Nisshe
Üye

Merhaba oyuna yenilik getiriyorsunuz belki iyi niyetli birşey yapıyorsunuz veya Premium satmak için Market Stratejisi yapmaya çalışıyorsunuz fakat karşılığında bizden 325 TL aldığınız 1 Aylık Premiumun Auction House sistemine bırakılan itemin 48 Saat boyunca Auction House'da kalması bir avantaj olmaktan çıkıp dezavantaja dönüşüyor.
Örneğin :
250 M ' e satmak istediğim X itemi var
Bu item şuanki pazar kurunda ortalama 250 M'e satılıyor.
Bende bu pazar kuruna bakarak 250 M ' e satılır diyerek Auction House bu itemi koyuyorum.
5 Dakika Sonra Başkası beni görüp aynı itemi 249 M' e koyuyor. Başkasını onu görüp 248 Derken item bir günde 20 30 M arası değer kaybediyor.
Ertesi gün benim bu İtemi yine piyasa fiyatının şekillenmesi göre atmam gerekiyor fakat %5 ' lik Tax ücreti nedeniyle çekemiyor neden ? Çekersem direk 12.5 M param gidecek ve haklı olarak vermek istemiyorum çünkü itemi çektim diyelim
İtemi o gün piyasada 230 M oldu olarak varsayalım . 230 - 12.5 = 217.5
Bir günde İtemim %10 dan fazla değer kaybetti. Hadi diyelim Tax Free ücretini vermek istemedim 48 Saat bekledim ve tax ücretini ödemeden item otomatik şekilde pazardan kalktı. 48 Saat sonra itemin 200'm e düşmeyeceği ne meçhul ?
Uzun lafın kısası
Auction House sistemine atılan itemin kalma süresi isteği bağlı olmalıdır ve Premiumlara göre üst sınır belirlenmeli örneğin:
Elite Premium maximum 24 Saat Auction Houseda item satabilir.
Royal Premium maximum 48 Saat Auction Houseda item satabilir.
ve pazar dengesi için alt Limit belirlenir örneği 12 Saat.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Örneğin :
250 M ' e satmak istediğim X itemi var
Bu item şuanki pazar kurunda ortalama 250 M'e satılıyor.
Bende bu pazar kuruna bakarak 250 M ' e satılır diyerek Auction House bu itemi koyuyorum.
5 Dakika Sonra Başkası beni görüp aynı itemi 249 M' e koyuyor. Başkasını onu görüp 248 Derken item bir günde 20 30 M arası değer kaybediyor.
Ertesi gün benim bu İtemi yine piyasa fiyatının şekillenmesi göre atmam gerekiyor fakat %5 ' lik Tax ücreti nedeniyle çekemiyor neden ? Çekersem direk 12.5 M param gidecek ve haklı olarak vermek istemiyorum çünkü itemi çektim diyelim
İtemi o gün piyasada 230 M oldu olarak varsayalım . 230 - 12.5 = 217.5
Bir günde İtemim %10 dan fazla değer kaybetti. Hadi diyelim Tax Free ücretini vermek istemedim 48 Saat bekledim ve tax ücretini ödemeden item otomatik şekilde pazardan kalktı. 48 Saat sonra itemin 200'm e düşmeyeceği ne meçhul ?
Uzun lafın kısası
Auction House sistemine atılan itemin kalma süresi isteği bağlı olmalıdır ve Premiumlara göre üst sınır belirlenmeli örneğin:
Elite Premium maximum 24 Saat Auction Houseda item satabilir.
Royal Premium maximum 48 Saat Auction Houseda item satabilir.
ve pazar dengesi için alt Limit belirlenir örneği 12 Saat.
Okuduğunuz için teşekkürler.