Balıkçılık kasmak istiyorum heves ettim 8 lwl yaptım. Sorum şudur günlük 2-3 saat vaktim oluyor. Bu vakitte farm değilde pk atmak istiyorum. Balıkcılık kassam günlük getirisi ne olur tahmini 20-30 lwl arası. Kalan 20 saat pc açık kaldığına değer mi?
Anlatta aydınlanalım reis ondan sordum zaten olaya maddi olarak baksam günde 3 saat farm yapar lahmacunumu yerimSistemi Etherium kazar gibi düşünmüşsün, o iş öyle değil![]()
Herkes balıkta, balıklar satılıyormu bilmiyorum, craft henüz açık değil açılınca kaç kişi kaç adet basıp piyasaya koyar bilmiyoruz, deneyip görmen lazım ben tuttuklarımı pazara koymadığım için getirisi ne onuda bilmiyorum ama harcadığın elektrik parası daha çok olacaktır.Anlatta aydınlanalım reis ondan sordum zaten olaya maddi olarak baksam günde 3 saat farm yapar lahmacunumu yerim
Şimdi çok iyi anladım kankaHerkes balıkta, balıklar satılıyormu bilmiyorum, craft henüz açık değil açılınca kaç kişi kaç adet basıp piyasaya koyar bilmiyoruz, deneyip görmen lazım ben tuttuklarımı pazara koymadığım için getirisi ne onuda bilmiyorum ama harcadığın elektrik parası daha çok olacaktır.
Birde oralarda yaratık çekip balık tutanların yatmasına sebep olan karakter sahibi olamamış oyuncular var dikkat et.
bugün iki kez olduarkadaş hala kaldımı bu adamlar ya
Yanlış anlamışsın babuşVay be,günde 3 saat farma yap ve lahmacununu ye....Ben oyun açılalıdan beri oynuyorum daha simit bile yemedim.Sizi gidi köfte ekmekçiler
Aradığım cevap teşekkürlerSatılan balıklar Red Snapper, Bluefin Tuna, Skipjack ve Clown Fish. Eğer cooking craftı ile uğraşmayacaksan Salmon, Perch ve Bonito. Dorion 1'e geçip AH'dan bu balıkların fiyatlarını aratırsan piyasa hakkında bilgin olur. Bunlardan kaç saatte kaç tane düşer diye soracak olursan onun da cevabı https://forum.riseonlineworld.com/k...esimleri-oranlari-ozellikleri-4-temmuz.12344/ burada.