Öneri Asasların gördüğü zulüm

HeaveN

Üye
asas boş ver okçular fail veriyo hala lag yine cıkmış bu gün hep lag vardı

YaLnizGenc

Üye
Öncelikle tüm joblardan bahsetmek istiyorum

Asas

Asas oynamak her oyuncunun harcı değildir. Haydi gidip bir asas oynayayim diyen herkes asas olamaz .
Asas Job olarak masraflı bir sınıftır. İki adet dagger yani silah için istenilen miktar bazı joblarin tüm eşyasına bedel olmaktadır. Asas oynamak isteyen bir x kişisi belli bir miktar para yada farm yaparak bu seviyeye ulaşıp öyle oynamalidir. Yani görev elbise ve silahlar ile gidip tek atayım gibi durum söz konusu olamaz. Zevkli bir Job lakin masrafları da o kadar masraflı rogue karakter içinde aşağı yukarı aynı şeyler

Warrior

Bu karakter oynamak için iyi bir ekibiniz olması şarttır. Çoğu player warrior oynayabilir . Lakin masraflidir az önceki söylediğim gibi farm yada nakit olarak yapılması gerekir. Ama ne kadar da nakit olsa solo pk atılacak karakter değildir

Mage

Mage gelince çok masraflı bir Job değildir lakin ekip olarak oynamak şarttır . Biraz yetenek ister . Hayatımdaki en sevdiğim Job lakin ekibim olmadığı için oynamıyorum

Priest

Ataker priest masrafsızdır 7 fabric set bir de idarelik silah ile farm yapabilirsiniz . Pk için bence oynanmamasi gereken karakterdir Bp seçen kişiler rahat farm yapabilmek için seçmektedir. Atakları gayet iyidir . En güzel yanı masrafsizdir
Duz priest gelince az da olsa masraf ister elbette partylere en kolay girebilen karakterdir. Benim düşüncem diğer sınıfların ameleligini yapmaktadır. Azıcık bir itemler ile çok rahat party bulabilir .

Kısacası asas karakterleri görev silahları ile kolay kolay kesemez vurdummu tek atmasını istiyorsan " abi beni al nolur pahaliyim ama tek artıririm'' silah takı ve setleri alması gerekmektedir . Tabi bunun yanında playerlikte şart . İyi bir player herkesi kesemesse bile görev silahları ile rahat kesebilir .

Lütfen asas mage ve bp lerle bu kadar çok yüklenmeyin . Bp çok iyi adaletsizlik var diyorsanız buyurun bp oynayın asas iyi diyosaniz asas oynayın. Kimse sizi zorla bir job karakterine yönlendirmiyor

CanavarHun

Üye
Yav atilirda bu kadar atılmaz amma sallamissin battlepriestim 2 k bufla 2800 canım oluyor czde iki asas çok rahat tekliyor sen acemiysen boş konu açma o zaman bende diyorum asas görünmezligi kalksın czde sıkıntı oluyor görmüyoruz boş boş konu açıyorsunuz bazen cidden sovesim geliyor artık kafalara bak pırıl pırıl
Görünmezlik tam bir saçmalık farm yapıyorum mob keserken adam içime girmiş bekliyor mobun canımı azaltmasını sonra tek atıp gidiyo en azından içimize girdiklerinde görelim

MüslümGürsex

Üye
bakıyorum da herkes bir yerinden birşeyler uydurmuş yine çileyi çekmeyen çilekeş olmuş. kardeşim asas oyna ondan sonra gel foruma yaz asas magenin yanına yaklaşamıyor int olsun mp olsun yarıp geçiyor görünmezlik basıp spike dışında diğer skiller çöp vuruşu üstüne skill sekmesi de cabası oyun bir nevi bp priest ve mageler için olmuş sanki

YaLnizGenc

Üye
bakıyorum da herkes bir yerinden birşeyler uydurmuş yine çileyi çekmeyen çilekeş olmuş. kardeşim asas oyna ondan sonra gel foruma yaz asas magenin yanına yaklaşamıyor int olsun mp olsun yarıp geçiyor görünmezlik basıp spike dışında diğer skiller çöp vuruşu üstüne skill sekmesi de cabası oyun bir nevi bp priest ve mageler için olmuş sanki
Grup halinde gezen magelerin yanına asas nasıl yaklasmasini bekliyorsun ? 8 vs 1 sence ne kadar mantıklı. Hadi tek mage slot donuyor yada boş yerde yakaladin bir zahmette kesiver .

Alkoer

Üye
Bu akşam quiet clanının yayını izledim. Adamlar gayet itemli 65lv çarları olmasına rağmen asaslar içlerine girebiliyor.

Asaslar alıyor birkaç kişiyi hemen kafaya nova yada tekli skill atıp, ölen arkadaşları çekip yine partyi topluyorlar. Çok iyi oyunculukları olmasına rağmen asas kesebiliyor. 1 asas 8 kişi arasına girip herkesi kessin istiyorsanız malesef artık yemez o iş. Burda oyuncuların 20 sene tecrübesi var artık. Tezek online ın ilk çıktığı zamanlardaki asas üstünlüğünü aramayın lütfen.

Mage karşıdan asası görürse şans yok doğrudur. Ama zaten kimin şanşı varki nova show karşısında. Magenin olayı bu.

bily35

Üye
Ben eminim bu oyunda insanlar ya.Asas oynuyodur yada asas oynamak istiyodur
Asas ani hasar , suikastçi dimi kardeşim ? -Evet öyle apiiiiiii
Mage görüyorum hemen iştah ile koşuyorum - oda ne ? Ne göreyim int ile mp mage aynı hasarı atıyor defansı yüksek kesemiyorum ..
Farm yapanları kesiyim başka bir işe yaramıyor karakter diyorum koşuyorum da koşuyorum aha BattlePriest... Tak bir çakıyorum savage ı 1000 ? evet evet 1000.Adam yarı hp vermiş 4k canı var
benımde 2800 :) - Nasıl olsa atağı düşüktür diyorum kesmeye çalışıyorum 700 +300 =1000k seri vuruyor 3 vuruşta yatıyorum ..
Eee ben bu asas karakteri napıyım aga ?Yani söyleyin onu yapıyım ? Yada Jop change getirin parasını neyse verelim cidden bp basıcam hatta videoyada alırım basarken
Kardeşim lütfen hakaret olarak algılama ama sen asas oynama , hatta bu oyunu oynama , FPS oyunları önerecektim ama sen FPS oyunu da oynama , git fifa 2022 satın al , bir tane de gamepad al online ve kariyer modu takıl kanka fazla yorma kendini , hadi öptüm.

Bogateg

Üye
Warrior oynuyorum 4 k can var 800 defansım var genelde 1 veya 2 skill vuruyorum asasa , sonra ölüyorum, frenzy yokken resmen tek yiyorum sen nasıl adam kesemiyom diye ağlıyorsun

CuthalionAegnor

Üye
Arkadaş boş yapmış dvde 2 asasın 7 mageyi cayır cayır kestigine kendim şahidim (ölenlerden biri olarak) görünmezlikle gelince zaten kritik vuruyor bu oynadıkları joblardan durmadan şikayet eden insanları gerçekten anlamıyorum

KuzeyRuzgari

Üye
Grup halinde gezen magelerin yanına asas nasıl yaklasmasini bekliyorsun ? 8 vs 1 sence ne kadar mantıklı. Hadi tek mage slot donuyor yada boş yerde yakaladin bir zahmette kesiver .
Kendini 0000000 sanıyor minor potla tekler 3 mageyi çıkarım sanıyor o zamanlar oyunu çok bilen yoktu mekaniğini çözene kadar 0000000 adamların içinden geçmişti full itemle şuan gelsin oynasında göreyim tabi yaşıyorsa :)

cebraaa

Üye
Gel de mage oyuncusu olarak sana asas oynamayı öğreteyim hayatsız kardeş, anlaşılan magelere nasıl yaklaşacağını da bilmiyorsun sana bir kaç taktik vereyim keyif al görev itemlerinle.
işte görüyorsunuz anlama eksikliği olan bir arkadaş , hala görev itemi diyor .Bu adam fazla abi bu oyuna neden mi ? 47 kromozomu var :D:D:D biz insanlar 46 .Bu adam fazla 47.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt