Auction House oyun içi pazara zarar veriyor

xEnes

Üye
Katılıyorum

Ben bu dediginizi desteklemiyorum ks ata ata suan asparagus 8 k bende 5 k dan alıyorum suanda action house dun kalkınca bir anlad 11 k ya sıcradı fiyatı ve deli satılıyor
Aspargusun fiyat düşüşü Ks ile alakasız, şu an craft kapalı ve ona göre alıcı az. Yeterince talep olmadığından dolayı craft için olan ham maddelerin piyasası düşük. Auction house kalktıktan sonra adam bu düşünceyle ( zaten piyasası düşük craft kapalı düşüncesi) önüne geleni almıştır , yani fırsatcılik yapmak isterken kazık yemiş oluyor.

Zayk0

Üye
Sabah 7m akşam 3,5m ertesi gün 1m ertesi gün 300k hasss... itemler ölüyor.

mrares

Üye
Benim rehber konusunu destekleyen insanların da benimle bu tarz konulardaki oluşan benzer düşünce yapılarımızdan mütevellit, bir clan kurup Life Skill'in içinden geçmemize teşvik ediyor. Sizce de öyle değil mi ne diyorsunuz? :ROFLMAO:

xEnes

Üye
Benim rehber konusunu destekleyen insanların da benimle bu tarz konulardaki oluşan benzer düşünce yapılarımızdan mütevellit, bir clan kurup Life Skill'in içinden geçmemize teşvik ediyor. Sizce de öyle değil mi ne diyorsunuz? :ROFLMAO:
Ben varım

Growewp

Üye
Ağlamayı kesin ve fırsatçıları harbiden tokatlıyor hadi başka kapıya .

N3v3N

Üye
Ne güzel pazar mafyalarinin çoğalmasını engelliyor. Umarım en yakın zamanda auction house u tam olarak kullanabiliriz.

Günümüz mmorpglerinde auction house sistemi bulunmaktadır.

Asıl sizin gibi real para derdine dusenler oyuna zarar veriyor.

Son düzenleme:

jobulani

Üye
Merak etmeyin AH zaten doğru çalışmıyor. Yanımda duran adamın sattığı item bile görünmüyor. Ayrıca AH sistemi oyuna zarar vermez. Fiyatlara düzenleme getirir. Ortalama itemların fiyatı genelde benzer oluyor. Pahalı olanları zaten alacak paranız olmadığından dert etmeyin. Keyfinize bakın XP kasın.

Mystchal

Üye
+1 zaten bu aralar düzgünde çalışmıyor. Açık arttırma sistemi gelse aslında biraz artar diye düşünüyorum piyasa.

platoon0x

Üye
Auction house geçici olarak böyle, normalde sadece auction houseye konulan itemleri görüntüleyecekti ama şuan o sistem devre dışı olduğu için yerel merchantlari da görüntülüyor. Ileride offline pazar vs gelince onlar house de gözükmeyecek yani, en azından böyle denilmişti

Querrero

Üye
Auction house geçici olarak böyle, normalde sadece auction houseye konulan itemleri görüntüleyecekti ama şuan o sistem devre dışı olduğu için yerel merchantlari da görüntülüyor. Ileride offline pazar vs gelince onlar house de gözükmeyecek yani, en azından böyle denilmişti
3-5 fazla olsun auction dan çekerim pazarda gezmektense. Bence herkes auctiona yönelir. Birşeyler farklı olsun malum oyundan ya. bir item %50 fiyat kaybı yaşıyorsa pazarda demek ki alıcısı yok olması gereken fiyat o belki daha da düşük. Satan insan da razıysa bu durumdan ortada ben bi problem göremiyorum.

platoon0x

Üye
3-5 fazla olsun auction dan çekerim pazarda gezmektense. Bence herkes auctiona yönelir. Birşeyler farklı olsun malum oyundan ya. bir item %50 fiyat kaybı yaşıyorsa pazarda demek ki alıcısı yok olması gereken fiyat o belki daha da düşük. Satan insan da razıysa bu durumdan ortada ben bi problem göremiyorum.
iki yöntemin de kullanılması için auction house ve offline merchanta vergi koyacaklarını söylemişlerdi ama şuan normal merchantta da vergi var, ne yapmaya çalıştıklarını zamanla anlayacağız umarım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt