AH kesinlikle güncellenmeliydi. Doğru düzgün filtreleme yok, aradığın itemi yazarken tamamlayıcı liste çıkmıyor, satılan iteme dair piyasa bilgisi ( son 1 hafta ortalama şu fiyattan şu kader adet satıldı bilgisi ) yok., bu haliyle sistemsel açıdan da gereksiz kaynak tüketiyordur...
Gerçek bir Auction House ( Müzayede ) gibi çalışmıyordu zaten. Eşyayı pazara koyarken en düşük bu fiyattan gitsin, ve hemen al fiyatı koymak istiyorum. Örn: Heartseeker +7 koydum, 24 saat içinde en az 130m den gitsin istiyorum, hemen al fiyatı da 140m. Alıcısı gelsin 132m fiyat versin, eğer yüksek veren olursa ondan kalsın, yoksa 132m den o arkadaşa gitsin. Toplayıp +8e basacak arkadaş bi zahmet pazarda bir kaç gün harcasın ya da 140m den çeksin.
Akıllı alıcılar süresi dolmaya yakın eşyaları filtreleyebilsin. Uygun gördüklerini alabilsin.
Tek sorun şu. Mevcut AH çalışıyorken arka planda geliştirme/düzeltme/bakım devam edemez mi? ( Eğer büyük bir açık keşfedildiyse çözümü 15 gün sürmesi çok makul değil, o işe bakan arkadaş 2 haftalık tatile çıktı gibi birşey bu )