PlatinKolonya
Üye

bence herhangi bir limit olmamalı .
1m bile etmeyen epic itemlerin npc e satış fiyatlarını arttırın madem. 500k lik item için Ue4 motorlu oyunda 7/24 PC mı açık bırakacağız?Selamlar,
Auction House güncellemesini yakından takip ettiğimizi bilmenizi isteriz. Sayılabilir itemler ve potlar için bir sonraki yamada güncelleme gelecektir. Ek olarak istenilen 50.000.000 altın düşürülecektir.
İyi forumlar.
Limit olması gerçekten saçma serbest piyasaya müdahale etme amacınız ne lütfen açıklayın bunu. Discorda bakıyorum yok fiyat düşüyormuş yok ks geliyormuş burası bir ticaret alanı değil mi ? Ben istediğim şeyi istediğim fiyata satarım bundan kime ne ? Piyasa düşüyorsa bunun sorumlusu da bizler değiliz kusura bakmayın yeni oyuncu çekemiyorsunuz kimse item almıyor talep yok talep olmayan eşyanın da ne yaparsanız yapın fiyatı düşecek böyle kısıtlamalar ile bir yere varamazsınız.Selamlar,
Auction House güncellemesini yakından takip ettiğimizi bilmenizi isteriz. Sayılabilir itemler ve potlar için bir sonraki yamada güncelleme gelecektir. Ek olarak istenilen 50.000.000 altın düşürülecektir.
İyi forumlar.
SelamSelamlar,
İyi forumlar.
AH deki fiyatlara bakarak herkes piyasayı düşürüp dengesizlik oluşturuyor. AH'nin oyundan komple kalkması gerekmektedir.
AH kaldırılmalı fakat doriona çevrim dışı pazar kurulabilmeli, kullanıcılar pazarı beklemek zorunda değil.
Neyini takip ediyorsanız artık? İçinizde bir tane delikanlı çıkıp da "aga biz bunu yaparız ama millet bunun için pre alıyor fena tepki alırız" demedi mi? Tek adam yönetimi mi var sizin ekipte?Selamlar,
İyi forumlar.
Ya üstad reel hayatta piyasa alt üst olmuş içimizden geçmişler. Oyunda ki piyasamı umurumuz da bizim. Farm yapan benim, Pre alan zaman harcayan emek harcayan benim. İstersem 10 a satarım istersem 100 e. Çok ucuz buluyorsan sen 10 dan al 50 den sat piyasayı kendin oluştur. Sen veya senin gibi düşünenler diyeyim yada. Benim hesabımdaki itemlerin dropların kime ne kadar a sattığım kimi ilgilendirir. Keyfime göre istersem bedavaya dağıtırım. Suç mu bu. Oyun kurallarında bir yaptırımımı var.AH deki fiyatlara bakarak herkes piyasayı düşürüp dengesizlik oluşturuyor. AH'nin oyundan komple kalkması gerekmektedir.
AH kaldırılmalı fakat doriona çevrim dışı pazar kurulabilmeli, kullanıcılar pazarı beklemek zorunda değil.
İnanın yakından takip edilecek birşey yok. Yukarda ki anket de gösteriyor zaten bunu. Eski düzen gayet iyi idi birkaç ufak hata haricinde. Ben o düzenle 1 kere pazar kurmadım. %10 tax ücreti kestiği halde hemde. Bunu size ticket olarak da yazdım. Açın AH yi herkes rahat etsin. Kim neyi ne kadar a istersen satar. Oyundan keyif almak istiyoruz biz. Pc başında 5 m lik item satacaz deyip 24 saat pc nin açık kalmasını değil.Selamlar,
İyi forumlar.
ya gerçekten hayret edici her yamada oyuncuların zararına ne varsa onu yapıyorlar bıktırdılar bırakmamak için direniyoruz uğraşıyorlar. Kendi açıma beni oyunda tutan 2 şey var birisi dungeon 2. si şu action house onuda 3-5 pazarcıya özel yaptılar inanılır gibi değil.20 sene önce icat edilen oyundan kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz......
Solo oyuncu olarak farm yapıyorum diyelim. Bir tane item düştü ve baktım AH'de fiyatı 15m. Benim de vaktim olmadığı için, acil paraya ihtiyacım olduğu için, item alacağım için, upgrade yapacağım için(uzar gider bu liste, itemi satma sebebim kimseyi ilgilendirmez sonuçta) 15m yerine 14.5m'den koyarım. Çünkü item benim ve istediğim fiyata satarım. Ki kaldı ki benim o itemi düşürmem demek oyuna o itemden bir tane daha girmesi demek. Senin mantığınla bütün itemlerin fiyatı oyunun ilk haftasındaki gibi kalsın, oyuna binlerce item girmesine rağmen fiyatı düşmesin. Bu noktada yapılması gereken satış fiyatlarını kısıtlamak, oyuncunun vaktini çalmak olmamalı. Yönetimin itemleri bir şekilde canlı tutması, gerekirse yeni item setleri getirmesi, oyuna yeni oyuncular kazandırması... Madem sezonluk sistemle gidecek, sezonlara göre de item vb. setleri olabilir. Oyunu zevk için oynayan oyuncu kitlesine sahip bir çok oyun bu şekilde yamalarla ve sürekli güncellemelerle oyunu canlı tutuyorlar. "Sen solo oynuyorsun, düşürdüğün itemin hiçbir değeri yok" diyerek kimseyi dışlamıyor ya da oyun süresinin yarısını pazarda hareketsiz kalmaya mahkum etmiyor.AH deki fiyatlara bakarak herkes piyasayı düşürüp dengesizlik oluşturuyor. AH'nin oyundan komple kalkması gerekmektedir.
Belki veremi gösterip sıtmaya razı etme durum vardır ?20 sene önce icat edilen oyundan kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz......