Güncel faklı mmorpg oynadığınızı hayal bile edemiyorum, her gün saatlerce oynayanların bile yetişemeyeceği etkinlikler var, canınızın sıkılıp ne yapsam diye düşünemeyeceğiniz sayısız ayrıntı var, ama ortalama aynı iki karakter birbirinden çok farklı olabilen durumlarda var, atak-defans-skiller v.s. v.s. o kadar çok değişken var ki, ben sade ve düz olduğu için Rise Online oynuyorum artık mekaniklere ve istatistiklere kafa yormak istemiyorum (Archeage-Aion-BDO-Elyon). Ben bu sebeple ROW dayım ama bu oyunların herhangi birini kaldıramayacak kapasite de (bu yorumumu forumdaki başlıklardan-yorumlardan-oyun içi oyuncu davranışlarından etkilendim) kaç oyuncu var bu oyun içerisinde. Arkadaş tamam beğenmemiş olabilirsiniz, eksiği çok olabilir, hatası çok olabilir ama eldeki ürün bu. Neden şikayetçisiniz bu kadar sürekli neden insanları demotive ediyorsunuz, vakit geçirmek için, eğlenmek için oynayan bir gurubu niye soğutmaya çalışıyorsunuz anlamadım bir türlü. Herkesi aynı anda mutlu etmenin herhangi bir yolu yok, açın bakın forumdaki şikayetlere herkesin derdi kendine, kişilerin isteğine göre yapacak olsalar vay haline bu oyunun.