Balikçilik Mesleği

Maximiliantr

Üye
Doğru söylüyon,40 lvl e ulaşan başka yoksa eğer :D
Moruk ben işin dalgasındayım, Yıl olmuş 2022 MMORPG oyun oynayacak adamlar artık yaptıkları şeylerin bir anlamı değerli olmasını bekliyor, Bu arkadaşımızın istediği şeyin de botunu çıkarırlar gene kazanan koxperler olur oyunun gerçek oyuncuları öylece izlemeye devam eder. Bende balık tutuyorum oyunu 1 aydır bırakmışım sadece balık ve zindan dışında oynamıyorum.

Justice

Yönetici
Game Designer
Sevgili Yönetim Bir önerim olucak bu balıkcılık mesleğini öldürmesenizde afk olayını kaldırsanız yıne balıkcılık yapacak olanlar mesela pc basında kalsa her balık yakaladiktan sonra oltaya yem taksa yem takması ıcın ekranda random cıkan bir buton spawn olsa ona tıklasak aynı zamanda balık farmı yapanlar balık tutarken sohbet muhabbet etse hem daha gerçekci eğlenceli olur hemde emek oldugu için balıkcılık mesleğide ölü meslekler arasında yer almaz?

Şu an için bu şekilde ancak ileride üzerine çalışma yapılırsa tabii ki ürünler de ona göre güncellenir.

DraeThyN

Üye
Şuanki perdeden bakarsan tabiki kimse yapmaz ama balık afk olmadığından dolayı balık fiyatları yükseleceğinden dolayı diğer meslekler gibi emek verip yapılacaktır oyunda afk karakter bırakınca oyunda bir aktiflik olmuyor malesef aksine servere yük oluyor sana bana lag ping yapıyor tıpkı afk pazarlar gibi biran önce pazar sistemininde düzelmesi gerek yıl olmuş 856423756 pc acık bırakarak pazar yapılıyor şaka gibi.
balık oyunda oyuncu sayısının çok olması için konmuş ve oyunda afq olarak yapabildiğin tek şey :) Anlık oyuncu sayısı mantığı yani :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt