Asasların OP Olmadığını Düşünen var mı?

Zafer1991

Üye
ben asasın ölümsüz olmadığını damagelerinde çok olmadığını diğer karakterler gibi asasında çabuk düştüğünü dile getiriyorum. Daha foruma gelip ağlamadım dostum bp nerf yesin, mage nerf yesin, warrior nerflensin demedim. Ama senin için söyleyeyim ASAS NERF YESİ

Asas bowlda warriordan tek scream yer çakılır, mage ice atar tutar, okçu lighting atar kitlenir. Asas 1 skil atar 650-1000k arası diğer skiller zaten zaten ömür törpüsü ama asas nerf yesin.
bu yorumları sen yazmısın ne anlamalıyız bu yorumlardan ben hıc bır zaman esas asas nerf yesın demedım 2 asasın int itemli pri dusurmesı normal mi? senın su acıklamalarına nispeten ve o asasların hp vererek vitality setle hıc dmglerı dusmeden vurması normal mi? Sen algı yaparak magenin ice cok tutuyor, warıorun ayak kırması cok tutuyor. warrıorlara sor bakalım cok mu tutuyor,mageler acaba size ice atabılıyor mu?:D gate atarsa ne ala mage yok zaten sw'de ice atsın blood walley harıcı mage goremıyorum dw'de cok cok nadır acıklamaların gercegı yansıtmıyor kendınle celısıyorsun neyse anlatmaya gerek yok herkes neyın ne oldugunu bılıyor acıkcası......Asas olarak mage-warrıor-okcu claslarına sallaman normal buda bizi görmeyin biz opi kalalım algısı yaratmak....
Not: 2 yazım var konu altında iyi okursan ne demek istediklerimi anlarsın tabi nasıl okuduguna bağlı....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Jackass

Üye
Oyunun tüm class ve skill dengeleri bozuk ve oyunda ki tüm itemlerde bozuk genel olarak oyunun karakter dengeleri felan berbat. Her gün başka jobu nerfle sorun çözülmez. Sorunun temeli item ve skiller, statlar. Yani oyunun temeli bozuk.

DUR4CELL

Üye
bu yorumları sen yazmısın ne anlamalıyız bu yorumlardan ben hıc bır zaman esas asas nerf yesın demedım 2 asasın int itemli pri dusurmesı normal mi? senın su acıklamalarına nispeten ve o asasların hp vererek vitality setle hıc dmglerı dusmeden vurması normal mi? Sen algı yaparak magenin ice cok tutuyor, warıorun ayak kırması cok tutuyor.(scream) warrıorlara sor bakalım cok mu tutuyor,mageler acaba size ice atabılıyor mu?:D gate atarsa ne ala mage yok zaten sw'de ice atsın blood walley harıcı mage goremıyorum dw'de cok cok nadır acıklamaların gercegı yansıtmıyor kendınle celısıyorsun neyse anlatmaya gerek yok herkes neyın ne oldugunu bılıyor acıkcası......Asas olarak mage-warrıor-okcu claslarına sallaman normal buda bizi görmeyin biz opi kalalım algısı yaratmak....
Not: 2 yazım var konu altında iyi okursan ne demek istediklerimi anlarsın tabi nasıl okuduguna bağlı....
Dostum hemen hemen hergün pk atıyorum. Magelere gelecek olursak adamlar en güzelini en iyisini bizim yapamadığımızı yaptı belki de sana göre iyidir kötüdür bilemem. Oyunda ki mekaniklerde ciddi problem var. Bunları bizde dile getiriyoruz sanma ki asas keyfinden ödün vermiyor. Ohh hp fulle damageler aynı kimseye bişey söylemeyelim vurup kıralım dv elimizde kalsın diye bişey yok. (Link bırakıcam buraya vaktin varsa bakarsın.) Diyosun ya kit size tutuyor mu git magelere sor yada warriorlara sor diye açabilirsin yan bi karakter deneyebilirisn attıkları skiller tutuyor tutmama gibi bi şansı yok ama niye tutuyor demiyoruz. Oyunda kusursuz çalışan tek bir şey var Possion damage res. onun dışında gerisi yalan.

Bogateg

Üye
Yapılacak şey asasin dex den gelen taban atağını ayarlamak , saçmalık adamlar hem defansif oynuyor hemde hasarları düşmüyor , görünmezlik skilinin yakın mesafede çalışmaması lazım adam dibimize giriyor vurmaya başlıyor yapabileceğin bir hamle yok en azından bu görünmezlik skilinin değişmesi lazım

Zafer1991

Üye
Dostum hemen hemen hergün pk atıyorum. Magelere gelecek olursak adamlar en güzelini en iyisini bizim yapamadığımızı yaptı belki de sana göre iyidir kötüdür bilemem. Oyunda ki mekaniklerde ciddi problem var. Bunları bizde dile getiriyoruz sanma ki asas keyfinden ödün vermiyor. Ohh hp fulle damageler aynı kimseye bişey söylemeyelim vurup kıralım dv elimizde kalsın diye bişey yok. (Link bırakıcam buraya vaktin varsa bakarsın.) Diyosun ya kit size tutuyor mu git magelere sor yada warriorlara sor diye açabilirsin yan bi karakter deneyebilirisn attıkları skiller tutuyor tutmama gibi bi şansı yok ama niye tutuyor demiyoruz. Oyunda kusursuz çalışan tek bir şey var Possion damage res. onun dışında gerisi yalan.

Dogru asas için belirtiyorsunuz lafım yok biz sadece asas değil butun classları belırtıyoruz....:)

Son düzenleme:

HeaveN

Üye
Asaslar wariorları bile tek çok rahat kesiyolar :)

Nart

Üye
tüm skillerini kullanan eşit itemli warrioru kesmesi zor. ki stun tutarsa saymıyorum.
Tüm skiller derken defasdaki skilleri saymıyorsundur umarım? Biz 1v1'den değil DW'deki normal PK'dan bahsediyoruz. Benzer itemli roguelerin yarı canına indirmek bile başarı warrior için şu anda.

Balerion

Üye
tüm skillerini kullanan eşit itemli warrioru kesmesi zor. ki stun tutarsa saymıyorum.
Hocam bak şunu anlamıyorsun, savunduğun bir şey var evet saygı duyuyorum ama neticesinde verdiğin örnek şu "yaa asas da bazen bazı koşullarda kesemeyebiliyor" Yani asas o kadar OP ki en antisi olan sınıfla birebir mücadelesinde galio gelemebilecegini söylüyorsun. Bu zaten dengesizliğin kanıtı. Warriorun asası çiy çiy yemesi lazim, magenin de warrioru tokatlaması lazım, asas da mageyi hacamat eder. Ama bu döngü böyle dönmüyor. Asas priyi mageyi okçuyu eziyor, warrioru ise bir ihtimal kesemiyor ( ki bence warioru da eziyor ama aksi senin iddian)

Benbu

Üye
Arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen söylediklerimi.
65 capin de asas karakteri oynayanlar asas oynamaktan soguyorlardı. Mageler 65 cap varken yargı dagıtıyorlardı 65 capte warıorlar hiçbirşey yapamıyordu. 65 capte battle priest oynayanlar yargı dagıtıyorlar ki yarı int yarı bp olan arkadasların videoları var youtube izledik.
Daha sonra 75 cap ile birlikte okcu karakterler ve bpler nerf yedi. Okçular söyle okcular böyle derken arkasından bpler daha sonra mageler nerf yedi. Nerf yemeyen tek karakter suan warıor. Sonuç olarak simdide asasların nerflenmesini istiyoruz. Aslında asasın nerflenmesi yerine önce ki atılan nerfler düzeltilip karakterler bufflansa sorun kalmayacak. NOT : Beta Alpha sürecinde dahil okcu oynuyorum ara ara' da Asassin oynuyorum. Asas haricinde diger karakterlere BUFF gelmeli
baya güldüm buna ahahahahha 65 capinde magelerı prileri wariorları yıne teklıyorlardı bır mage olarak sınır krızlerı gecırıyordum
75 capinde wariorlar bıraz daha ıyılestı mageler daha da kotu priestler dahada kotu hale geldi temiz bir akıl ile yazdıgını dusunmuyorum bunu

abuzer

Üye
iyice cılkını çıkardınız ama gerçekten. Server basından 75 patch kadar warrior ile aynı ap si varken 1k fazla vuran bp ler, bunu ölümüne savunan yayıncı farmer bp ler ( şu an hepsi başka oyunda yayın yapıyorlar, çünkü orda gb daha değerli), görev silahıyla full 8 adamlara tek atan bp ler, acaip düşük int isteyen görev elite setiyle hem ölmeyen hem hayvan gibi vuran bp ler,(4 ay bu setle takıldılar) server boşluğunda kalabalık azalmışken piyasaya ancak çıkabilen 4 5 kişi dolaşan genelde asaslar tekliyor da genelde solo yaptıkları döner ekmek farmını yapamıyorlar diye ortalıgı yangın yerine çevirdi. tam bir komedi. bunu da dinleyen oyun yöneticileri olursa dvde 2 asas party dolasıyor gün içinde artık onlar da dolasmaz. önce tavuk dönere düşer farmınız, sonra kuru ekmeğe. ki zaten sonra başka yere gider bu oyun bilgisi sıfır arkadaşlar. sizler de yöneticiler olarak güzelim oyunu bitirdik diye mutlu mesut başka firmalara cv gönderebilirsiniz sonrasında iş bulmak için.

Balerion

Üye
iyice cılkını çıkardınız ama gerçekten. Server basından 75 patch kadar warrior ile aynı ap si varken 1k fazla vuran bp ler, bunu ölümüne savunan yayıncı farmer bp ler ( şu an hepsi başka oyunda yayın yapıyorlar, çünkü orda gb daha değerli), görev silahıyla full 8 adamlara tek atan bp ler, acaip düşük int isteyen görev elite setiyle hem ölmeyen hem hayvan gibi vuran bp ler,(4 ay bu setle takıldılar) server boşluğunda kalabalık azalmışken piyasaya ancak çıkabilen 4 5 kişi dolaşan genelde asaslar tekliyor da genelde solo yaptıkları döner ekmek farmını yapamıyorlar diye ortalıgı yangın yerine çevirdi. tam bir komedi. bunu da dinleyen oyun yöneticileri olursa dvde 2 asas party dolasıyor gün içinde artık onlar da dolasmaz. önce tavuk dönere düşer farmınız, sonra kuru ekmeğe. ki zaten sonra başka yere gider bu oyun bilgisi sıfır arkadaşlar. sizler de yöneticiler olarak güzelim oyunu bitirdik diye mutlu mesut başka firmalara cv gönderebilirsiniz sonrasında iş bulmak için.
Hocam bakın işte aynı şeyi söylüyoruz. Bpler nerf yemedi mi, yedi. Dengesizlik vardı düzeltildi. Şimdi o bpler o dediğiniz şeyleri yapamiyor çünkü denge iyileşti. Şimdi başka bir yonde dengesizlik var onu konusuyoruz ne var bunda. Önceki dengesizlikler gibi bu da giderilsin istiyoruz.

Benim karakterimi ilah olmaktan çıkarırsanız oynamam diyen kim varsa gitsin hakikaten umrumda değil. Oyuncu kaybedeceksek boyle kaybedelim (ki diger joblardan kesinlikle player sayisi artacaktir kayıp olmayacaktır)

Son olarak, asasta 5 tane skill var atağindan etkilenmeyen ve biri direk 1.1 k vuruyor. Atak kirma falan yese bile vuruyor bu damage'ı bunda yalan bir şey yok durum hakikaten böyle, burda cılkı çikan nedir anlayamadim. Sunulan bilgi doğru

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt