Asas "Minor Sacrifice" skill hk.

Brunkrow

Üye
Bence Minor Sacrifice skillinin bu kadar mana yiyor olması büyük bir hata. Rogue sınıfının kilit yeteneklerinden biri ve ileride açılacak olan düşük seviye PVP haritalarını düşündükçe o haritalarda oynayacak Rogue arkadaşlarıma acıyorum şimdiden. 70 Level karakterlere bile maksimum manaları zar zor yetiyor skilli güncel harcadığı manayla kullanınca. 55-60 Level karakterler için Rogue oynanmaz bir sınıf olacaktır.

Sekoboi

Üye
end game de bu olay güzel, ama ya 50-60 lvlde çok bir item almadan level kasıyorsak pvp yerine pve'de? Bu ciddi bir mana tüketişi. He level kasarken kim hp pot yerine minora abanır bilemem tabi :)

Brunkrow

Üye
end game de bu olay güzel, ama ya 50-60 lvlde çok bir item almadan level kasıyorsak pvp yerine pve'de? Bu ciddi bir mana tüketişi. He level kasarken kim hp pot yerine minora abanır bilemem tabi :)
Çok yönde dezavantajı var, sadece level kasıyorken değil, yönetim ekibi ilerleyen zamanlarda düşük seviye karakterler için de savaş haritası çıkaracağından bahsetmişti. Health statlarına yönelecek fazla stat puanı olmadığı için manası çok daha düşük, 50-60 level bir rogue oyuncusunun bu kadar mana harcadığını düşün. 50-60 level bir rogue oyuncusu da bu skilli kullanacak, skilli sadece Death Valley'de oynayan 70-80 level rogue sınıfları kullanmayacak.

Nikasour

Üye
Minör yeteneğini beğenmeyen BUG ONLİNE oynamaya devam etsin ben özellikle o minör yeteneğini beğendim bu ağlayanların hepsi pedalcı tayfa olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Ouss

Üye
minör şuan da iyi ama yediği manaya 1 tık nerf gelip cd ye 1 tık daha nerf gelip sağladığı hp de arttırılabilir.

Brunkrow

Üye
"Düşük level diyen arkadaş saçmalamış" diye bir cevap okudum. Şu an oynadığımız 70 level, health statına da ekstra puan verebilecek rahatlıkta stat puanı fazlası bulunan karakterlerin bile manası 3000 iken, 50-60 level civarlarında düşük statları sebebiyle health statına yönelemeyecek, leveli yüzünden de manası düşük olacak maksimum 1700-1800 manayla oynayacak karakterler için bu skillin harcadığı mana çok büyük sorun olacak. Bu seviyelerde oynayacak oyuncular Minor Sacrifice skillini 3 kere kullandığında zaten karakterlerin manaları sıfırlanmış olacak, mana iksirlerinin bekleme süresi bitene kadar kadar ne skill basabilecekler ne de minor. Bu skill ş u anki haliyle düşük seviye Rogue sınıfının oynanış akıcılığını tamamıyla sabote edecek değerde mana harcıyor.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt