engeliyo adamin 1000 defans yada 500 defans olsun fark etmiyo, bunu cogu assas biliyo zaten ve full dex oynamiyo.
Kalkanli Prieste db gelince ^^ true damageleri vuriyon sonra malice gelince spike, ben mi anlatim bunlari^^.
Skillin tek üstünde yazi kafayi karistiriyo ve alakasi yok, true damage skiller ve normal % damage skill lere attack baya farkli isliyo.
Skill normal 200% damage gibi calissa ve armor bakmiyosa cok op damage vurur, hem 400% 68 skill büyük problem yaratir.
Sen bu testde gösterdin ki poison hasarlar calismiyo diye, normalinda bu skill lerde poison hasarlar is ediyo istersen spike +7 al eline skilli vuru hasar bak ondan sonra az poison hassarli ama fazla attackli görev daggeri ayne skilli vur görüsün asil poison hasar nasil isliyo ve takilan poison hasar calismadini.
Baska assas bilgi istersen Nokcan'a yaza bilirsin oyundan.
Ama önce tabiki 1gb borcunu öde^^, gecen warriorla abbojabberle vs atiyodum combo yapiyodum sen dedin macrosiz yapamassin 1gb vercem göster, discorda göstermek istedim kac din gittin

.