Doğru söylüyon,40 lvl e ulaşan başka yoksa eğerO Slotlarda senden başka balık tutacak bir adam bulamazsın![]()
Doğru söylüyon,40 lvl e ulaşan başka yoksa eğerO Slotlarda senden başka balık tutacak bir adam bulamazsın![]()
Moruk ben işin dalgasındayım, Yıl olmuş 2022 MMORPG oyun oynayacak adamlar artık yaptıkları şeylerin bir anlamı değerli olmasını bekliyor, Bu arkadaşımızın istediği şeyin de botunu çıkarırlar gene kazanan koxperler olur oyunun gerçek oyuncuları öylece izlemeye devam eder. Bende balık tutuyorum oyunu 1 aydır bırakmışım sadece balık ve zindan dışında oynamıyorum.Doğru söylüyon,40 lvl e ulaşan başka yoksa eğer![]()
Skıntı yok balık piyasasını ben domine etmiş olurum sanada pazardan fahiş fiyatlara satarımO Slotlarda senden başka balık tutacak bir adam bulamazsın![]()
Kanka bunun cevabını verdim diyorumya en dandik olyatlada epik balık yakalıyabileceksin sadece süre farkı olacak yanı 40 level adam biraz daha hızlı tutmuş olacak hepsi bu.Doğru söylüyon,40 lvl e ulaşan başka yoksa eğer![]()
Craft gelince her şey yoluna girecek,sıkıntı yokKanka bunun cevabını verdim diyorumya en dandik olyatlada epik balık yakalıyabileceksin sadece süre farkı olacak yanı 40 level adam biraz daha hızlı tutmuş olacak hepsi bu.
nasil afk kastilar knka soylesene bende metaryeller kapanmadan once kastim ama ugrastim yani dedigine gore hergun oyuna yeni basliyanlar icin herkesin carini sifirlayalim haksizlik olmasiniyide af-k kasıp 30 lvl olanlar var 0'dan başlayan birisi bu haksızlık demicek mi?
Sevgili Yönetim Bir önerim olucak bu balıkcılık mesleğini öldürmesenizde afk olayını kaldırsanız yıne balıkcılık yapacak olanlar mesela pc basında kalsa her balık yakaladiktan sonra oltaya yem taksa yem takması ıcın ekranda random cıkan bir buton spawn olsa ona tıklasak aynı zamanda balık farmı yapanlar balık tutarken sohbet muhabbet etse hem daha gerçekci eğlenceli olur hemde emek oldugu için balıkcılık mesleğide ölü meslekler arasında yer almaz?
balık oyunda oyuncu sayısının çok olması için konmuş ve oyunda afq olarak yapabildiğin tek şeyŞuanki perdeden bakarsan tabiki kimse yapmaz ama balık afk olmadığından dolayı balık fiyatları yükseleceğinden dolayı diğer meslekler gibi emek verip yapılacaktır oyunda afk karakter bırakınca oyunda bir aktiflik olmuyor malesef aksine servere yük oluyor sana bana lag ping yapıyor tıpkı afk pazarlar gibi biran önce pazar sistemininde düzelmesi gerek yıl olmuş 856423756 pc acık bırakarak pazar yapılıyor şaka gibi.