Auction house için teşekkürler

Jacques

Üye
Siz şakasınız brom :) Devlet vergi istese NauNau diye bağırırsınız
Denge için lazım normal pazar kuran hem oyuna hareket katıyor faydası var hem vergi veriyor bu adamlar cezalandırılıyor ah de vergi yok aktivite yok koy pazarı 1 hafta bakma mantıklı değil yada normal pazar tamamen kalsın şu sistem akıl işimi.

Archantos

Üye
Denge için lazım normal pazar kuran hem oyuna hareket katıyor faydası var hem vergi veriyor bu adamlar cezalandırılıyor ah de vergi yok aktivite yok koy pazarı 1 hafta bakma mantıklı değil yada normal pazar tamamen kalsın şu sistem akıl işimi.
Action House herkes kullansın.

Premium olmayan alımda ve satımda vergi versin
Premium olanlarda böyle bir olay olmasın.

Buda premium alıma teşvik etsin mesela.

Normal pazar kuran oyuna nasıl hareket getiriyor acaba ?

Jacques

Üye
Action House herkes kullansın.

Premium olmayan alımda ve satımda vergi versin
Premium olanlarda böyle bir olay olmasın.

Buda premium alıma teşvik etsin mesela.

Normal pazar kuran oyuna nasıl hareket getiriyor acaba ?
Etkileşime giriyorsun, konuşuyorsun pazarlık ediyorsun bunlar güzel şeyler. Ha istemiyorsanız normal pazar tamamen kalksın şuan mantığı ne zaten koy ah ye sat itemini kimseyle diyaloga girmeden ben öyle yapıyorum normal pazarda niye vergi ödeyeyim.

HazyShade

Üye
Etkileşime giriyorsun, konuşuyorsun pazarlık ediyorsun bunlar güzel şeyler. Ha istemiyorsanız normal pazar tamamen kalksın şuan mantığı ne zaten koy ah ye sat itemini kimseyle diyaloga girmeden ben öyle yapıyorum normal pazarda niye vergi ödeyeyim.
Siz hiç "kötüye kullanım" durumlarını düşünmüyorsunuz.
Normal pazar vergisiz olsa, dayının birisi 40 karakter açıp Premium almadan hepsiyle pazar kurar malum oyundan bilirsiniz. Başka oyuncuların pazar kurmasını bile engelleyebilrler.
AH vergisiz ve listeleyebileceğin item sayısı belli. Ek olarak sadece Premium sahibi hesaplar ile kullanılabiliyor.

Bence tek eksik, Dorion'da bir NPC olması ve Premium sahibi olmayan bir oyuncunun da AH üzerinde listelenen eşyaları görebiliyor/satın alabiliyor olması gerekiyor. Satış yine yapamasın.

Porteur

Üye
Pazarcılık yapan insanlar, kuru fiyat yükseltip gerçek oyuncuların eşyalara erişmesini engelliyorlar. Oyuna zarar veriyorlar. Auction House geldi, insanlar daha ucuza eşyalara erişebiliyorlar.

Mitraileusse

Üye
Ah süper sistemde vergi gelmesi lazım.

Bu düşünceye katılmıyorum hali hazırda premium kullananlar faydalanabiliyor zaten ve pazara göre daha ucuz piyasası var ah sisteminin
Oyuna çok güzel entegre edildi gerçekten TEŞEKKÜR EDİYORUM bi oyuncu olarak
Zira pazarın ekmeğini zaten kan emici pazarcılar 6 ay yedi insanlar pazar kuramadıkları için ucuza verdi itemlerini bu oluşumlardan kurtardığı için ne desem az ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt