Asas Nerf yemesi Şart!

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar Pk özellikle daha önce söylemiştim ciddi Asas yüksek damage vuruş var , çoğu kişi diycek fiziksel düşük bunla alakası yok.

Pk atan asaslar bu konu kötü yorum yapcaktır kesin kendi Joblarını savunuyolar, ciddi Saçma damage vuruyolar yönetim bunu incelemesi şart.

5K canım var Bir asas tarafından tek iyiyorum bu kadar saçma damage olamaz konu mantıksız yorum yapmayın arkadaşlar her JOB zaten nerf yedi Asaslar nerf yedini sanmıyorum.
Çoğu kişi bu asaslar bıktı artık normal yüksek vursun 5k can tek atıyo adamlar.

İyi oyunlar herkese.

Son düzenleme:

Jastreb

Üye
yayıncılar asas, bu yönetimde yayınlara göre iş yaptığı için o dediğin gerçekleşmeyecek. adam yayında ağladı diye neflemedikleri karakter kalmadı. Hala saçma sapan güncellemelerle uğraşıyorlar dvye balık tutma alanı gelmiş gidelim tutalım asaslar killsiz kalmasın yazık.

HeaveN

Üye
@Jastreb Cz şimdi craft var nasıl toplucam adam 3-5 saniye 10k hasar atıyo ya macro var bide 1 sayfa vuruyolar ne heal alabiliyom ne adam vurabiliyoruz.

Arkadaş çok saçma hasar var skipe dönüyo 1 tane vuruyo adam takla atıyo Cz Şuan çoğu %80 kesin asas her yeri tutmuşlar ön kapı arka Kapı adam town giriyo

1 skipe kesiyo gidio balık zaten hiç söyleme cz balıkmı tutulur daha ön arka kapıdan çıkamıyoz :)

Tolgun

Üye
Selam Arkadaşlar Pk özellikle daha önce söylemiştim ciddi Asas damage vuruş var , çoğu kişi diycek fiziksel düşük bunla alakası yok.

Pk atan asaslar bu konu kötü yorum yapcaktır kesin kendi Joblarını savunuyolar, ciddi Saçma damage vuruyolar yönetim bunu incelemesi şart.

5K canım var Bir asas tarafından tek iyiyorum bu kadar saçma damage olamaz konu mantıksız yorum yapmayın arkadaşlar her JOB zaten nerf yedi Asaslar nerf yedini sanmıyorum.

İyi oyunlar herkese.
Nasil kim den tek yedin merak ettim :D.
Bp mi sin kanka assasin savage 1400 vursa görünmezlik den, carnage 900-1000 ve kör skill 1000, 3400damage oliyo.
Bide yüksek damage den hesapladim bi pot bassan heal atsan ölme sansin 0.
Ayne itemli assas ayne itemli bp hayata kesemez bp oyuniya billiyorsa tabi assasda kaca bilir ve ölmez.
Zaten tek burst var assasin ona rahatlikca dayana biliyorsun pot basinca.
Hem canin yetmiyosa 30-40 stat hp vere hic problemin olmaz.

HeaveN

Üye
Asas şuan hiç priest dayanamaz Mantıklı olarak 1 incisi adam 2 -3 saniye 8 birden vuruyo alt sayfa sayfa damagesi çıkıyo heal kalkmıyo bile Pot heal kaldırdın skipe geliyo
Takla atıyon normal şartlar Asas kesmek zor damageleri açıkcası %100 Yüksek hiç bir nerf yemedi Okçu neyse diyelim warior geçtim Asaslar ciddi damage var belli oluyor bi asas en kötü AP 1400 Olsun 2.5k 3k giriyo bi adama.

JohnPlane

Üye
Asas şuan hiç priest dayanamaz Mantıklı olarak 1 incisi adam 2 -3 saniye 8 birden vuruyo alt sayfa sayfa damagesi çıkıyo heal kalkmıyo bile Pot heal kaldırdın skipe geliyo
Takla atıyon normal şartlar Asas kesmek zor damageleri açıkcası %100 Yüksek hiç bir nerf yemedi Okçu neyse diyelim warior geçtim Asaslar ciddi damage var belli oluyor bi asas en kötü AP 1400 Olsun 2.5k 3k giriyo bi adama.
yalandan kimse ölmüyor nasılsa :D bp priestleri bile tekleyemiyoruz adam tek yiyormuş :D

HeaveN

Üye
@JohnPlane kanka konu ciddi asaslar vursun vurmasın demiyoruz ama altına imza atıyım 2 ay asaslar yüzünden çok kişi oyunu bırakır ciddi asas kalabalığı var Pk 'da
bu karşı fiziksel savunma yeni itemler getirilmesi şart oyuna yada asas nerf yemesi şart oyun erken erişim bunu hepimiz biliyoruz buda bir açık yani.

Balerion

Üye
Arkadaşlar çok nerf yemiş okçu mage pri gibi classlarla kıyaslamayi geçtim mesela asas warriordan da çok çok önde. gerçekten aşırı dengesiz. Geçen günkü discort toplantısında yönetim kesinlikle asasların dengesix düzeyde güçlü olduğunu düşünmedigini belirtti. Bir düzenleme geleceğini düşünenler boşuna heveslenmesin, bu saatten sonra ya bu şartlarda oynamayı kabullenin ya da bırakın gitsin ne yorusounuz kendinizi bu kadar, yapmiyor adamlar işte. Kendileri bilir, 2 ay sonra bowlda iki asas party birbirini arar durur

Cabbar34

Üye
Selam Arkadaşlar Pk özellikle daha önce söylemiştim ciddi Asas damage vuruş var , çoğu kişi diycek fiziksel düşük bunla alakası yok.

İyi oyunlar herkese.
dostum şimdi bunun ciidiye alınması için yayıncı olman lazım..şoyle 1k 2k abonen olsun yeter 5 kişi izlesin buda yeter..bunun dışında pek ilgilenmıyolar..

JohnPlane

Üye
@JohnPlane kanka konu ciddi asaslar vursun vurmasın demiyoruz ama altına imza atıyım 2 ay asaslar yüzünden çok kişi oyunu bırakır ciddi asas kalabalığı var Pk 'da
bu karşı fiziksel savunma yeni itemler getirilmesi şart oyuna yada asas nerf yemesi şart oyun erken erişim bunu hepimiz biliyoruz buda bir açık yani.
dmgler oturdu bence ama tabi sizde haklısınız Anti-def takı lazım fightlarda düşüyorsunuz direk zevki kalmıyor int pri olmanın

Balerion

Üye
dmgler oturdu bence ama tabi sizde haklısınız Anti-def takı lazım fightlarda düşüyorsunuz direk zevki kalmıyor int pri olmanın
Söylediğin şeyin ne kadar saçma olduğunu şurdan anla, anti defler çiksa herkes arrow def mi takacak? Hayır dagger def takacak. Neden peki? Çünkü dvnin attackerlerin %70i asas. Neden peki? Çunkü asas dengesiz şekilde bufflı. Bu durumda anti def takı önermek yerine karakter dengelemesini savunmak çok mu zor?

JohnPlane

Üye
Söylediğin şeyin ne kadar saçma olduğunu şurdan anla, anti defler çiksa herkes arrow def mi takacak? Hayır dagger def takacak. Neden peki? Çünkü dvnin attackerlerin %70i asas. Neden peki? Çunkü asas dengesiz şekilde bufflı. Bu durumda anti def takı önermek yerine karakter dengelemesini savunmak çok mu zor?
tamamda asas karakter hemen ölüyor dayanacak bir mekanizması yok defi düşük dmg de atamazsa asas karakterin ne anlamı var suikastçi karakter öyle olur. Siz şey mi bekliyorsunuz herkes aynı dmg i atsın ?

Balerion

Üye
tamamda asas karakter hemen ölüyor dayanacak bir mekanizması yok defi düşük dmg de atamazsa asas karakterin ne anlamı var suikastçi karakter öyle olur. Siz şey mi bekliyorsunuz herkes aynı dmg i atsın ?
İdda ettiğim duruma bir cevabin olmadiği icin polemik yaratmayı amaçlayan bir yanit vermeni doğal karşılıyorum. Biz de biliyoruz asasın mantığinin ne oldugunu, bunun bilincinde olarak diyoruz ki dengesizlik var. Tabiki suakastçi gelip tek seferde yüksek hasar vuracak. Bu çerçevede bahsedilen yüksek hasarin dengesiz şekilde yüksek olduğunu idda ediyoruz. Bunu ispatlayacak sayısız delil var. Senin polemikten başka neyin var? Neden iki patch önce 5 m olan +7 krysis 45m'ye çikmıştı? Neden önceden pvp ve pve'de diger joblarla eşit oranda asas görürken şimdi %50 oranında asas var? Bunlara bir yanitin varsa buyur, bunun haricinde bir polemik yaratmaya çalışma. Serverin her yeri dagger def de kaynasa (ki neredeyse hiç yok) bu asasın dengesiz derecede güclü oldugu gerceğini degistirmez. Keza bir anti defin aşırı talep görmesi, o defin muhattabi job'un gereğinden fazla güçlü olduğunun ispatıdır zaten

Powerslave

Üye
evet valla o kadar zayıf ki yaşayabilmek için dex yerine hp veriyorlar ama neredeyse aynı hasarı vuruyorlar. Korkudan titriyorsunuz değil mi asas nerflenir de yarı candaki bp'yi kesemezsiniz diye. Her karakterin zayıf olduğu bir yanı olmalıdır ancak şu andaki asasların hiçbir zayıf yanı yok ne yazık ki. Hız desen var, hasar desen var ışınlanma desen var görünmezlik desen var. Böyle bol kepçe özellik atılmış bir karakteri ben de oynasam ben de nerflenmesini istemeyeceğim için hemen ölüyor derim tabi :)

Lady

Üye
Statların verdiği hasar değerleri gözden geçirilmeli. Str ya da dex yerine Hp verebiliyorsa bir oyuncu ona göre atağı azalmalı.
Ayrıca her karakterin savaş anında kendine yetmesine olanak sağlayan yetenekleri olmalı. Bu konuda en avantajlı karakter asaslar. Diğer karakterlere de dengeleyici özellikler sağlanmalı. Mesala battle priestin yakalama,yavaşlatma ya da savaş anında uzaklaşma yeteneği yok.
Bir de asasların cure yeteneğinin bekleme süresi neden yoktur? Bu işin babası priest onda bile böyle özellik yok.

HeaveN

Üye
Asaslara NP transfer yapıyoz czde başka birşey yok bu kadar basit asaslar zevk alıyo açıkcası fazla düşük Ap olmasına rağmen en yüksek hasarı vuruyolar.

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Arkadaşlar,

Yine süjemiz ve gündemimiz "Assas" tercihini yapmış oyuncular üzerine. Ne mutludur ki bu sınıf, Rogue çatısı altında yan dal olarak yönelebilmeye müsait 2 farklı seçilimden bir tanesi ile karşımıza çıkmakta olup, en popüler ve favori tercih listesinde, uzun yıllardır yerini "Archer"a kaptırmamış bulunmakta. Dikkat ediniz, buraya bu tarz bir konu açıldığında, ekseriyetle muhalif olmayı tercih eden taraf, bu yönelimlerde oynamakta olan arkadaşlar oluyor. Ki kendilerince de haklılar. Neticede oynamakta oldukları bir sınıfın zayıflatılmasını, güler yüz ile karşılayacak hâlleri yok. Lakin eğri oturup doğru konuşmak lazım. Aynı sınıfa mensup bir diğer yan dal olan "Archer" gediğinde slot darlamaya ki pek sıklıkla yaşanmayacak bir durum. 1.cisi görünmez olmadığı için hemen fark edilmeye müsait. 2.cisi yüksek hasar çıkarabilmeyi başaramadığından ve durarak ok atmak zorunda olduğundan, bununla birlikte nesnelerin arkasına "Wanted" filmindeki gibi takip eden mermi(ok) atamadığı için, nesnelerle buluşarak karşı ırka hasar çıkaramaması sebebiyle, kimseler rahatsız değil.

Kaldı ki, çok nadirde olsa güncelleme öncesinde bir kaç kez okçu/okçular gelmişti keyfi takıldığım slota. Hiç dikkate bile almadım kendisini/kendilerini. Bana uzaktan vurmaya devam etti, beni, mobu kesmekten alıkoyamadı. Dibime gelip 3'lü 5'li vurmak istedi, mobu önüme aldım, kesmeye devam ettim. 1 mob, 2 mob 5 mob derken, baktı ölmüyorum bıraktı gitti. 3 tane Archer dahi gelse, başarı sağlayamıyorlar. Bu vesileyle insanların son zamanlarda artan bu sınıfa karşı olan şikayetlerinin altında, son güncelleme ile birlikte saatlik olarak kapanıp açılması öngörülüp işleme konulan DV1-DV2 serverlarının etkisi de büyük.

Yetkili arkadaşlar mutlaka bu tarz köklü değişiklikleri yapmadan önce, getirisi ve götürüsü nedir diye hesaplıyorlardır. Muhtemelen "Ticket" başta olmak üzere, discord ve burasıyla fitili ateşlenen bu "Assas" karakterleriyle ilgili gündemden, herkesi memnun edecek bir çalışma yapmak için mütalaa ediyorlardır.

Saygılarımla

Maximiliantr

Üye
Biz herhangi bir dengesizlik görmüyoruz, göreceli bir durum bu seninde itemine göre değişiklik gösterir (!)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt