SKU11F4C3
Üye

Arkadaşlar oncelikle merhaba , bizi tanıyanlar vardır Alpha 1.0 da Carpediem clanında mage team olarak yer aldık , bızım dahılımız dışında yasanan teknık sorunlardan dolayı clan bozuldu ve mage team olarak olusan ailemizin dostlugumuzun ve kardeslıgımızın bozulmaması için Ascencion clanı olarak yolumuza devam etme kararı aldık ,
komutcularımız ıslerınde usta gecmıste bu ısı hakkıyla yerıne getırmıs kısılerdır
min yaş sınırı 25 tir
clanımızda lider baskan gibi bır yonetım yoktur dostluk arkadaslık demokrasi ortamıdır
tecrübesi olan , oyunda aktif olacak , ben mage/priest oynamak için doğmusum dıyen içindeki mageye / prieste ses veren olgun samimi kardeşlerimizi ; Ascencion ailesine bekliyoruz
(Protean olarak baslıyacagız)
katılmak ısteyen arkadaslar forumdan mesaj yoluyla veya SKu11F4C3 / ÇAĞRI / 30#4549 dıscord adresınden bana ulasabılırler .
komutcularımız ıslerınde usta gecmıste bu ısı hakkıyla yerıne getırmıs kısılerdır
min yaş sınırı 25 tir
clanımızda lider baskan gibi bır yonetım yoktur dostluk arkadaslık demokrasi ortamıdır
tecrübesi olan , oyunda aktif olacak , ben mage/priest oynamak için doğmusum dıyen içindeki mageye / prieste ses veren olgun samimi kardeşlerimizi ; Ascencion ailesine bekliyoruz
(Protean olarak baslıyacagız)
katılmak ısteyen arkadaslar forumdan mesaj yoluyla veya SKu11F4C3 / ÇAĞRI / 30#4549 dıscord adresınden bana ulasabılırler .
Son düzenleme: