Öneri Auction House Hakkında

Nisshe

Üye
Merhaba oyuna yenilik getiriyorsunuz belki iyi niyetli birşey yapıyorsunuz veya Premium satmak için Market Stratejisi yapmaya çalışıyorsunuz fakat karşılığında bizden 325 TL aldığınız 1 Aylık Premiumun Auction House sistemine bırakılan itemin 48 Saat boyunca Auction House'da kalması bir avantaj olmaktan çıkıp dezavantaja dönüşüyor.

Örneğin :

250 M ' e satmak istediğim X itemi var

Bu item şuanki pazar kurunda ortalama 250 M'e satılıyor.

Bende bu pazar kuruna bakarak 250 M ' e satılır diyerek Auction House bu itemi koyuyorum.

5 Dakika Sonra Başkası beni görüp aynı itemi 249 M' e koyuyor. Başkasını onu görüp 248 Derken item bir günde 20 30 M arası değer kaybediyor.

Ertesi gün benim bu İtemi yine piyasa fiyatının şekillenmesi göre atmam gerekiyor fakat %5 ' lik Tax ücreti nedeniyle çekemiyor neden ? Çekersem direk 12.5 M param gidecek ve haklı olarak vermek istemiyorum çünkü itemi çektim diyelim

İtemi o gün piyasada 230 M oldu olarak varsayalım . 230 - 12.5 = 217.5

Bir günde İtemim %10 dan fazla değer kaybetti. Hadi diyelim Tax Free ücretini vermek istemedim 48 Saat bekledim ve tax ücretini ödemeden item otomatik şekilde pazardan kalktı. 48 Saat sonra itemin 200'm e düşmeyeceği ne meçhul ?

Uzun lafın kısası

Auction House sistemine atılan itemin kalma süresi isteği bağlı olmalıdır ve Premiumlara göre üst sınır belirlenmeli örneğin:

Elite Premium maximum 24 Saat Auction Houseda item satabilir.
Royal Premium maximum 48 Saat Auction Houseda item satabilir.

ve pazar dengesi için alt Limit belirlenir örneği 12 Saat.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Powerslavee

Üye
Bunu en başta söylemiştim ben dc’de ama pek umurlarında olmadı. 24 saatde eşyam dönsün istiyorsanız gidin old premium alın diyorlar bence :)

Opus Magnum

Üye
Mağaza ürünlerine %10 tax alırken iyi ama.

Mağaza ürünleri için tax istinasi yapilamaz mi bal gibi yapılır.

turku6az

Üye
AH'de yapılacak o kadar çok şey var ki aslında... Aynı eşyanın son satış oranları, eşyayı listeleme süresi, filtreleme sistemi, teklif sistemi... 20 gün kapalı kaldığı dönemde böyle bir güncelleme geleceği için çok ümitlenmiştim ama olmadı, umarım önümüzdeki güncellemelerde bunları dikkate alarak AH'yi gerçekten modern ve kullanışlı hale getirirler.

platoon0x

Üye
oyuna "offline pazar" gelmeden auction house ya bu kadar yaptırım olması saçma, pc yi açık bırakıp pazar bırakma gibi ilkel bir yöntemi düşünmek dahi istemiyorum çünkü

meraklimahmut

Üye
Arayüzü biraz daha işlevsel ve sade ve hale getirmeliler. Lütfen bir çok mmorpg yi incelesinler. Neredeyse tamamında bu var. Normal pazar kurmanın izahı bile yok. Hatta bu dorion merdiven yukarısının bu kadar devasa olmasına bile gerek yok. Çokça pazar kurulur millet yer bulamadık şikayetinde bulunmasın diye böyle yaptınız sanırım ama gerek yok. Tek TUŞla iki kuş. Yaparsınız biliyorum.

Maximiliantr

Üye
Merhaba oyuna yenilik getiriyorsunuz belki iyi niyetli birşey yapıyorsunuz veya Premium satmak için Market Stratejisi yapmaya çalışıyorsunuz fakat karşılığında bizden 325 TL aldığınız 1 Aylık Premiumun Auction House sistemine bırakılan itemin 48 Saat boyunca Auction House'da kalması bir avantaj olmaktan çıkıp dezavantaja dönüşüyor.

Örneğin :

250 M ' e satmak istediğim X itemi var

Bu item şuanki pazar kurunda ortalama 250 M'e satılıyor.

Bende bu pazar kuruna bakarak 250 M ' e satılır diyerek Auction House bu itemi koyuyorum.

5 Dakika Sonra Başkası beni görüp aynı itemi 249 M' e koyuyor. Başkasını onu görüp 248 Derken item bir günde 20 30 M arası değer kaybediyor.

Ertesi gün benim bu İtemi yine piyasa fiyatının şekillenmesi göre atmam gerekiyor fakat %5 ' lik Tax ücreti nedeniyle çekemiyor neden ? Çekersem direk 12.5 M param gidecek ve haklı olarak vermek istemiyorum çünkü itemi çektim diyelim

İtemi o gün piyasada 230 M oldu olarak varsayalım . 230 - 12.5 = 217.5

Bir günde İtemim %10 dan fazla değer kaybetti. Hadi diyelim Tax Free ücretini vermek istemedim 48 Saat bekledim ve tax ücretini ödemeden item otomatik şekilde pazardan kalktı. 48 Saat sonra itemin 200'm e düşmeyeceği ne meçhul ?

Uzun lafın kısası

Auction House sistemine atılan itemin kalma süresi isteği bağlı olmalıdır ve Premiumlara göre üst sınır belirlenmeli örneğin:

Elite Premium maximum 24 Saat Auction Houseda item satabilir.
Royal Premium maximum 48 Saat Auction Houseda item satabilir.

ve pazar dengesi için alt Limit belirlenir örneği 12 Saat.

Okuduğunuz için teşekkürler.
  1. Auction House sistemine atılan itemin kalma süresi, kullanıcının isteğine bağlı olarak belirlenmelidir.
  2. Premium üyeliklere göre Auction House'da item satma süreleri farklı olmalıdır. Örneğin, Elite Premium üyeler maximum 24 saat, Royal Premium üyeler ise maximum 48 saat süreyle item satabilmelidir. ( Bu var zannediyorsam)
  3. Pazar dengesi için alt limit belirlenmelidir. Örneğin, minimum 12 saat gibi bir süre belirlenerek, çok kısa sürelerde item satışı engellenmelidir.
  4. Premium üyelerin, Auction House'da item satma sürelerinin uzun olması, daha fazla kullanıcıyı Premium üyeliğine teşvik edebilir ve bu, Premium satışlarına olumlu etki yapabilir.
  5. Kullanıcıların, itemlerinin değer kaybetmeden daha uygun fiyatlarla satışını yapabilmeleri için Auction House'da itemin kalma süresinin isteğe bağlı olarak ayarlanabilmesi, kullanıcı memnuniyetini artırabilir.
  6. Kullanıcıların, itemlerini hızlı bir şekilde satmak istedikleri durumlarda Auction House'da daha kısa sürelerde item satabilme seçeneğine sahip olmaları, ticaretin daha aktif ve canlı olmasını sağlayabilir.
  7. Kullanıcıların, itemlerini piyasa koşullarına göre güncel fiyatlarla satabilme esnekliğine sahip olmaları, kullanıcıların ticaret stratejilerini daha etkili bir şekilde uygulamalarını sağlayabilir.
Bu maddeler, Auction House sistemine atılan itemin kalma süresinin isteğe bağlı olarak değiştirilmesini desteklemektedir ve kullanıcıların daha esnek bir şekilde ticaret yapabilmelerine olanak tanımaktadır.
saygılar sevgiler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt