Auction House Oyun içi pazara zarar vermiyor

Aura

Üye
Çok güzel öneri gerçekten hatta şimdiye kadar bu forumda gördüğüm en mantıklı en çözüm odaklı öneri yönetim bu öneriyi incelemeli.
Ölen nedir merak ediyorum. İtemin fiyatı düşmesi beni ilgilendirmiyor hatta mutlu ediyor çünkü oyundan her hangi bir TL beklentim yok. Ben yönetimin böyle şeyler yapacağını zannetmiyorum. Bir an önce AH tamamıyla aktif olmalı.

Szchull

Üye
Premium özelliği olarak geçen ama KO daki pazar scroll dan farkı olmayan AH sistemi aktif şuan oyunda. AH gelse oyunda ticaret gerçekten canlanacak..

Alkoer

Üye
Auction House piyasaya zarar veriyor, eşyaların fiyatları ölüyor ve dolaylı olarak oyunun ömründen yiyor. Olmaması daha mantıklı ve isabetli olur. En basit örneği auction house aktifken 260-280M civarı olan +6 War Scythe iteminin fiyatı 3 günde 315-320M aralığına kadar yükseldi.
insanlar kazık yemedi itemi olması gereken fiyattan aldı desek buna ?

Nachden

Üye
Dünden beri sadece 1 item alabilmek için pazarda vaktimi öldürüyorum. Belki var ama göremiyorum sürekli dolaşıyorum belki şimdi biri koymuştur diye.
Yıl 2022 ve yarısındayız, lütfen action house gelsin.

chatlax035

C
Yetkililerden biri acaba, Bir Açıklama da bullundu mu AH bu yüzden kapandı, şunlar şunlar düzeltilip, şu tarihde yada patch de yeniden aktif edileck mi diye belirtiler mi?

Yoksa ben mi kaçırdım da göremedim AH nin neden kapandığını.

Bilen biri yada Yönetim den biri konu hakkında bilgilendirme yaparsa çok memnun kalacağım..

İyi forumlar herkese...

mrares

Üye
Yetkililerden biri acaba, Bir Açıklama da bullundu mu AH bu yüzden kapandı, şunlar şunlar düzeltilip, şu tarihde yada patch de yeniden aktif edileck mi diye belirtiler mi?

Yoksa ben mi kaçırdım da göremedim AH nin neden kapandığını.

Bilen biri yada Yönetim den biri konu hakkında bilgilendirme yaparsa çok memnun kalacağım..

İyi forumlar herkese...
Bir yanıt görmedim varsa da. Craft'la ilgili bir açıklama da yok. Hazırda var olan craftların craft gereksinimlerinin değişmesi gibi durumlar olacak mı onun için de bir açıklama gelmiyor bütün adminleri etiketledim herhalde :D Korkutucu durumlar umarım ters bir şey olmaz.

chatlax035

C
Bir yanıt görmedim varsa da. Craft'la ilgili bir açıklama da yok. Hazırda var olan craftların craft gereksinimlerinin değişmesi gibi durumlar olacak mı onun için de bir açıklama gelmiyor bütün adminleri etiketledim herhalde :D Korkutucu durumlar umarım ters bir şey olmaz.
Aynen çok saçma bir durum oyunun eklentisini kapatıyorsun ama bir açıklama yapmıyorsun. Her zaman dedik ki yapılması gerekeni yapın ancak bizde bilelim ne yapılmaya çalışıldığını ne zaman açılacağını. Bu durumlar insanı tereddütte bıakıyor. Bir kopukluk var yönetim ve oyuncu topluluğu arasın da bunu çok acil çözmeleri lazım.

Bir şey yapılıyorsa muhakkak bilgilendirilmeliyiz bu forum bunun için var değil mi benmi yanlış biliyorum.

Aslında çok basit bir paragraf yazacaksın altı üstü.

SemiKO

Üye
Ben oyuna günde 3 saat vakit harcıyorum bunda da sadece 9 tane dorion gezip vaktimi neden boşa kaybedeyim. Bu oyunu her insan oynuyor meşgul olan da işsiz olan da öğrenci de burada amaç herkese hitap etmektir. Oyundan gelir kapısı yaratmak isteyen insanlar için AH sistemi kapatılamaz. Ve buna da karşıyım burası bir oyun platformu buradan ev geçindirme gayesi olan insanlara yaptırım getirilmelidir ticaret başkadır COİNS OYUN İÇİNDE DÖNÜYORSA ama sen oyundan kazanıp eğer cebine alıyorsan oyun tamamen amacından çıkar benim şahsi fikrim budur.

Jacques

Üye
Ölen nedir merak ediyorum. İtemin fiyatı düşmesi beni ilgilendirmiyor hatta mutlu ediyor çünkü oyundan her hangi bir TL beklentim yok. Ben yönetimin böyle şeyler yapacağını zannetmiyorum. Bir an önce AH tamamıyla aktif olmalı.
Tamam söyleyelim oyunu senin üzerine inşa etsinler mesela neleri yapmaktan hoşlanırsın farm mı arttıralım senin slotunun droplarını pazar sevmiyormusun silin dorionu çabuk.

mokoko61

Üye
tek tek pazarları gezip açmak ölüm, AH çok mantıklı bir sistemdi kapatılmasına çok sinir oldum

WoxHades

Üye
AH herhangi bir şekilde zarar teşkil etmiyor. En ucuzunu bulup alırsın yani bu kadar basit. Her yerde var bu. Şu sistemin olmadığı 1 tane ticaret sitesi var mı? Ya da mmorpg oyununda AH olup da fiyatın görünmemesi gibi bir şey var mı? Yok. Kârını kısıp öyle satacaksın çok rekabet varsa. Ya da girmeyeceksin ticarete. Ya sanki bir şey sipariş verirken fiyatına göre sıralamıyoruz da adına göre sıralıyoruz :D Şurada fiyata göre sıralamayan 1 kişi çıkmaz yani.

Ne fark etti ki? Zaten en düşük fiyata almak isteyen 4 kişiye de gidip tek tek kontrol edecek. Yoksa ben fikrini yanlış mı anladım? Ya da şey mi demek istedin; 4 kişi satıyor ama Go To seçeneği yok arayıp bulacaksın mı demek istedin?

Fark eden şeyi şöyle söyleyebilirim.Örneğin x itemini AH'den bakıyorum en ucuzu 30m ben bunu 29a koyuyorum.Aradan belli bir süre geçiyor pazar açıkken tekrar AH'ye bakıyorum en ucuzu 28 olmuş pazarımı bozuyorum 27.5'a koyuyorum.Bunun önüne geçmiş olcak sürekli anlık ulaşabildiğin fiyatlar yerine tek tek pazarları gezmene yarıcak tek tek hepsine go to yap bak pazarlara ona göre ksni at yine tamam bununla 3 saniyede price'a göre sırala at ksni farklı olaylar.En azından 2 tarafında istediği olur diye bu öneride bulundum.Bana kalsa AH hiç olmasın ama bu benim isteğim ve bencilce olacağı için 2 tarafında isteği hem AH isteyenler istediği gibi itemleri aratarak bulur ama go to seçeneğiyle gider yanına pazarını açıp fiyatını öğrenir hem de pazarda dururken zırt pırt AH'ye bakıp sürekli fiyatların düşmesini engeller.2 taraf da mutlu olur gibime geldiği için böyle yazdım.

mrares

Üye
Fark eden şeyi şöyle söyleyebilirim.Örneğin x itemini AH'den bakıyorum en ucuzu 30m ben bunu 29a koyuyorum.Aradan belli bir süre geçiyor pazar açıkken tekrar AH'ye bakıyorum en ucuzu 28 olmuş pazarımı bozuyorum 27.5'a koyuyorum.Bunun önüne geçmiş olcak sürekli anlık ulaşabildiğin fiyatlar yerine tek tek pazarları gezmene yarıcak tek tek hepsine go to yap bak pazarlara ona göre ksni at yine tamam bununla 3 saniyede price'a göre sırala at ksni farklı olaylar.En azından 2 tarafında istediği olur diye bu öneride bulundum.Bana kalsa AH hiç olmasın ama bu benim isteğim ve bencilce olacağı için 2 tarafında isteği hem AH isteyenler istediği gibi itemleri aratarak bulur ama go to seçeneğiyle gider yanına pazarını açıp fiyatını öğrenir hem de pazarda dururken zırt pırt AH'ye bakıp sürekli fiyatların düşmesini engeller.2 taraf da mutlu olur gibime geldiği için böyle yazdım.
Olabilir hocam AH olsun ve düzenli çalışsın bu şekilde de olur hiç sıkıntı yok. Katılıyorum yani sana.

Mirage

Üye
Konu çok güzel, içerik harika. Altına imzamı atarım, konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum. Fakat ne talihsizliktir ki bu konunun altına yorum yapan çok fazla acilci var. Hala pazarı öldürüyor falan diyen, fiyat yazmasın vs. diyen komik arkadaşları görmek üzücü.
Saatlerce pazar dolaşmak isteyen, acil itemleriniz alır deyip 1 gblik iteme 10m teklif eden patatesler, siz önceden oynadığınız oyuna devam etseniz iyi olur.

Makina

Üye
çoğu insan oyuna sınırlı sürelerde giriş yapabiliyor ve bu vakti pk atarak ve farm yaparak değerlendiriyor. AH gayet kullanışlı bir olay kesinlikle.

KAYBERENN

Üye
oyunda en çok sevdiğim yönlerdin biri bu ah :) sorunları düzeltilip kaldırıldığında daha da mucizevi olacak

soulgrisman

Üye
30m olan iteme, pazarı gezip 29m koyan sen değil de, AH öldürüyor öyle mi ?. aslında AH olsa, herkes bakıp aynı fiyat dan koysa pazar ölmez. 30m olan iteme 29m de gördün mü hemen al, sen koy 30m den sat. al sana AH den para kazanma taktiği. hem de pazar kurmadan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt