Auction House

charmeloon

Üye
Bakım var dediniz illaki bir problem çıkmıştır ama en azından sadece item aramayı aktif edin. Pazarda aradığımız item var mı ona bakalım sadece. Alım satım kapalı olsun. 2 saat pazar dolaşıp item aramak hamallık resmen. Bu şekilde itemler hiç satılmayacak 2 hafta sonra fiyatlar dip yapacak zaten.

Witch_King

Üye
AH içi premium aldım. Aldığım gün AH yi kapattılar. Hem de 15 günlüğüne. Premium oyunculara verilen bu ayırt edici özellik kapatılınca bizim 15 günlük mağduriyetimiz ne şekilde telafi edilecek?

Sonuç olarak premium alırken özelliklerde AH kullanımı yazıyor ve ben şu an bu ürünü/hizmeti kullanamıyorum. Tüketici olarak son derece haklıyız ve bu konuda bir çözüm oluşturulmalı.

N3v3N

Üye
Mağduriyet yaratmamasi için ah i tüm oyuncular kullanabilmeli.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Auction House sistemi güncellenmek üzere bakıma alınmıştır.
Bu süre zarfında diğer ticaret alanlarını kullanmaya devam edebilirsiniz.

JohnPlane

Üye
Bakım var dediniz illaki bir problem çıkmıştır ama en azından sadece item aramayı aktif edin. Pazarda aradığımız item var mı ona bakalım sadece. Alım satım kapalı olsun. 2 saat pazar dolaşıp item aramak hamallık resmen. Bu şekilde itemler hiç satılmayacak 2 hafta sonra fiyatlar dip yapacak zaten.
piyasa durdu denebilir çünkü kimse pazardaki fiyatlardan emin değil ve pazar dolaşmak gerçekten çok yorucu ayrıca hafif laglı pazarların açılması için bir süre bekliyoruz.

Alkoer

Üye
Oyuna güncelleme geleceği zamanda oyunu kapatın bu mantıkla.

Ticket atıyoruz cevap oto dc den yazıyoruz cevap oto forumdan yazıyoruz yine oto cevap.

Tam +9 upgrade geldi piyasa cehenneme döndü. Ne fiyata satıcaz ne fiyata alıcaz resmen piyango.

+9 basacak adamlar için mi yaptınız bu güzelliği?

Bir bug vardır bir açık vardır tamam hemen kapatırsın aynı gün içinde çözüp geri açarsın. Bu güne kadar hiç bir olayı planlı yapmayan yönetim AH yi 15günlük planlı bir bakıma alıyor çok ilginç...

Unbeatable

Üye
piyasa durdu denebilir çünkü kimse pazardaki fiyatlardan emin değil ve pazar dolaşmak gerçekten çok yorucu ayrıca hafif laglı pazarların açılması için bir süre bekliyoruz.
Kendi koyduğun itemi satamayıp nasıl tüm piyasanın durduğunu analiz ediyorsun? Benim koyduğum satılıyor o zaman piyasa canlı diyeyim

JohnPlane

Üye
Kendi koyduğun itemi satamayıp nasıl tüm piyasanın durduğunu analiz ediyorsun? Benim koyduğum satılıyor o zaman piyasa canlı diyeyim
Diyebilirsin özgürsün :)

Action House kapanmadan önce sürekli al-sat ile uğraştığım için biliyorum, ben zaten kendi açımdan söyledim. Oyundaki pot fiyatlarından dolayı pazar yapmak harici başka şeyler yapmıyordum pazar dungeon al-sat, şuan pazar olayıda bitti ne yapacağız bilmiyorum. Sen kendinin çok iyi durumda olduğunu söylüyorsun diyecek birşeyim yok.

RickSancheZz

Üye
AH içi premium aldım. Aldığım gün AH yi kapattılar. Hem de 15 günlüğüne. Premium oyunculara verilen bu ayırt edici özellik kapatılınca bizim 15 günlük mağduriyetimiz ne şekilde telafi edilecek?

Sonuç olarak premium alırken özelliklerde AH kullanımı yazıyor ve ben şu an bu ürünü/hizmeti kullanamıyorum. Tüketici olarak son derece haklıyız ve bu konuda bir çözüm oluşturulmalı.

mantıklı, çok var ah için premium çeken, benimde premium çekme sebebim sadece ah değil ama ah olmasıda premium tercihimde büyük etkendi.

Auction House sistemi güncellenmek üzere bakıma alınmıştır.
Bu süre zarfında diğer ticaret alanlarını kullanmaya devam edebilirsiniz.

bu konuya bu cevap olmadı, soruyla cevap uyuşmuyor otomatik mesaj gibi :D

bende dahil bir çok oyuncu ah nin rahatlığına alıştıktan sonra tezgah sisteminde dolanmak istemiyor, bi iron alıcaz 50 tane pazarı aç kapa yapıyoruz, hadi heveslendik diyelim bu seferde dorion lagından tadın kaçıyor bi pazar açıyorum 5 saniyede açılmıyor. buda piyasa canlılığını etkiliyor, action pratikliği olmadığından satışlar yavaşlamıştır.

machinee

Üye
heralde muazzam ötesi bir teknoloji getirecekler auction'a.
15 günün başka açıklaması yok. kapatmadan da çalışma yapılabilirdi bence.
15 gün ve komple kapalıysa benim beklentim çok yüksek kusura bakmasınlar.

RickSancheZz

Üye
heralde muazzam ötesi bir teknoloji getirecekler auction'a.
15 günün başka açıklaması yok. kapatmadan da çalışma yapılabilirdi bence.
15 gün ve komple kapalıysa benim beklentim çok yüksek kusura bakmasınlar.

güncelleme demediler bakım dediler, o yüzden sendeki beklenti bende yok :D

HazyShade

Üye
AH kesinlikle güncellenmeliydi. Doğru düzgün filtreleme yok, aradığın itemi yazarken tamamlayıcı liste çıkmıyor, satılan iteme dair piyasa bilgisi ( son 1 hafta ortalama şu fiyattan şu kader adet satıldı bilgisi ) yok., bu haliyle sistemsel açıdan da gereksiz kaynak tüketiyordur...
Gerçek bir Auction House ( Müzayede ) gibi çalışmıyordu zaten. Eşyayı pazara koyarken en düşük bu fiyattan gitsin, ve hemen al fiyatı koymak istiyorum. Örn: Heartseeker +7 koydum, 24 saat içinde en az 130m den gitsin istiyorum, hemen al fiyatı da 140m. Alıcısı gelsin 132m fiyat versin, eğer yüksek veren olursa ondan kalsın, yoksa 132m den o arkadaşa gitsin. Toplayıp +8e basacak arkadaş bi zahmet pazarda bir kaç gün harcasın ya da 140m den çeksin.
Akıllı alıcılar süresi dolmaya yakın eşyaları filtreleyebilsin. Uygun gördüklerini alabilsin.

Tek sorun şu. Mevcut AH çalışıyorken arka planda geliştirme/düzeltme/bakım devam edemez mi? ( Eğer büyük bir açık keşfedildiyse çözümü 15 gün sürmesi çok makul değil, o işe bakan arkadaş 2 haftalık tatile çıktı gibi birşey bu )

Powerslave

Üye
Yahu ilk açılan AH ile ilgili konuda büyük bir bug (para ya da item dupeleme) bulunduğu için uzun süre kapatılmış olabilir dedim mesajım silindi. Başka bir ihtimal de bir bug nedeniyle satılan eşyaların parasının satıcıya gelmemesi olabilir. AH’ın nasıl çalışması gerektiğini @HazyShade çok güzel anlatmış. Yaparlar mı? Pek sanmıyorum

Burtto

Üye
zaten güzel olan ah ye bide buy pazar getirirler dahada güzel olur diyorum
50 m sınırı getirmişler :D
bunun sebebi ne acaba tam olarak ben neden istediğim herşeyi kolay bir şekilde satamıyorum

garip!

N3v3N

Üye
zaten güzel olan ah ye bide buy pazar getirirler dahada güzel olur diyorum
50 m sınırı getirmişler :D
bunun sebebi ne acaba tam olarak ben neden istediğim herşeyi kolay bir şekilde satamıyorum

garip!
Beğendimiz ne varsa elimizden tek tek alıyorlar...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt