İstek Auction House istiyoruz

ugurcang34

Üye
Pazar sisteminin kesinlikle değişmesi lazım. Malum oyundan kalmış bir sistemin zamanında oyunculara ne kadar zarar verdiğini gördük/görüyoruz. Auction House çok iyi olur. Yönetim ekibi bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ama, eğer bir anket açarlarsa cevabı bulabilceklerini düşünüyorum.

Sayın RokoSoft lütfen aynı hataları yapmayın, oyununuzu çok sevdik ve devam etmek istiyoruz....

Aerin

A
Adamlar hala pazar sistemine güncelleme getiriyor =)

En azından Exp scroll'ün takas edilememesi gibi bir güncelleme beklerdim. Çok basit olmalı bunu yapmak. Hala daha Dorion exp scroll satan çakallarla dolu. Veya bineklerin hız buffını silmesi sorununu kaldırmalarını. Bu kaçıncı patch oldu hala daha bir çözüm yok. Ama ne geldi? Pazar alanı küçüldü. Harika bir gelişme!

PvE testi için Alpha açıp farm yapmanın zor olması, dropların kıt olması, kasacak silah bulamamamız, görevlerden gelen silahların çok fazla geç gelmesi gibi saçmalıklara girmiyorum bile. Madem Alpha, madem her şey silinecek, neden oyun bu kadar zor? Düşünün oyuncular tepki vermese ve potlar eski fiyatıyla kalsa 40lv bile zor görürdük. Neyse konumuz Auction House, betadan önce gelmeyecek, ve gelince bu merchant sistemiyle birlikte aktif olacak, yönetimin söylediği bu. Daha çok kişi bize destek vermeli ki bu yanlıştan dönülsün, yoksa malum oyunun pazarcı kitlesi buraya gelip ben dahil herkesi oyundan soğutacak.

Ouss

Üye
Tekrar söylüyorum genel anket yapılsın en çok istenilen sisteme geçilsin diğer sistemlere boşa vakit harcanmasın ki oyun daha hızlı gelişsin, ilerde artık uğrşaıcak birşey kalmadığı zaman yine uğraşılsın ama şuan için bence çok gereksiz şeyler üzerinde çalışılıyor.(kişisel görül)

Aerin

A
Bugün Dorion'da açık açık GB ve eşya satanları, alanları gördüm. PM atıp oyun alfada neden satıyorsun, neden alıyorsun silinecek hepsi dediğimde bir ton küfür yedim. Ban yemekten de korkmuyorlar, bir sürü hesap açmışlar nasılsa bedava, istediğin yere şikayet et dediler. Ve sanırım buna bağlı olarak pazarda her şeyin fiyatı uçmuş. Şimdi bana gelip bırak isteyen alsın satsın, zaten silinecek, boşver diyenler olacaktır. Olay o değil. Bana göre bu yaşananlar ileride yaşanacakların ufak bir demosu. Eğer bu pazar sisteminden vazgeçilmezse bu tarz şeyler çok daha fazla yaşanacak. Unutmayalım ki sayısı hiç de az olmayan pazar bağımlısı bir kitle var ve onlara bu fırsat verilmemesi lazım. Lütfen desteğinizi gösterin, sesimizi daha çok duyuralım.

Aerin

A
Pazarın hali her gün daha kötüye gidiyor. Yaptıklarım yapacaklarımın güvencesi misali bu sistem ilerisi için kötü şeyler gösteriyor. Hala daha absürt fiyatlara exp scroll, +1 skullhorn, 10-15m ücrete görev eşyası satmaya çalışanlar dolu ve genel olarak fiyatlar daha da arttı. Birkaç gün önce 5m 7m olan çer çöp eşyalar, eşyanın sayısı arttığı halde 30-40m fiyata çıktı. Yani arz/talep de değil. Gb satışlarından olabilir. Yoksa el ile kasan birinin 40-50lv de o kadar para kasması imkansız, dolayısı ile o eşyaları alması da imkansız. Pazarda 400m 600m satılan eşyalar var, daha oyun açılalı bir ay oluyor, kim nasıl kastı bu parayı ki sen bu fiyata eşyanın satılmasını bekliyorsun? Bu sistemle olmaz bu çok net.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt