Ben pazarcıyım auction house adam gibi çalışsın istiyorum ya kalksın ya adam gibi çalışsın bu hali tam kanser ediyor adamı.Pazarcılar ağlıyor.
Aspargusun fiyat düşüşü Ks ile alakasız, şu an craft kapalı ve ona göre alıcı az. Yeterince talep olmadığından dolayı craft için olan ham maddelerin piyasası düşük. Auction house kalktıktan sonra adam bu düşünceyle ( zaten piyasası düşük craft kapalı düşüncesi) önüne geleni almıştır , yani fırsatcılik yapmak isterken kazık yemiş oluyor.Katılıyorum
Ben bu dediginizi desteklemiyorum ks ata ata suan asparagus 8 k bende 5 k dan alıyorum suanda action house dun kalkınca bir anlad 11 k ya sıcradı fiyatı ve deli satılıyor
Ben varımBenim rehber konusunu destekleyen insanların da benimle bu tarz konulardaki oluşan benzer düşünce yapılarımızdan mütevellit, bir clan kurup Life Skill'in içinden geçmemize teşvik ediyor. Sizce de öyle değil mi ne diyorsunuz?![]()
HahahahaahaHisse senedi alan birinin hisse zarar edince borsayı kapatın demesiyle aynı şey =)
3-5 fazla olsun auction dan çekerim pazarda gezmektense. Bence herkes auctiona yönelir. Birşeyler farklı olsun malum oyundan ya. bir item %50 fiyat kaybı yaşıyorsa pazarda demek ki alıcısı yok olması gereken fiyat o belki daha da düşük. Satan insan da razıysa bu durumdan ortada ben bi problem göremiyorum.Auction house geçici olarak böyle, normalde sadece auction houseye konulan itemleri görüntüleyecekti ama şuan o sistem devre dışı olduğu için yerel merchantlari da görüntülüyor. Ileride offline pazar vs gelince onlar house de gözükmeyecek yani, en azından böyle denilmişti
iki yöntemin de kullanılması için auction house ve offline merchanta vergi koyacaklarını söylemişlerdi ama şuan normal merchantta da vergi var, ne yapmaya çalıştıklarını zamanla anlayacağız umarım3-5 fazla olsun auction dan çekerim pazarda gezmektense. Bence herkes auctiona yönelir. Birşeyler farklı olsun malum oyundan ya. bir item %50 fiyat kaybı yaşıyorsa pazarda demek ki alıcısı yok olması gereken fiyat o belki daha da düşük. Satan insan da razıysa bu durumdan ortada ben bi problem göremiyorum.