Şuradaki yorumlar kadar boş yorum yapılan başka hiç bir konu olduğunu sanmıyorum
• 5 K hp var asas gelip bana tek atıyor

- Arenada bekliyorum gel 5 k hp ile nasıl tek yiyeceksin görelim bende çok merak ediyorum
• Priestler Asaslar bizi kesiyor hızlı koşuyolar yetişemiyoruz

- Farm yapcam diye Bütün statları Str ye ver Çıplak dolaş Asas gelip vurunca vero ho vero ho asas çok vuruyo

Kendisine Buff atma özelliği var Def atma özelliği var Heal atma özelliği var Ölümsüzlük basma var Rakibin Defansını düşürme özelliği var Hp sini düşürme özelliği var Manasını çekme özelliği var yani daha ne istiyor acaba bilmiyorum

İce veya Lr de eklıyelim bide Hızlı koşmada verek

Bence Priest Nerf yemesi lazım
•Archer Asas kadar hasar çıkarmıyormuş
- yaw 50 metre uzaktan adam sadece z2 z2 tuşuna basıyor bi eliylede sigara içiyor

ne beklıyorsunuz anlamıyorum 1000 1000 filan mı vuracak garip kafalar
•Mage asasdan çok damage yiyor

- Magenin elindeki silahı duşurme özelliği var teleport olma özelliği var magenın olayı zaten büyü yapmak uzaktan vurmak bunun sonucunda def az olması ben daha Buff ve Defli mageye Tek attığımı bırak 1 sayfa beceri ile zor kesiyorum adam çıkmış 5000 hp var tek yiyorum diyor

he bide 6/7 Mage novalar ile 1 sayfa adamı kaldırınca sıkıntı yok ama oyunda hangi job buna asasda dahil aynı anda beceri kullandığı zaman 1 sayfa adamı öldüre biliyor kaldıralım magenın nova skillerini ozaman
bidada bu saçma konuya yorum yapma zahmetinde bulunmam bile boş boş takılın burda