Balıkçılık // Dungeon // Oyun içi etkinlik.

birol2003

Üye
Güncel faklı mmorpg oynadığınızı hayal bile edemiyorum, her gün saatlerce oynayanların bile yetişemeyeceği etkinlikler var, canınızın sıkılıp ne yapsam diye düşünemeyeceğiniz sayısız ayrıntı var, ama ortalama aynı iki karakter birbirinden çok farklı olabilen durumlarda var, atak-defans-skiller v.s. v.s. o kadar çok değişken var ki, ben sade ve düz olduğu için Rise Online oynuyorum artık mekaniklere ve istatistiklere kafa yormak istemiyorum (Archeage-Aion-BDO-Elyon). Ben bu sebeple ROW dayım ama bu oyunların herhangi birini kaldıramayacak kapasite de (bu yorumumu forumdaki başlıklardan-yorumlardan-oyun içi oyuncu davranışlarından etkilendim) kaç oyuncu var bu oyun içerisinde. Arkadaş tamam beğenmemiş olabilirsiniz, eksiği çok olabilir, hatası çok olabilir ama eldeki ürün bu. Neden şikayetçisiniz bu kadar sürekli neden insanları demotive ediyorsunuz, vakit geçirmek için, eğlenmek için oynayan bir gurubu niye soğutmaya çalışıyorsunuz anlamadım bir türlü. Herkesi aynı anda mutlu etmenin herhangi bir yolu yok, açın bakın forumdaki şikayetlere herkesin derdi kendine, kişilerin isteğine göre yapacak olsalar vay haline bu oyunun.

melih42

Üye
drop zorsa en baştan zor olmalıydı pot fiyatları artmamalıydı felaket yükselttiniz dtc den raptor düşüyor burdada cylopstan hand axe çıkıyor burası normal ama bu axeyi bdw gibi bi kutudan filan çıkarma ihtimalimiz olmalıydı o slotta saatlerce duran adama yapacak birşey yok bu adama bir ceza verilemez ama o dropta diğerleri gibi aşırı zor olmalıydı burda herkes bırakıyor oyuna giriyorum maradonda birsürü adam var forumdan habersiz oynuyorlar bilemiyom yada herkes itemini satıp uzama derdinde

Lynch

Üye
Güncel faklı mmorpg oynadığınızı hayal bile edemiyorum, her gün saatlerce oynayanların bile yetişemeyeceği etkinlikler var, canınızın sıkılıp ne yapsam diye düşünemeyeceğiniz sayısız ayrıntı var, ama ortalama aynı iki karakter birbirinden çok farklı olabilen durumlarda var, atak-defans-skiller v.s. v.s. o kadar çok değişken var ki, ben sade ve düz olduğu için Rise Online oynuyorum artık mekaniklere ve istatistiklere kafa yormak istemiyorum (Archeage-Aion-BDO-Elyon). Ben bu sebeple ROW dayım ama bu oyunların herhangi birini kaldıramayacak kapasite de (bu yorumumu forumdaki başlıklardan-yorumlardan-oyun içi oyuncu davranışlarından etkilendim) kaç oyuncu var bu oyun içerisinde. Arkadaş tamam beğenmemiş olabilirsiniz, eksiği çok olabilir, hatası çok olabilir ama eldeki ürün bu. Neden şikayetçisiniz bu kadar sürekli neden insanları demotive ediyorsunuz, vakit geçirmek için, eğlenmek için oynayan bir gurubu niye soğutmaya çalışıyorsunuz anlamadım bir türlü. Herkesi aynı anda mutlu etmenin herhangi bir yolu yok, açın bakın forumdaki şikayetlere herkesin derdi kendine, kişilerin isteğine göre yapacak olsalar vay haline bu oyunun.
ben isteklerimin olduğunu söylemedim sanırım sen yanlış konudasın yada bu konuda diğer insanlarda söyle istiyoruz böyle istiyoruz yorumuda yapmadılar. Kardeşim sen suan benim yazdığım konuda oyun icindeki bugları savunuyorsun. Oyun içinde olmayan etkinlikleri savunuyorsun. oyun icindeki ani fps düşüşlerini ve kötü optimizasyonu savunuyorsun bak güzel kardeşim ne seni tanırım ne oyundaki hesabını bilirim destek diyosan bu oyuna senin yaptıgın desteğin 50 katı kadar alışverişim olmuştur ve bunu coğu zaman oyun goldu satın alarak değil rise cash esnsi satın alarak yapıyorum yani gb satan adama değil oyunun bana sattığı para biriminden alarak ödemesini yapıyorum itemin. harcadığım para kücümsemek için söylemiyorum 6 ayda kazanacağın para ve 6 ayda kazanacağın parayı bir oyuna basıp o oyundan keyif alamıyorsam burda bir problem var demektir.

30 yaşındayım oynadığım mmorpglerin listesinide aşağıya bırakıyorum dostum hepsindede top 10'a oynamışlığım var her oynadıgım mmorpglerdeki karakterlerimin resimleri mevcut sana inandırıcı gelmezse onlarıda buraya bırakabilirim.

World of Warcraft​

Guild Wars 2
Lost Ark
Black Desert
New World
Knight Online
Metin2
BNS

Say say daha bitiremem arkadaşım :)

Bak bu resimdeki kalkanı new world'de düşürdüm düşürdüğümün üstünden 6 ay boyunca serverde tek itemdi bilmem anlatabiliyormuyum daha cok resim atarım böyle çeşit çeşit mmorpglerden. Lost ark devam edeyim istersen resim atmaya

Ekli dosyalar

• 273023370_4831656906955377_6287277093458067819_n.jpg
    273023370_4831656906955377_6287277093458067819_n.jpg
    66.4 KB · Görüntüleme: 85
  • 273311027_4841301319324269_2397118089251803363_n.jpg
    273311027_4841301319324269_2397118089251803363_n.jpg
    784.4 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:

birol2003

Üye
ben isteklerimin olduğunu söylemedim sanırım sen yanlış konudasın yada bu konuda diğer insanlarda söyle istiyoruz böyle istiyoruz yorumuda yapmadılar. Kardeşim sen suan benim yazdığım konuda oyun icindeki bugları savunuyorsun. Oyun içinde olmayan etkinlikleri savunuyorsun. oyun icindeki ani fps düşüşlerini ve kötü optimizasyonu savunuyorsun bak güzel kardeşim ne seni tanırım ne oyundaki hesabını bilirim destek diyosan bu oyuna senin yaptıgın desteğin 50 katı kadar alışverişim olmuştur ve bunu coğu zaman oyun goldu satın alarak değil rise cash esnsi satın alarak yapıyorum yani gb satan adama değil oyunun bana sattığı para biriminden alarak ödemesini yapıyorum itemin. harcadığım para kücümsemek için söylemiyorum 6 ayda kazanacağın para ve 6 ayda kazanacağın parayı bir oyuna basıp o oyundan keyif alamıyorsam burda bir problem var demektir.
Bende isteğin olduğundan değil isteksiz olmanın sebebinden bahsettim zaten, birbirimizi tanımamıza gerek yok Ahmet Mehmet olabiliriz, ama profilin site üzerinden para çeviren biri gibi duruyor, son günlerde fiyatların düşmesi, item çokluğu, pazardaki hareketsizlik sizi üzmüş olmalı bu belli, gerçekten firmaya direk destek sağlasaydın esn kodunu değil mağazadan girip alman yada böyle bir şeyin olduğunu bilmen gerekiyordu. Evet hepiniz çok sıkıldınız, saatlerce yaratık kesip item düşüremiyorsunuz farm dışında da yapacak bir şey yok, düşen itemler de artık para etmiyor, gb piyasası yerin dibini vurdu daha da vuracak. Daha Bismillah oyun açılalı 2 ay oldu/olmadı hemen niye end game yapıp canını sıkıyorsunki böyle şeylere, oyun erken erişimde zaten her an her şey değişebilir az sabırlı ol. Hatalar düzelir, takılmalar düzelir, yeni itemler gelir, yeni lvl gelir, yeni özellikler gelir v.s. v.s. sadece sabır lazım, moral bozmayalım

Lynch

Üye
Bende isteğin olduğundan değil isteksiz olmanın sebebinden bahsettim zaten, birbirimizi tanımamıza gerek yok Ahmet Mehmet olabiliriz, ama profilin site üzerinden para çeviren biri gibi duruyor, son günlerde fiyatların düşmesi, item çokluğu, pazardaki hareketsizlik sizi üzmüş olmalı bu belli, gerçekten firmaya direk destek sağlasaydın esn kodunu değil mağazadan girip alman yada böyle bir şeyin olduğunu bilmen gerekiyordu. Evet hepiniz çok sıkıldınız, saatlerce yaratık kesip item düşüremiyorsunuz farm dışında da yapacak bir şey yok, düşen itemler de artık para etmiyor, gb piyasası yerin dibini vurdu daha da vuracak. Daha Bismillah oyun açılalı 2 ay oldu/olmadı hemen niye end game yapıp canını sıkıyorsunki böyle şeylere, oyun erken erişimde zaten her an her şey değişebilir az sabırlı ol. Hatalar düzelir, takılmalar düzelir, yeni itemler gelir, yeni lvl gelir, yeni özellikler gelir v.s. v.s. sadece sabır lazım, moral bozmayalım
güzel kardeşim senden tek bir isteğim var tanımadıgın insanlar hakkında yorum yapma olur mu. Tek bir cevapla bu işi sonlandırıyorum yoksa boşuna kalp kırıcaz oyun açıldığın günden itibaren oyun içinde nekadar gold kastıysam 1 tl bile bir siteye yada bir arkadaşıma tl karşılığında vermişliğim bulunmaz. açık açık karakterimin nickini buraya bırakırım tek tek sitelerinde gb alış nicklerinide yazarım taratsın gmler bir tanesiyle ticaretim olduysa yada yüklü bir çıkış olduysa hesabımı kapatsınlar dahada sana birşey anlatmak zorunda değilim. Hoşnut olmadıgım şeyleri dile getirdim rahatsız olduysan konuya girip okumaz yorum yapmazsın olur biter hadi eyv.

IBoRiS

Üye
benden başka droplar alan yok galba bu dungeonlardan :D

Lynch

Üye
drop zorsa en baştan zor olmalıydı pot fiyatları artmamalıydı felaket yükselttiniz dtc den raptor düşüyor burdada cylopstan hand axe çıkıyor burası normal ama bu axeyi bdw gibi bi kutudan filan çıkarma ihtimalimiz olmalıydı o slotta saatlerce duran adama yapacak birşey yok bu adama bir ceza verilemez ama o dropta diğerleri gibi aşırı zor olmalıydı burda herkes bırakıyor oyuna giriyorum maradonda birsürü adam var forumdan habersiz oynuyorlar bilemiyom yada herkes itemini satıp uzama derdinde
bugun biizm cocuklar greamreaperdan earthseeker almışlar sanırım 10 gündür falan orda xp kasıyolardı resten sonra yine dropların yerleri değiştirilmiş sanırım :D

frkn06

Üye
Bende verdiğim emeğin zerre karşılığını almadığım için şuan oyunu direk olarak silip son vermeyi düşünüyorum yönetimden son bir atak bekliyoruz bakalım..

Hedvein

Üye
Dungeon konusunda tek bahtsız bedevi sen değilsin, ben de çok şanssızım. :D

HeaveN

Üye
Zorluklar var ama buglar iyleştirilir oyun 2 3 ay oldu.

Tengrikut

Üye
girmediğini iddia edip oyunun forumunda"25 senelik mmo siplıntır" draması = "çıkar telefonunu göster" uslup kalite seviye aynı :ROFLMAO:
hitap ettiği kitle kendisinden öteye geçmemesine rağmen ulusa sesleniyor :ROFLMAO::ROFLMAO:

oyun oynamak zevk almak eğlenmek vakit geçirmek

JohnPlane

Üye
Herkesin bir sebebi var bırakırken bende BP Priestler yüzünden bıraktım her slotta her yerde sadece BP görüyorum çok sıkıcı

Lynch

Üye
girmediğini iddia edip oyunun forumunda"25 senelik mmo siplıntır" draması = "çıkar telefonunu göster" uslup kalite seviye aynı :ROFLMAO:
hitap ettiği kitle kendisinden öteye geçmemesine rağmen ulusa sesleniyor :ROFLMAO::ROFLMAO:

oyun oynamak zevk almak eğlenmek vakit geçirmek
Fishing Online Olarak devam ediyorum seni yem olarak oltama takabilirim istersen :D

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 45

:NaturoN:

Üye
harcadığım para kücümsemek için söylemiyorum 6 ayda kazanacağın para ve 6 ayda kazanacağın parayı bir oyuna basıp o oyundan keyif alamıyorsam burda bir problem var demektir.
Ya senin harcadığın paraya mı kaldı bu oyun sence :D Şuan çıksan 1 kişi umursamaz. Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım arkadaşlar.

Ama ayrıca oyunun buglarınıda kimse savunmasın. Eğer yola biz global bir şey yapacağız diye çıkıldıysa optimizasyondan etkinliğe kadar tüm sorunların çözülmesini istemek en doğal hakkımız.

:NaturoN:

Üye
Bugu anlatmam gerek sanırım balığa bırakıyorum balığı tuttuğu mu gösteriyor ama inventorye gelmiyor ne xpsi geliyor ne balığın kendisi geliyor. Sadece ekranda balık cinsi ve altında xpsi yazan ibare çıkıyor bu kadar ve saatlerce 20 level balıkçılık için açık bıraktığım oyun sabah 6.30 akşam 17.00 arasında 40 tane recovery atıyor 20 tane 400 HP veren balıktan atıyor yan balıklar bile maks 100er tane oluyor. Bı ise yaradiklarida yok.
Madencilik bugunu mu abuselemem gerekiyor? Diğer oyuncularin emek verip level atlatmaya çalıştıkları madencilik odunculuk haklarına mi gireyim ? Bugu kullanarak kime baksam elinde epic bir balta yada kazma vs vs 4 seviye zimbirtiari toplayarak emek veren oyuncuların önüne geçiyor hak mıdır bu ?

Oyun içerisinde 65 olduktan sonra yapacak birşey bulamıyorum. İyi bir grubum var onlarda bu durumdan sıkıldı. Sabah deadlord akşam arc demon gece pk tek yaptığımız şey bu. Saatlerce farm atıp 1 rogue chitinle kapadigimiz günler oluyor bizim.
+1 Oyun içeriği daha zengin olmalı. Bir çok MMO'da etkinlikten vakit kalmıyor. Droplar için bir şey diyemem zor olmasıda iyidir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt