Görünmezlik tam bir saçmalık farm yapıyorum mob keserken adam içime girmiş bekliyor mobun canımı azaltmasını sonra tek atıp gidiyo en azından içimize girdiklerinde görelimYav atilirda bu kadar atılmaz amma sallamissin battlepriestim 2 k bufla 2800 canım oluyor czde iki asas çok rahat tekliyor sen acemiysen boş konu açma o zaman bende diyorum asas görünmezligi kalksın czde sıkıntı oluyor görmüyoruz boş boş konu açıyorsunuz bazen cidden sovesim geliyor artık kafalara bak pırıl pırıl
Grup halinde gezen magelerin yanına asas nasıl yaklasmasini bekliyorsun ? 8 vs 1 sence ne kadar mantıklı. Hadi tek mage slot donuyor yada boş yerde yakaladin bir zahmette kesiver .bakıyorum da herkes bir yerinden birşeyler uydurmuş yine çileyi çekmeyen çilekeş olmuş. kardeşim asas oyna ondan sonra gel foruma yaz asas magenin yanına yaklaşamıyor int olsun mp olsun yarıp geçiyor görünmezlik basıp spike dışında diğer skiller çöp vuruşu üstüne skill sekmesi de cabası oyun bir nevi bp priest ve mageler için olmuş sanki
hakaret etme ufaklıkGörev itemlerimi takam herkese tek atam... Boş konu açıyor deyus tormentli magelere bile görev itemli asaslar tek atıyor ne anlatıyorsun player olamamış arkadaş.
Bu akşam quiet clanının yayını izledim. Adamlar gayet itemli 65lv çarları olmasına rağmen asaslar içlerine girebiliyor.bakıyorum da herkes bir yerinden birşeyler uydurmuş yine çileyi çekmeyen çilekeş olmuş. kardeşim asas oyna ondan sonra gel foruma yaz asas magenin yanına yaklaşamıyor int olsun mp olsun yarıp geçiyor görünmezlik basıp spike dışında diğer skiller çöp vuruşu üstüne skill sekmesi de cabası oyun bir nevi bp priest ve mageler için olmuş sanki
Kardeşim lütfen hakaret olarak algılama ama sen asas oynama , hatta bu oyunu oynama , FPS oyunları önerecektim ama sen FPS oyunu da oynama , git fifa 2022 satın al , bir tane de gamepad al online ve kariyer modu takıl kanka fazla yorma kendini , hadi öptüm.Ben eminim bu oyunda insanlar ya.Asas oynuyodur yada asas oynamak istiyodur
Asas ani hasar , suikastçi dimi kardeşim ? -Evet öyle apiiiiiii
Mage görüyorum hemen iştah ile koşuyorum - oda ne ? Ne göreyim int ile mp mage aynı hasarı atıyor defansı yüksek kesemiyorum ..
Farm yapanları kesiyim başka bir işe yaramıyor karakter diyorum koşuyorum da koşuyorum aha BattlePriest... Tak bir çakıyorum savage ı 1000 ? evet evet 1000.Adam yarı hp vermiş 4k canı var
benımde 2800- Nasıl olsa atağı düşüktür diyorum kesmeye çalışıyorum 700 +300 =1000k seri vuruyor 3 vuruşta yatıyorum ..
Eee ben bu asas karakteri napıyım aga ?Yani söyleyin onu yapıyım ? Yada Jop change getirin parasını neyse verelim cidden bp basıcam hatta videoyada alırım basarken
o itemler ile imkanı yok okadar az damage vurmanın , adrenalin varmı bi bak yada atak kırma yemişmisin7 set 8 kryss ve 7 kryss ? sence eksik mi ?
Gel de mage oyuncusu olarak sana asas oynamayı öğreteyim hayatsız kardeş, anlaşılan magelere nasıl yaklaşacağını da bilmiyorsun sana bir kaç taktik vereyim keyif al görev itemlerinle.hakaret etme ufaklık
Kendini 0000000 sanıyor minor potla tekler 3 mageyi çıkarım sanıyor o zamanlar oyunu çok bilen yoktu mekaniğini çözene kadar 0000000 adamların içinden geçmişti full itemle şuan gelsin oynasında göreyim tabi yaşıyorsaGrup halinde gezen magelerin yanına asas nasıl yaklasmasini bekliyorsun ? 8 vs 1 sence ne kadar mantıklı. Hadi tek mage slot donuyor yada boş yerde yakaladin bir zahmette kesiver .
bp 700 700 görev itemleriyle vuruor ama asas görev itemleriyle 900Kardeşim bp yi yatırmak için 50 binlik asasmı yapmam lazım charım 6 binlik belalının charı 50 binlik. BP charın değeri ise 100 TL premium.
evet potla dual 6 hatred 7 fp set assasin ring ve earring swift set adam potla kesior benibp 700 700 görev itemleriyle vuruor ama asas görev itemleriyle 900![]()
adama 1400 ap ile vurdugum demage 1150evet potla dual 6 hatred 7 fp set assasin ring ve earring swift set adam potla kesior benisonra bp gücsüz farmer tayfa itemsiz cöp 61 levelle yedigi demayi gösterior kardeşim azcık itemi olan bp aglatıor
gerçeklerden bahsettiğin için çok teşekkürler , bunlar anlamaz , gidip 100 binlik asasdan yediği damageyi yazıyor burayaadama 1400 ap ile vurdugum demage 1150adam bana 800 800 0.5 sn şekilde vuruor
![]()
işte görüyorsunuz anlama eksikliği olan bir arkadaş , hala görev itemi diyor .Bu adam fazla abi bu oyuna neden mi ? 47 kromozomu varGel de mage oyuncusu olarak sana asas oynamayı öğreteyim hayatsız kardeş, anlaşılan magelere nasıl yaklaşacağını da bilmiyorsun sana bir kaç taktik vereyim keyif al görev itemlerinle.