Auction House için 50m limiti sizce faydalı mı?

Auction House için 50m limiti sizce faydalı mı?

• Evet. Faydalı.

Oy: 5 4.8%
  • Yönetimin kararı. Yorumsuz.

Oy: 7 6.7%
  • Hayır. Eski hali daha iyiydi.

Oy: 92 88.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N3v3N

Üye
Selamlar,

Auction House güncellemesini yakından takip ettiğimizi bilmenizi isteriz. Sayılabilir itemler ve potlar için bir sonraki yamada güncelleme gelecektir. Ek olarak istenilen 50.000.000 altın düşürülecektir.

İyi forumlar.
1m bile etmeyen epic itemlerin npc e satış fiyatlarını arttırın madem. 500k lik item için Ue4 motorlu oyunda 7/24 PC mı açık bırakacağız?

Sınırları kaldırın. Ah i işlevsiz hale getiriyorsunuz. Sırf ah için premium çeken yüzlerce insan var. Pazarcılarin tuzağına düşmeyin. Malum oyun gibi olmasın burası.

Jigglypuff

Üye
Selamlar,

Auction House güncellemesini yakından takip ettiğimizi bilmenizi isteriz. Sayılabilir itemler ve potlar için bir sonraki yamada güncelleme gelecektir. Ek olarak istenilen 50.000.000 altın düşürülecektir.

İyi forumlar.
Limit olması gerçekten saçma serbest piyasaya müdahale etme amacınız ne lütfen açıklayın bunu. Discorda bakıyorum yok fiyat düşüyormuş yok ks geliyormuş burası bir ticaret alanı değil mi ? Ben istediğim şeyi istediğim fiyata satarım bundan kime ne ? Piyasa düşüyorsa bunun sorumlusu da bizler değiliz kusura bakmayın yeni oyuncu çekemiyorsunuz kimse item almıyor talep yok talep olmayan eşyanın da ne yaparsanız yapın fiyatı düşecek böyle kısıtlamalar ile bir yere varamazsınız.

Jastreb

Üye
AH deki fiyatlara bakarak herkes piyasayı düşürüp dengesizlik oluşturuyor. AH'nin oyundan komple kalkması gerekmektedir.
AH kaldırılmalı fakat doriona çevrim dışı pazar kurulabilmeli, kullanıcılar pazarı beklemek zorunda değil.

Stupendous

Üye
Selamlar,

İyi forumlar.
Selam

Sevgili SunRise,

Sizlerin en büyük hatası nedir biliyor musunuz ? Almış olduğunuz bir karar sonrası, topluluk tarafından verilen geri bildirimlere kulak tıkamanız. Yanlış anlamayınız, kulak tıkamaktan kastım şu; "X" bir faaliyet raporu yayınlanıyor, bunun neticesinde karşı görüşler cereyan ediyor. Kalkıp bir yetkili şunu diyemiyor.

Sevgili Rise topluluğu, almış olduğumuz "Auction House" 50m limitinin gerekçesi şudur. Bu kararı, şu ve bu nedenle aldık. Almadan önce öngördüklerimiz bunlardır. Takipçisi olacağız. Yanlış bir karar olup olmadığını birlikte gözlemleyeceğiz.

Sizlerin yaptığı direkt olarak şu, Y hizmetini sunuyoruz sizlere. Tepkiler yükselir. Yetkililerden yanıt, ilerleyen yamalarda bununla ilgili çalışma başlatacağız. Neden aldık biz bu kararı, neyi amaçladık tarzında hiç bir doyurucu metin yer almıyor.

Oyuncular bunu duymayı değil, yukarıda örnekte vermiş olduğum şekliyle, bir karar aldıysanız, bunu neden aldığınızı, ne sebeple gerçekleştirdiğinizi bilmek istiyor. Sizleri anlayamadıkları için de, bu denli tepkileri yüksek oluyor. Kalkıp birisi aklıselim bir biçimde gerekli görülen içeriğin, nedenlerini paylaşmıyor. Yaptık, izledik, değiştirebiliriz tarzı yanıtlar, oyuncuları tatmin edici yanıtlar değil. Umarım bu ve benzeri olaylar örgüsündeki geri dönüş aksiyonlarınızı düzeltir, topluluğa daha aydınlatıcı açıklamalar yapmayı amaç edinirsiniz.

Saygılarımla

N3v3N

Üye
AH deki fiyatlara bakarak herkes piyasayı düşürüp dengesizlik oluşturuyor. AH'nin oyundan komple kalkması gerekmektedir.
AH kaldırılmalı fakat doriona çevrim dışı pazar kurulabilmeli, kullanıcılar pazarı beklemek zorunda değil.

Yeni oyuncu gelmediğinin farkında mısınız acaba?
Heran bir iteme buf veya nerf atilabildigini farkettiniz mı acaba?
Heran birşeylerin kapanıp acildiginin farkında mısınız?
A gelecek denilip B nin geldiginin farkında mısınız?
Sık sık dile getirilen açık erisimdeyiz olur böyle lafının farkinda misiniz?

Bu kadar olumsuz etken varken pazar fiyatlarındaki dususu ah a bağlamak ne kadar doğru?

lorddark

Üye
siz 50 000 000 altını neye düşüreceksiniz onu merak ediyorum bu kadar insan konuda memnun değil . sistemleri güncellemeyi düşünürken anket kullanmayı denesenizde ondan sonra oyuna getirseniz ? Çok merak ediyorum 200 klık item AH'ye koyulduğunda ne gibi bir zararı var size yada 2 3 mlik item ah koyulunca ne oluyor ben 40 50 binlira verdiğim pcyi 3 5 mlik item satmak için mi açık bırakıcam ? böyle güncellemeleri son kullanıcıyla paylaşmayı fikir almayı denemek neden bukadar zor ? ben yaptım oldu mantığı gütmenin kime ne faydası var ?

Opus Magnum

Üye
Selamlar,

İyi forumlar.
Neyini takip ediyorsanız artık? İçinizde bir tane delikanlı çıkıp da "aga biz bunu yaparız ama millet bunun için pre alıyor fena tepki alırız" demedi mi? Tek adam yönetimi mi var sizin ekipte?

DenizBerat

Üye
16 Saat pazar kurdum dorion 1 de. Sattığım 3 parça item aldığım 4.6 m. Pc nin açık kalması ile gold u karşilaştırır isek külliyen zarar ettim. Elektrik fiyatlarının farkında değil sanırım yöneticiler. 2023 de 2005 yılında ki bir MMPORG sistemine dönmeye başladılar. Akla izaha aykırı bir durum. Ben farm yapacak, ex kasacak, zindan yapacağım yerde 3 4 saat oynadığım oyunda pazar başında mı beklicem.

Ya üstad reel hayatta piyasa alt üst olmuş içimizden geçmişler. Oyunda ki piyasamı umurumuz da bizim. Farm yapan benim, Pre alan zaman harcayan emek harcayan benim. İstersem 10 a satarım istersem 100 e. Çok ucuz buluyorsan sen 10 dan al 50 den sat piyasayı kendin oluştur. Sen veya senin gibi düşünenler diyeyim yada. Benim hesabımdaki itemlerin dropların kime ne kadar a sattığım kimi ilgilendirir. Keyfime göre istersem bedavaya dağıtırım. Suç mu bu. Oyun kurallarında bir yaptırımımı var.

Selamlar,

İyi forumlar.
İnanın yakından takip edilecek birşey yok. Yukarda ki anket de gösteriyor zaten bunu. Eski düzen gayet iyi idi birkaç ufak hata haricinde. Ben o düzenle 1 kere pazar kurmadım. %10 tax ücreti kestiği halde hemde. Bunu size ticket olarak da yazdım. Açın AH yi herkes rahat etsin. Kim neyi ne kadar a istersen satar. Oyundan keyif almak istiyoruz biz. Pc başında 5 m lik item satacaz deyip 24 saat pc nin açık kalmasını değil.

keshapone

Üye
Şu oyunu bırakırken; insanları dinleyip yaptıkları hataları geri aldıkları zaman geri dönebilirim belki diye düşünüyordum ve güncelleme okumak için giriyordum, mmorpg konusunda büyük küçük bir çok oyun denemiş ve halâ da deneyimleyen bir insan olarak, hatta bu konuda yazar bile olabilecek biri olarak diyebilirim ki; kendi adıma çok doğru bir karar vermişim.

Şahsi olarak "bana bile" sorsalar oyuncu sayısını şu anın iki katı yapardım, neden kendilerini bitirmeye çalışıyorlar anlam veremiyorum, bunun bir emsali yok, sadece bir tek Diablo 3'de nakdi AH'ı kapatmışlardı onun da bir daha kullanıcı sayısı düzelmedi.

Sistemler community'i dinlemediği sürece yok olmaya mahkumdur. Vesselam

JohnPlane

Üye
20 sene önce icat edilen oyundan kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz......
ya gerçekten hayret edici her yamada oyuncuların zararına ne varsa onu yapıyorlar bıktırdılar bırakmamak için direniyoruz uğraşıyorlar. Kendi açıma beni oyunda tutan 2 şey var birisi dungeon 2. si şu action house onuda 3-5 pazarcıya özel yaptılar inanılır gibi değil.

Limit Düzenlmesi istemiyoruz Limiti istemiyoruz limit ne demek limiti kaldırın bu nedir ya dalgamı geçiyorsunuz insanlarla premium alıyoruz biz bu action house için çok sinirliyim hata yapıp kendimi banlattırıcam en sonunda kurtulucam kökünden.

turku6az

Üye
Solo oyuncu olarak farm yapıyorum diyelim. Bir tane item düştü ve baktım AH'de fiyatı 15m. Benim de vaktim olmadığı için, acil paraya ihtiyacım olduğu için, item alacağım için, upgrade yapacağım için(uzar gider bu liste, itemi satma sebebim kimseyi ilgilendirmez sonuçta) 15m yerine 14.5m'den koyarım. Çünkü item benim ve istediğim fiyata satarım. Ki kaldı ki benim o itemi düşürmem demek oyuna o itemden bir tane daha girmesi demek. Senin mantığınla bütün itemlerin fiyatı oyunun ilk haftasındaki gibi kalsın, oyuna binlerce item girmesine rağmen fiyatı düşmesin. Bu noktada yapılması gereken satış fiyatlarını kısıtlamak, oyuncunun vaktini çalmak olmamalı. Yönetimin itemleri bir şekilde canlı tutması, gerekirse yeni item setleri getirmesi, oyuna yeni oyuncular kazandırması... Madem sezonluk sistemle gidecek, sezonlara göre de item vb. setleri olabilir. Oyunu zevk için oynayan oyuncu kitlesine sahip bir çok oyun bu şekilde yamalarla ve sürekli güncellemelerle oyunu canlı tutuyorlar. "Sen solo oynuyorsun, düşürdüğün itemin hiçbir değeri yok" diyerek kimseyi dışlamıyor ya da oyun süresinin yarısını pazarda hareketsiz kalmaya mahkum etmiyor.

suchen

Üye
Exp kasan arkadaşların pot, power up, balık, yemek, magic pupper vb. eşyalar için partiden çıkıp doriona veya o haritanın 1. kanalına geçip o itemi mi arayacak? 30bin liralık bilgisayarlarımızla unreal engine 4 ile geliştirilmiş yüksek sistem gereksinimleri isteyen bu oyunda 7/24 açık mı bırakacağız? Şuanda zaten action houseda normal pazar fiyatları gözüküyor ks atan yine atar.. Eğer amacınız dorionda kalabalık oyuncu kitlesini görmekse offline pazar sistemini getirin.Şu yaptığınız güncellemede kazanan 2 ekip var, birisi pazarcılar diğeri de elektrik sağlayıcıları.

Pitou

Üye
Eski AH çok güzeldi çok kullanışlıydı bu halini hiç beğenmedim kullanışlı değil.

lorddark

Üye
20 25 gündür oyunu oynuyorum neredeyse off zamanım yoktu bu AH böyle olduktan sona farm yapasım kaçtı ben item çıkarmayamı uğraşacağım satmayamı ? orda 3 5 me satacağım item benim pcmin amortismanını karşılamaz yazık günah . zevk almak için oyun oynuyoruz bu şekilde bir adım atılmadan önce yapılsa anket keşke ben yaptım oldu denmese . oyundan soğutuyorsunuz oynayasımız gelmiyor.

goktug16

Üye
50m sınırı oyun zevkimi kaçırdı açıkcası. Neden pazarcıların eline gönderiliyoruz ki ? Eski oyunda parası olup pazarı elinde tutan 3 gb olan itemi 2 gb ye alan kişilerden bıkıp gelmişken burdadamı aynı sorunu yaşayacağız ? Zaten satacaklarım 10m anca tutacak ben oynamayı bırakıp charımı pazardamı kitleyecem bunun için ? 50m altın düşürücülecektir bilgisi geldi teşekkür ederim. Ama anladığım kadarıyla kaldırılmayacak. Yani sorun devam edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt