Asas Nerf yemesi Şart!

HeaveN

Üye
Asas yüzünden oyun oynanmıyo priest nerf yerse diyon priest hiç birşey yokki tek iyiyo zaten az bi damagesi var oda anca kitapla oluyor .

Asas ama öyle deil herşey var CC alıyo hızlı koşusu var görünmezlik vuruyo sayfa sayfa tüm skilleri vurabiliyo saniyeler içerisinde 5k can fazla damage geçiyor.
gelmişsin Asas savunuyosun bariz kabul etmek lazım Asaslar çoğu kişi oyundan soguktu.

PattleBriest | Veinia

Üye
Ben mi dedim onu, hatırlamıyorum ancak söylemiş olabilirim tabii ki.
Ama düşüncem şu, 75 seviye ile Assasin arkadaşların eşya, yetenek ve oyun bilgisiyle üstünlük sağlamaya çalışması bir tık ön plana çıkmıştır.
Oyunda genelde çok hasar atıldı bana şu karakter tarafından acaba eşyaları neler diye bakmak yerine, öldüm kim kesmiş bakayım ama zaten assasinmiş tek atar, çok hasar verir bana gibi bir düşünce mevcut maalesef.
Assasin arkadaşlara da sorabilirsiniz yine eşit bir zeminde buluşamayız bir çoğu güçlendirme ister, bir çoğu iyi durumda ellemeyelim der.
Hocam sen ne kadar bana karşı gerek discordda gerek burda antipati beslemiş olsanda ben yine de geribildirimimi yapmak isterim bizim asaslarla ilgili sıkıntımız damageleri değil tabii ki suikastçiler hızlı ve fazla vuracaklar buna kabuluz ama gereksiz fazla mobiller okçulardan hızlı koşmalarından başlayıp kesemeyince zıplayarak kaçmalarına 2 adım ileriye gidip kendimi toparlayayım diyene kadar yanına zıplayarak gelmelerinden cdsiz curelerine varana kadar ölümsüz bu karakterler anca canları isterse sonuna kadar durayım belki keseyim derse adam sana ölüyor onun dışında karşısındaki adam ne kadar sağlam olursa olsun asas ona ölmek istemezse ölmüyor bizim sorunumuz şikayetimiz bu

emrdrc

Üye
• Priestler Asaslar bizi kesiyor hızlı koşuyolar yetişemiyoruz :)
- Farm yapcam diye Bütün statları Str ye ver Çıplak dolaş Asas gelip vurunca vero ho vero ho asas çok vuruyo :) Kendisine Buff atma özelliği var Def atma özelliği var Heal atma özelliği var Ölümsüzlük basma var Rakibin Defansını düşürme özelliği var Hp sini düşürme özelliği var Manasını çekme özelliği var yani daha ne istiyor acaba bilmiyorum :) İce veya Lr de eklıyelim bide Hızlı koşmada verek :) Bence Priest Nerf yemesi lazım

•Archer Asas kadar hasar çıkarmıyormuş
- yaw 50 metre uzaktan adam sadece z2 z2 tuşuna basıyor bi eliylede sigara içiyor :) ne beklıyorsunuz anlamıyorum 1000 1000 filan mı vuracak garip kafalar
Öncelikle dostum, BP priestler ellerine silah almak için mecburen boktan zırh giymek zorunda ...!!! Yoksa elimize Sİlah alamıyoruz.... Bu bir...
İkinci olarak herhangi bir okçu sen gizlenme skillindeyken 25 metreye kadar göremediği için ve sen sıçramayla yaklaşık 20 metre ileri zıpyalabildiğin için okçunun sana ok atması 50 metreden hikayeden başka birşey değil...
Ellerinizdeki itemlerin de mesafe vuruşları çok saçma, asaslarla aramızda 3 adım var adam bana dagger ile vurabiliyor :S Buna da bir el atılması gerekli sanırım...

Phteah

Üye
Şuradaki yorumlar kadar boş yorum yapılan başka hiç bir konu olduğunu sanmıyorum :)

• 5 K hp var asas gelip bana tek atıyor :)
- Arenada bekliyorum gel 5 k hp ile nasıl tek yiyeceksin görelim bende çok merak ediyorum

• Priestler Asaslar bizi kesiyor hızlı koşuyolar yetişemiyoruz :)
- Farm yapcam diye Bütün statları Str ye ver Çıplak dolaş Asas gelip vurunca vero ho vero ho asas çok vuruyo :) Kendisine Buff atma özelliği var Def atma özelliği var Heal atma özelliği var Ölümsüzlük basma var Rakibin Defansını düşürme özelliği var Hp sini düşürme özelliği var Manasını çekme özelliği var yani daha ne istiyor acaba bilmiyorum :) İce veya Lr de eklıyelim bide Hızlı koşmada verek :) Bence Priest Nerf yemesi lazım

•Archer Asas kadar hasar çıkarmıyormuş
- yaw 50 metre uzaktan adam sadece z2 z2 tuşuna basıyor bi eliylede sigara içiyor :) ne beklıyorsunuz anlamıyorum 1000 1000 filan mı vuracak garip kafalar

•Mage asasdan çok damage yiyor :)
- Magenin elindeki silahı duşurme özelliği var teleport olma özelliği var magenın olayı zaten büyü yapmak uzaktan vurmak bunun sonucunda def az olması ben daha Buff ve Defli mageye Tek attığımı bırak 1 sayfa beceri ile zor kesiyorum adam çıkmış 5000 hp var tek yiyorum diyor :) he bide 6/7 Mage novalar ile 1 sayfa adamı kaldırınca sıkıntı yok ama oyunda hangi job buna asasda dahil aynı anda beceri kullandığı zaman 1 sayfa adamı öldüre biliyor kaldıralım magenın nova skillerini ozaman :)

bidada bu saçma konuya yorum yapma zahmetinde bulunmam bile boş boş takılın burda
Herkes boş bir siz dolusunuz sanırım. Öncelikle hitap ederken düzgün konuşunuz. Bunun dışında Okçu 50m den vuruyormuş. Oyunda olmayan bir mesafeyi söylemek akıl tutulmasından başka bir şey değil herhalde. 25m'ye kadar sizleri göremiyoruz bile. Gördükten sonra durup skill atıncaya kadar skill barını 3 saniyede üzerimize boşaltıyorsunuz. Bu kadar ciddiyetsiz ve argümansız yorum yapıp provoke etmekten başka bir amacınız olmadığı aşikar. Sizin için boş bir konu ise neden gelip yorumluyorsunuz? Korkmayın sizin sınıfa hiç bir zaman nerf gelmeyecek! Bırakında insanlar kendi düşüncelerini paylaşabilsinler. Bari bunu yapabilsinler. Sizde gidip PK'nızı atın ki böyle "boş" konular için provoke etmeyin.

Jackass

Üye
50 m den sonrasını okumadım bile 50 m z2 z2 vuruyor bi eliylede sigara içiyor demişim dalga geçiyorum yanı zaten uzaktan tek skil atıyor rahat rahat takılıyor kaç vurmasını bekliyorsunuz diyorum :) Ben burda yorum yapanların iç güdüsel yazdığına yemin ede bilirm ama kanıtlayamam siz cidden şaka gibisiniz

baddy

Üye
Sc basın , farm atiyorsan kalkan takmaya hazır ol.
db ol sc ile dön 4k heali aç damage ye ölmessin
karakterin apsini 2.5k üserine at boş 800 vura vura kesersin. arada pot basar heal alirsin artik
siz heralde asasa 1k wurduktan sonra kalan 4 k canin düşmesi icin bekliyorsunuz.

pot neden basmiyorsunu ? para mi gidiyor ?

heal neden atmiyorsunuz pot mu gidiyor ?

5k can 2 saniyede inmez , 3 saniyede inmez . Asasin 1 skili 1k wursa direk potla geri kazanirsin . 2. ve 3. skili için kalkan tak heal at kendine. bir pot daha cevir.

Doldurma ya adamı manasını çek öylece kalsın .

5k ya nasil tek yiyorsun bana anlatır mısın acaba ?
Mesele ne yapıyorsun Flll sc basıp çıplak mı geziyorsun ?
Aklım almıyor bende bp priestim bir asas bana vurdugu max 1.1 k 1.2 k .
neyiniz eksik ? ya da neyiniz yok

bana dolu değilken 5k değil 4k değil 3k değil 2.5k değil 2k yediğin bir DAMAGE resmi gösterseniz şu merakım gitse.

hee 3 asas mi geldi . Gate at . ne yapacaksın 3 asasa karşı .

yok yani çırılcıplak karakterlere mi oynuyorsunuz 5k damage mi yiyrosnuz .
Kardeşim elimde 7 anni 7 heavy plate str 10 set zırh ile 1000 ap, 1000 def ve 6200hp ile oynayan db priest im. Ve 1 vs 1 de assaslar ve okçulara dayanmıyor çar. Rogue sınıfının nerf yemesi şart. Burada istediğini yaz oyun assas world online oldu. Hala Bi umutla foruma bakıyorum ama oyuna girip oynamıyorum artık

Zafer1991

Üye
Günlerdir bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Esas sorun assasın yapısında,oyunun en mobil karakterisin.kör atıyorsun süre o kada uzun ki ,warrior bile olsan süre bittiğinde canın çok az kalmış dönüşü olmayan yola girmiş oluyorsun.Bu mobiliteye bide zıplamamıdır ,ışınlanmamıdır nedir onu eklemişler.Hangi mantıkmla yaptılarsa.hangirini sayacaksın?can doldurma var,görünmezlik var,Warriordan çok resistance var,kolay kolay stun yemiyorsun.True damage skillerin var,en hızlı koşan karaktersin ,varda var işte.Yüksek damageyede diğer her şeye tahhammül edebiliyorum ama beni çileden çıkartan kör skili.Neyse kalın sağlıcakla.
ben priestim cc skilimde cd var,adamlarda o bile yok ben bazen dıyorum cc mı sız alın cd kakalamıslar skilime ölmeyeyim :)

Burtto

Üye
Selam Arkadaşlar Pk özellikle daha önce söylemiştim ciddi Asas yüksek damage vuruş var , çoğu kişi diycek fiziksel düşük bunla alakası yok.

Pk atan asaslar bu konu kötü yorum yapcaktır kesin kendi Joblarını savunuyolar, ciddi Saçma damage vuruyolar yönetim bunu incelemesi şart.

5K canım var Bir asas tarafından tek iyiyorum bu kadar saçma damage olamaz konu mantıksız yorum yapmayın arkadaşlar her JOB zaten nerf yedi Asaslar nerf yedini sanmıyorum.
Çoğu kişi bu asaslar bıktı artık normal yüksek vursun 5k can tek atıyo adamlar.

İyi oyunlar herkese.
Kanka 5 k canim var tek yiyorum diye bir yalan söylemesen insanlar açtığın konuyu daha fazla dikkate alır.
Sen 5 k hp ile tek yedigini kanıtla ne istersen vericem :)
Warrior oynuyorum bu arada

Burtto

Üye
Asas yüzünden oyun oynanmıyo priest nerf yerse diyon priest hiç birşey yokki tek iyiyo zaten az bi damagesi var oda anca kitapla oluyor .

Asas ama öyle deil herşey var CC alıyo hızlı koşusu var görünmezlik vuruyo sayfa sayfa tüm skilleri vurabiliyo saniyeler içerisinde 5k can fazla damage geçiyor.
gelmişsin Asas savunuyosun bariz kabul etmek lazım Asaslar çoğu kişi oyundan soguktu.
Bp nin Az bi damage var diyo ya Allahim sabir.
Bp suan asastan daha güçlü
İnt prieste buff gelmeli ama

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt