Hedvein
Üye

Zbam senin fikrine üzülerek katılmıyorum, evet az önce bir daha göz attm aşırı zorlayıcı olacak craft sistemi. Özellikle yeni başlayanlar için de öyle ben de yeni başladım sayılır ama çözüm olarak sunulan şeyler çok acımasız bence.Geleceği belli olmayan bişeye yatırım yaptılar diyosunda bizde baktık oyunun başında her yer craft malzemesi bide kolay level alınıyor dedik ki sonra toplarız.
Sanmıyorum craft yapmayan herkes paralarını dediğin gibi siteye sattı charı dizen insanlarda var benim bildiğim ayrıca oyunun tamamlanmamış bir mekaniğini oynamak yerine tamamlanmış olan farm yapmak upgrade yapmak bp kasmak gibi etkinliklerin oyuncu tarafından tercih etmesi daha mantıklı değil mi sence?
Kasan kişilere lafım yok yok tabi uğraşıp kastılar sıfırlanmasın kastıkları ama bende o sırada 2 3 tane ağaç kestim haggardda woodcuttingim 13 level olmuş (haggardda 2 3 ağaç kestim) yani o kasan arkadaşlarda öyle inanılmaz emekler vermediler.
Lafın kısası şu anki durumun savunulacak ve adil hiçbir yanı yok biz başta farmlarken itemlar çok para ediyodu ama elimize yaptığımız itemlarda çooook pahalıydı 1 ay önce e.s +7 ne kadardı şimdi ne kadar farmda değişen bir şey yok craft şu anki halindeyken insanların daha önce yapanlarla mücadele etme ihtimali yok o yüzden kesin eski haline gelmeli craft