Sn. Yönetime önerim örnek alınacaksa Dünyanın bir numaralı mmorpg si olan WoW örnek alınsın. WoW AH sinde asla bir limit olmaz 1 coinse bile satabilirsiniz eşyalarınızı, asla insanlara online pazar kurun sabaha kadar pc niz açık kalsın demezler.
Şimdi gelelim 50m limitinin neden mantıksız bir uygulama olduğuna.
Eğer birden fazla pc niz yoksa, ya exp kasarsınız, ya battle point kasarsınız, yada pazar kurarsınız bu durum oynamayı imkansız kılar ve insanları pazarcılara mahkum edersiniz. Yani size değer veren ve oyununuzu oynayan müşterilerinizi pazarcıların insafına bırakmış olursunuz.
Ayrıca yıl olmuş 2023 neden pc ler sabaha kadar açık kalsınki bırakın kim kaçtan satmak istiyorsa satsın malını pazar zaten kendi kendine dengeye gelir müdahale etmenize gerek yok yani.
Şahsen ben sırf AH için ve günlük 2 saatlik row için premium alıyordum ama bizim için çok keyifli olan AH ticaretimizi aldınız elimizden. AH eski haline gelmezse Premium almayı düşünmüyorum. AH de herhangi bir limit olması gerekmiyor çünkü önümüzde iyi bir örnek var limit gerekseydi bunu sizden önce wow yapardı emin olun.
Sn. Yönetim kendi ayağınıza sıkmayın benden söylemesi biz malum oyundan kaçıp geldik siz o malum oyuna benzemeye başladınız AH mizi almayın elimizden.
Not: sırf bunları yazmak için forum üyeliği açtım düşünün yani, anlayın skıntıyı