Balık Ağaca Tırmanamaz

Hedvein

Üye
Geleceği belli olmayan bişeye yatırım yaptılar diyosunda bizde baktık oyunun başında her yer craft malzemesi bide kolay level alınıyor dedik ki sonra toplarız.
Sanmıyorum craft yapmayan herkes paralarını dediğin gibi siteye sattı charı dizen insanlarda var benim bildiğim ayrıca oyunun tamamlanmamış bir mekaniğini oynamak yerine tamamlanmış olan farm yapmak upgrade yapmak bp kasmak gibi etkinliklerin oyuncu tarafından tercih etmesi daha mantıklı değil mi sence?
Kasan kişilere lafım yok yok tabi uğraşıp kastılar sıfırlanmasın kastıkları ama bende o sırada 2 3 tane ağaç kestim haggardda woodcuttingim 13 level olmuş (haggardda 2 3 ağaç kestim) yani o kasan arkadaşlarda öyle inanılmaz emekler vermediler.
Lafın kısası şu anki durumun savunulacak ve adil hiçbir yanı yok biz başta farmlarken itemlar çok para ediyodu ama elimize yaptığımız itemlarda çooook pahalıydı 1 ay önce e.s +7 ne kadardı şimdi ne kadar farmda değişen bir şey yok craft şu anki halindeyken insanların daha önce yapanlarla mücadele etme ihtimali yok o yüzden kesin eski haline gelmeli craft
Zbam senin fikrine üzülerek katılmıyorum, evet az önce bir daha göz attm aşırı zorlayıcı olacak craft sistemi. Özellikle yeni başlayanlar için de öyle ben de yeni başladım sayılır ama çözüm olarak sunulan şeyler çok acımasız bence. :)

Zbam

Üye
Zbam senin fikrine üzülerek katılmıyorum, evet az önce bir daha göz attm aşırı zorlayıcı olacak craft sistemi. Özellikle yeni başlayanlar için de öyle ben de yeni başladım sayılır ama çözüm olarak sunulan şeyler çok acımasız bence. :)
Bence de sıfırlanmasın bu tabiki acımasız hatta haksızlık ama çoğu tarafsız gözlemciye bunu anlatsan hak verir ki şu anki durumda bi tık haksızlık ama en azından 0-25 0-30 level arası özellikle toplayıcılıklarda exp gelişi bakımından biraz düzenlenebilir sanıyorumki kimse dorionda aylarca gezinmek istemez

jobulani

Üye
Adamlar geleceği görmüş yatırım yapmış helal olsun demekten başka yapacak bir şey yok bizim elimizi kolumuzu tutmadılar ya bizde yapabilirdik yapmadık.
Bu 'görülebilir bir geleceğin' stok işi değil. Hiç kimse durduk yere o kadar yumurta stoklamaz. Oyun büyük. Arkasında İsrail var.

birol2003

Üye
kardeş bunlar içeriden bilgi alıyor.. bu lafımdan dolayı ban yiyecegim ama.Bunun aynısını res taşındada oldu (cube)
Her düzende mutlaka bir tane bozuk parça çıkıyor demek ki, bizleri banlamak yerine içerideki çürük yumurtayı bulmaları gerekir, ösym soruları çalındı, kpss soruları çalındı, çocuklarımızın gençlerimizin gelecekleri çalındı, onlara bile ceza verilmemişken, şu olaylar sonrası bizi banlamakmı çözüm sağlayacak. Arkadaş insan ırkından bu kadar mı korkar ya Türk dedin mi iki dakika düşünür olduk yemin ederim.

Nafib

Üye
İyi de sen geç başladın diye sıfırlanması mı lazım kankam bunlar nasıl fikirler :D
Şimdi ben BDO ve ya X bir MMO oynamak istesem adamlar benden önce yol katetti diye sıfırlanma mı talep edicem.
Vallah hocam adam geç başladı eyvallah da oyun basında ki toplama hızı ve sayısı ile şimdiki denk değil. Böyle olunca da oyun herkese adil davranmamış oluyor belli bir seviyeye kadar hızlı kasılabilirdi en azından alttaki arkadaşlar ile ilk baştaki arkadaşlar arasında farkın aylar belkide yıl olmaması için

jrxql12

Üye
Vallah hocam adam geç başladı eyvallah da oyun basında ki toplama hızı ve sayısı ile şimdiki denk değil. Böyle olunca da oyun herkese adil davranmamış oluyor belli bir seviyeye kadar hızlı kasılabilirdi en azından alttaki arkadaşlar ile ilk baştaki arkadaşlar arasında farkın aylar belkide yıl olmaması için
sen ve senin ggibilere şöyle anlatmak istiyorum
ben benden once başlayan ve yol kat eden kişilere kızmıyorum
bak oyunda +8 itemli full takılı charlar var onlara niye bişey demiyorum .cünki herkes aynı koşullarda sahip olabilme imkanı verildi
ama craftda ilk açtıgında çok kolay malzeme buluna bilir ve craft lwl kasması kolay yaapıp. günümüzdede aylarca sırf lwl kasmak için ugraştıracak konuma getirmelerine kızıyorum

ZazaCapitan

Üye
Bana kalırsa eski toplamalar ve craftlar biraz daha kolaylaştırılabilir fakat yeni açılanların bu kadar zor olması gayet normal sonuçta takı vs. craftlamaları var ama eskiler çoğu kişinin söylediği gibi ilk başlayanlar aşırı hızlı kastı yeni başlayacak olanlarsa aşırı zorlanıcaklar şunu rahatça söyleyebilirim ki şuanda 1 tane 65 level kasmak herhangi bir toplama levelini (craft bile değil sadece toplama) 10 level yapmaktan daha zor hele bu kadar kişi başlamışken daha zor.

mrares

Üye
İyi de sen geç başladın diye sıfırlanması mı lazım kankam bunlar nasıl fikirler :D
Şimdi ben BDO ve ya X bir MMO oynamak istesem adamlar benden önce yol katetti diye sıfırlanma mı talep edicem.
Boş yapıyor bu arkadaş takma hocam. Yok içerden bilgi alıyor da bilmem ne de hahahaha lan bu kadar kör olunmaz he. Yani körlük bile daha iyi bu arkadaşların seviyelerine göre. Justice discordda dedi yumurta artık satılmayacak npcde diye 1 ay öncesinden. Bu körden ileri olan arkadaşlar neden gidip almadı acaba npcden hala satılıyorken 1 ay boyunca çok merak ediyorum :D Problemli bunlar ya.

William Windsor

Üye
yahu her yenilikte, düzeltmede birileri sürekli böyle konular mı açacak ben anlamadım. herkes level ve pk aşkı içindeydi levelini kastı pk ya çıktı.
sonra herkes farm aşkına girdi, bütün slotlarda farm yapılıp sitelere satıldı, paralar kazanıldı. oyunun başında bp ile silah almayı da söylememişlerdi,
mageler çok kolay np kastı o zaman onların da npleri sıfırlansın. ya da sıfırlanmasın mageler de zor np kassın, 1 alan skillinde 1 adam alabilsin mi desinler insanlar ?
insanlar siz başlamadan önceki 1 ay öncesinde de boş slotlarda level kastı, onlar da geri alınsın. bu ne biçim bir yaklaşım arkadaş.
adamlar emek verdi o zaman bunu yaptı sen bp kasarken, sen o kastıklarınla silah alabileceksin bu adam senden 10 level önde olacak diye craftları mı kolaylaştıracaklar ?
bırakın artık şu işleri, herşeyinizin son seviye olma şartı yok, kendinize bu kadar vizyon yüklemeyin, bugüne kadar olan insanların emeklerini de küçümseyip
bencillik yapmayın. kassaydık hepimiz ne diyim, kasanlara da helal olsun, bol kazançlar.

Zbam

Üye
F) Oyun hakkında asılsız bilgi paylaşımı yapmak ve yaymak, oyun hakkında haksız itham ile kamuoyunda yönlendirmeye sebebiyet verecek aksiyonlarda bulunmak.

1. Oyun yetkilileri veya oyunun resmi kanalları aracılığıyla paylaşılmamış ve doğrulanmamış bilgilerin kafa karışıklığı yaratmak veya diğer üyelere doğrudan veya dolaylı olarak zarar vermek için kullanılması, yayılması ve kâr edilmesi.
Böyle bir şey olmadı mı diyosun?

Nafib

Üye
sen ve senin ggibilere şöyle anlatmak istiyorum
ben benden once başlayan ve yol kat eden kişilere kızmıyorum
bak oyunda +8 itemli full takılı charlar var onlara niye bişey demiyorum .cünki herkes aynı koşullarda sahip olabilme imkanı verildi
ama craftda ilk açtıgında çok kolay malzeme buluna bilir ve craft lwl kasması kolay yaapıp. günümüzdede aylarca sırf lwl kasmak için ugraştıracak konuma getirmelerine kızıyorum
Aynı şeyi söylüyoruz hocam..

TeryGame

Üye
craft sıfırlansın diyen arkadaşlara söylüyorum siz kastığınız gbleri siteye sattıgınız gbleri geri verin sizin kastığınız itemleri silsinler kastığınız levelleri silsinler sonra craft sıfırlasınlar ben razıyım ne güzel dünya oyun açıldığında gb kasıp siteye satarken ben 7/24 craft malzemesi topladım ne kadar kolay insanların emekleri sıfırlansın demesi bu craft oyunun başında herkeze eşit geldi gb kasmayıp exp kasmayıp vs kasmayıp sende ben ve benim gibiler gibi craft kasaydın öyle yok 3 kuruşa 5 köfte siteye gb satarken aldığınız paraları benle yemediniz kusura bakmayın oyunun başında kassaydın benim gibi üstüne alınan alınır

Maximiliantr

Üye
Ya oyun kan kaybedince apar topar craftı getirdik dediler ee nerede materyaller, 5 kişi bir ağaca dalıyoruz. Arıca dünyada bir çok oyunda craft var ve craft materyalleri Belli bölgelerde craft bölgelerinde çıkar bu oyunda dorion diye bir dünya kurmuşlar gez gez bir ağaç kesmek için. Kusura bakmayın ama bizi çok iyi kandırdınız. Craft geldi mi yani! bence craft gelmedi geliyor gibi yaptılar :) malzeme yok ortada beyler bizimle dalga mı geçiyorsunuz. Ağzını açanı banlıyor susturuyorsunuz peki herkes sussun oyunda oyuncu kalmayınca anlarsınız insanları. Öğle arası 2 saat dorion dolaştım sadece 2 adet mısıra denk geldim, benim görüşüm craft için dönecek oyuncuları getirmek için yapılan bir hamleydi ve pek bir işe yaramadı gibi.

bedomazo

Üye
Bu konu için yetkililerden ikna edici bir cevap bekliyoruz, tüm toplama metaryallerinde durum aynı, durumu eşitlemek için ne yapacaklar çok merak ediyorum.
gordugum 10k depolayan adamlar var sence bu adamlar emin olsa sadece 10kmi depolarlar adamlar gordu riskini aldi depoladi kimseye bisey demek dusmez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt