Balık ustaları help

pag2102

Üye
Balıkçılık kasmak istiyorum heves ettim 8 lwl yaptım. Sorum şudur günlük 2-3 saat vaktim oluyor. Bu vakitte farm değilde pk atmak istiyorum. Balıkcılık kassam günlük getirisi ne olur tahmini 20-30 lwl arası. Kalan 20 saat pc açık kaldığına değer mi?

birol2003

Üye
Sistemi Etherium kazar gibi düşünmüşsün, o iş öyle değil :)

birol2003

Üye
Anlatta aydınlanalım reis ondan sordum zaten olaya maddi olarak baksam günde 3 saat farm yapar lahmacunumu yerim
Herkes balıkta, balıklar satılıyormu bilmiyorum, craft henüz açık değil açılınca kaç kişi kaç adet basıp piyasaya koyar bilmiyoruz, deneyip görmen lazım ben tuttuklarımı pazara koymadığım için getirisi ne onuda bilmiyorum ama harcadığın elektrik parası daha çok olacaktır.

pag2102

Üye
Herkes balıkta, balıklar satılıyormu bilmiyorum, craft henüz açık değil açılınca kaç kişi kaç adet basıp piyasaya koyar bilmiyoruz, deneyip görmen lazım ben tuttuklarımı pazara koymadığım için getirisi ne onuda bilmiyorum ama harcadığın elektrik parası daha çok olacaktır.
Şimdi çok iyi anladım kanka

feya

Üye
Vay be,günde 3 saat farma yap ve lahmacununu ye....Ben oyun açılalıdan beri oynuyorum daha simit bile yemedim.Sizi gidi köfte ekmekçiler

MaRaKeSH

Üye
10 lvlden sonra hp veren balıklar satılıyor ama öle para kasıcak kadar atacağını hiç sanmıyorum. satan vardır muhakkak he toplayıcılığımı geliştireyim mantığı ile geleceğe yatırım yapıyor isen ayrı konu tabi

birol2003

Üye
Birde oralarda yaratık çekip balık tutanların yatmasına sebep olan karakter sahibi olamamış oyuncular var dikkat et.

pag2102

Üye

HeaveN

Üye
Balikçilik önce çiraklik yaparsin sonra tabi kazanirsin ama balik işi hobi işi char meslek gelişiyo boş vakit değil yani tuttuğun balıklar craf gelince kullanılıcaktır ozaman ne işe yaraďıgını anlarsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt