Siz şakasınız bromAh süper sistemde vergi gelmesi lazım.
Denge için lazım normal pazar kuran hem oyuna hareket katıyor faydası var hem vergi veriyor bu adamlar cezalandırılıyor ah de vergi yok aktivite yok koy pazarı 1 hafta bakma mantıklı değil yada normal pazar tamamen kalsın şu sistem akıl işimi.Siz şakasınız bromDevlet vergi istese NauNau diye bağırırsınız
Action House herkes kullansın.Denge için lazım normal pazar kuran hem oyuna hareket katıyor faydası var hem vergi veriyor bu adamlar cezalandırılıyor ah de vergi yok aktivite yok koy pazarı 1 hafta bakma mantıklı değil yada normal pazar tamamen kalsın şu sistem akıl işimi.
Etkileşime giriyorsun, konuşuyorsun pazarlık ediyorsun bunlar güzel şeyler. Ha istemiyorsanız normal pazar tamamen kalksın şuan mantığı ne zaten koy ah ye sat itemini kimseyle diyaloga girmeden ben öyle yapıyorum normal pazarda niye vergi ödeyeyim.Action House herkes kullansın.
Premium olmayan alımda ve satımda vergi versin
Premium olanlarda böyle bir olay olmasın.
Buda premium alıma teşvik etsin mesela.
Normal pazar kuran oyuna nasıl hareket getiriyor acaba ?
Siz hiç "kötüye kullanım" durumlarını düşünmüyorsunuz.Etkileşime giriyorsun, konuşuyorsun pazarlık ediyorsun bunlar güzel şeyler. Ha istemiyorsanız normal pazar tamamen kalksın şuan mantığı ne zaten koy ah ye sat itemini kimseyle diyaloga girmeden ben öyle yapıyorum normal pazarda niye vergi ödeyeyim.
Pazarcılık yapan insanlar, kuru fiyat yükseltip gerçek oyuncuların eşyalara erişmesini engelliyorlar. Oyuna zarar veriyorlar. Auction House geldi, insanlar daha ucuza eşyalara erişebiliyorlar.Denge için lazım normal pazar kuran hem oyuna hareket katıyor faydası var hem vergi veriyor bu adamlar cezalandırılıyor ah de vergi yok aktivite yok koy pazarı 1 hafta bakma mantıklı değil yada normal pazar tamamen kalsın şu sistem akıl işimi.
Ah süper sistemde vergi gelmesi lazım.